» »

Samsung Galaxy S24 serija (S24, S24+, S24 ULTRA)

Samsung Galaxy S24 serija (S24, S24+, S24 ULTRA)

1
...
3 4
5
»

Han ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

Kodi ::

LalaD je izjavil:

Joj hvala vsem za odzive, res ste super community?.

Ja res, takoj ko sem imela oba telefona side by side sem videla razliko.

Kot sem razumela imas pri stvarni napaki in tri moznosti- vracilo denarja, popravilo ali nov aparat. Lahko pa jo zavrnejo in gres lahko samo v tozbo dokazovati ali je to res stvarna napaka. Kar se ne splaca.
Lahko pa v roku 30 dni odstopis od pogodbe in zahtevas vracilo denarja. V primeru da zavrnejo pa vsekakor razmislim ce lahko mogoce se enkrat na servis posljem z bolj detaljnim 'opisom'. Mogoce ne googlajo (sarkazem).

V tujini so bolj naklonjeni vracilu kot sem razumela cesar res ne razumem. Mece pa to zelo slabo luc na Samsung.

Se oglasim z updejti.

Skos bolj se mi dozdeva, da je problem v tebi oziroma, ker ne znaš nastavit telefona in ne v Samsungu.
A pri okulistu si bila kaj v zadnjem času? Samo vprašam?

feryz ::

Jaz imam na voljo S20, S21, S22, S23 in S24.
Čeprav naj bi bili ekrani enaki ali vsaj podobni, je slika na vsakem drugačna.
Ton, barva, svetlost, resolucija, vsak je malo drugačen od prejšnjega.
Kateri je človeku bolj všeč, je stvar okusa.

Tako da je treba za reklamacijo vzeti dva S24 in iskati razliko. Ne pa primerjati dva različna telefona. Ne glede na to, da sta oba od Samsunga.

Jazzie ::

Kupujem nov telefon, grem po dolgem času nazaj na Samsung. Razlika med S24 in S25 je cca 200 EUR. Je vredno dati več za najnovejši model ali se ne splača?

KAVINSKY ::

Bi rekel, da se ne splača. Je bolj ali manj isti model + več AI pomočnikov.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?i...

Razlike v hitrosti tudi verjetno ne boš opazil...

feryz ::

Odvisno.
Jaz sem šel na S25 zato, ker imata S23 in S24 ultra "oster" kot in žuli v roko, ko ga držiš.
Pri S25 ultra so kot zaokrožili. Seveda, da pa ne bo samo dobro, so spremenili robove iz zaobljenih na "ostre".
Nekaj pridobiš, nekaj izgubiš.

Aja, kondomov ne uporabljam, zato je meni to pomembno.
Nekomu drugemu pa popolnoma nič.

No, sem pristala na s25. Ne delajo mi RCS sporočila, je kdo imel podobno težavo in kako ste rešili? Daljša sporočila z emojiji pa mi pošilja kot MMS.

Lonsarg ::

RCS se je vcasih stara Samsung aplikacija zastekala in ostala registrirana iz prejsnega telefona, ce imas v novem Googlovo aplikacijo za RCS.

Je pa res da sem to imel dolgo nazaj problem ko so ble se porodne tezave. Sem pricakoval da to zdaj ni vec tezava pri folku z novimi telefoni, ampak ocitno se :)

Drgac pa se to resuje tako sa veckrat probas izklopit in ponovno vklopit RCS (chat) v SMS aplikaciji. Vcasih je pomagall ce za cel dan izklopis. Al pa ce imas na voljo tako Samsungovo kot Googlovo lahko v obeh probas vklop/izklop.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Baltazar: ::

Jazzie je izjavil:

No, sem pristala na s25. Ne delajo mi RCS sporočila, je kdo imel podobno težavo in kako ste rešili? Daljša sporočila z emojiji pa mi pošilja kot MMS.

Pa imaš v nastavitvah sporočil sploh vklopljeno klepeti RCS?

sinalko ::

Meni na Galaxy s24 dela RCS na Samsung messages aplikaciji. Na Googlovi pa ne. Je pa A1 omrežje.

krefi ::

Meni tut ne deluje že kar nekaj časa operater A1
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

LeQuack ::

Kakor razumem če nočeš teh AI zadev, je S25 isti kot S24?
Quack !

Baltazar: je izjavil:

Jazzie je izjavil:

Ja, ampak mi sploh ne uspe preveriti številke. Ves čas piše "preverjam".

Lonsarg je izjavil:

RCS se je vcasih stara Samsung aplikacija zastekala in ostala registrirana iz prejsnega telefona, ce imas v novem Googlovo aplikacijo za RCS.

Je pa res da sem to imel dolgo nazaj problem ko so ble se porodne tezave. Sem pricakoval da to zdaj ni vec tezava pri folku z novimi telefoni, ampak ocitno se :)

Drgac pa se to resuje tako sa veckrat probas izklopit in ponovno vklopit RCS (chat) v SMS aplikaciji. Vcasih je pomagall ce za cel dan izklopis. Al pa ce imas na voljo tako Samsungovo kot Googlovo lahko v obeh probas vklop/izklop.

Samsung aplikacije za sporočila sploh ni gor, samo Google messages. Bom poskusila s tem izklopom in ponovnim vklopom čez par dni. Sem poskusila še inštalirati Carrier Services, izbrisati vseh podatkov in pomnilnika (kot nekateri priporočajo) se pa ne upam, da ne bi izgubila vsa sporočila.

V-i-p ::

Mah, vklop tega RCS-a je huje, kot vdor v jedrsko elektrarno :]. Tudi sam sem mesec dni nazaj ostal brez, ko sem naredil prenos številke. Nič ne pomaga, vse nasvete iz raznih forumov sem probal, še celo Gugl mi je odpisal, da naj probam vse od A do Ž, kar sem že. Solit naj se grejo, še vedno ne dela, piše v nedogled Nastavljanje... če komu pomaga, meni ni, naj poskusi odjavit številko od RCS-a še tukaj in potem poskusi aktivirat v aplikaciji: https://messages.google.com/disable-chat
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

Baltazar: ::

Jazzie je izjavil:

Jazzie je izjavil:

Misliš "Nastavljanje".
Pa ziher je A1;)

V-i-p je izjavil:

Mah, vklop tega RCS-a je huje, kot vdor v jedrsko elektrarno :]. Tudi sam sem mesec dni nazaj ostal brez, ko sem naredil prenos številke. Nič ne pomaga, vse nasvete iz raznih forumov sem probal, še celo Gugl mi je odpisal, da naj probam vse od A do Ž, kar sem že. Solit naj se grejo, še vedno ne dela, piše v nedogled Nastavljanje... če komu pomaga, meni ni, naj poskusi odjavit številko od RCS-a še tukaj in potem poskusi aktivirat v aplikaciji: https://messages.google.com/disable-chat

A si poskusil tudi počistiti podatke in pomnilnik? https://support.google.com/messages/ans... Jaz samo tega še nisem.

Jazzie je izjavil:

Jazzie je izjavil:

Misliš "Nastavljanje".
Pa ziher je A1;)

Ja, nastavljanje. Bob torej A1.

No, zdaj sem izbrisala podatke in pomnilnik, sporočila so pri tem ostala oz. so se obnovila, za RCS klepete pa zdaj piše, da za to napravo niso na voljo :))

Jazzie je izjavil:

No, zdaj sem izbrisala podatke in pomnilnik, sporočila so pri tem ostala oz. so se obnovila, za RCS klepete pa zdaj piše, da za to napravo niso na voljo :))

Potegni si z Galaxy storea njihovo aplikacijo za sporočila in probaj tam omogočit RCS.

V-i-p ::

Jazzie: sem naredil nedolgo nazaj tudi to med drugim (počistit podatke in pomnilnik) in sem isto fasal, da RCS ni na voljo v tej napravi. V kolikor želiš spet videti Nastavljanje... (delalo tako ali tako ne bo) samo v štacuni odmesti aplikacijo (brez skrbi, sporočila ostanejo) in potem daj posodobi.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p: Je po nekaj urah nazaj prešlo na "Nastavljanje ..."

A kdo ve, kako rešit še naslednji problem (če se sploh da): daljša sporočila mi pretvarja v MMS. Na prejšnjem telefonu (Pixel) so bila vsa sporočila (tudi če niso bili omogočeni RCS klepeti) poslana kot SMSi, ne glede na dolžino ali posebne znake.

Jazzie je izjavil:

V-i-p: Je po nekaj urah nazaj prešlo na "Nastavljanje ..."

A kdo ve, kako rešit še naslednji problem (če se sploh da): daljša sporočila mi pretvarja v MMS. Na prejšnjem telefonu (Pixel) so bila vsa sporočila (tudi če niso bili omogočeni RCS klepeti) poslana kot SMSi, ne glede na dolžino ali posebne znake.

Da se. Samo verjetno ne v Google messages. V Textra aplikaciji za sporočila (ne podpira RCS) se v nastavitvah, da nastaviti, da pošilja izključno kot SMS in ne kot MMS.

Dimnik ::

V aplikaciji greš tri pike, nastavitve, več nastavitev, besedilna sporočila, način vnosa besedila in izbereš abeceda gsm

destroyer2k ::

Jazzie je izjavil:

Poglej če imaš carrier services od google naloženo na telefonu. Pri meni je to bil problem in ko sem messeges posodobil je začelo delovati, pred posodobitvijo pa je pisalo da RSC ni na voljo.
1
...
3 4
5
»