Forum » Loža » KAKO NAREDITI VIRUS???
KAKO NAREDITI VIRUS???
abcde7 ::
Enakt sem gledov TV pa sem slisov, da je na netu tudi postopek, kako se naredi virus! Sej jest nimam namena uničevat, zanima me samo postopek-> da bi vidu, kako slavni hekerji delajo viruse???
Hvala LPsrc="http://www.slo-
tech.com/script/news/Smajli/smajl17.gif">
SEJ VIRUSOV NE MARAM ...
Hvala LPsrc="http://www.slo-
tech.com/script/news/Smajli/smajl17.gif">
SEJ VIRUSOV NE MARAM ...
- zaklenil: OmegaBlue ()
OZZY ::
Na netu je možno najti nekaj programov s katerimi se lahko lotiš izdelave virusov. Opisani pa so tudi postopki. Na te programe sem naletel enkrat pri eni heckerski strani, kjer sem lahko dobil vse npr. serijske, cracke itd. Bilo pa je tudi veliko drugega materiala. Žal pa sem izgubil naslov te strani po formatiranju diska in naložitvi novih winsov.
Go with the flow.
Binji ::
Pejdi v DOS pa napisi "format c:". Ful dober virus dobis vn
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
tejo ::
Zakaj bi delal virus, če lahko narediš program, ki izbriše glavne sistemske datoteke in ti uniči okna? Jaz ga imam doma.
whatson ::
obstaja program Trojan Construction Kit ... lahko narediš trojanca po želji... lahko mu dodaš in odvzameš določene funkcije... skratka, poišči in sprobaj...
MitjaM. ::
poglej na neworder.box.sk tam bos nasel veliko dokumentov ter how-to- jev za izdelavo virusov ter se marsičesa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44152 (26192) | BorutK-73 |
» | Microsoft Security Essentials označil Google Chrome kot virusOddelek: Novice / Brskalniki | 8410 (5982) | amigo_no1 |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3615 (3096) | Malajlo |
» | noče kopirat na mp3 playerOddelek: Pomoč in nasveti | 997 (866) | t3hn0 |
» | Magic lantern resnično obstajaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2444 (2444) | cyer^3d |