» »

Črna kronika

Črna kronika

mirator ::

https://www.rtvslo.si/crna-kronika/mlad...
Mislim, da je tukaj nekaj več in omenjeni deček nič ni kriv. Ne razumem, kako naj bi prišel brez vednosti staršev, do takšne gotovine.

jonystar ::

Dodatno še kako sta sploh vedela, da lahko od dečka dobita 70k. Nekako mi ni jasno kako bi deček sploh vedel za ta denar.

mtosev ::

Žalostno.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

IL_DIAVOLO ::

Klasično medvrstnisko ljubosumje. Morda se bo mulo naučil, da se o premozenju ne govori nikoli in nikdar. No ja, saj stari niso nic boljsi.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

DamijanD ::

Ampak vseeno, razen če se jim 70k ne valja tako naokoli kot pri nas 70c drobiža, potem ne vem kako bi lahko prišel do take vsote.

fikus_ ::

Jaz bi dejal, da je mladoletni storilec izvedel od fanta za denar, povedal naprej in potem je sledila "akcija".
Po radiu sem slisal, da naj bi starša imela shranjen denar za lastno streho (hisa, stanovanje).
Verjetno sta ga z necim izsiljevala in tako jima je izrocil denar.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

GupeM ::

Glede na to, da gre za otroka v devetem razredu (14, 15 let), je otrok verjetno že vedel, kje v stanovanju je sef. Verjetno je celo vedel kodo za odklep sefa, ker je mogoče tudi sam imel kakšne prihranke tam.

V šoli se je mogoče hvalil, da njegova ta stara dva imata pa 70k v gotovini doma. Potem je pa sošolec to povedal doma, pa se je baraba pač odločila da ukrepa.

Tudi moj svak se je pred leti rad hvalil, da ima njegov foter doma ful našparanega in da je našel, kje ima shranjeno. Nikoli pa ni povedal koliko ima. Dokler nisva enkrat sama nekam šla in je debata nanesla na to, ker se je pač spet hvalil. Nisem rabil več kot minuto, da mi je izdal tudi znesek.

borut_p ::

Verjetno je pa mali skupaj z ostalimadvema. In je tako izgibljen v domislji da ne bo nic narobe ce vzame ... zdaj se je pa izmislil da je bil izsiljevan

Utk ::

Vse te teorije bi špilale če bi bili to samo otroci. Takoj ko je en odrasel vpleten pa padejo v vodo. On bi prekinil ta cirkus, če ne bi bil glavna baraba.

kancler ::

Oh come on.
Otroc od približno 11ga leta dalje že zelo zelo dobro vejo kaj približno je denar, kako deluje, kok stane kakšen avto, kok dragi so kakšni supergi, kok kakšni starši zaslužijo itd itd

Tole je navaden bulšit, roparčkov se ne bo kaznovalo, ker so stari manj kot x let in vse gre dalje.
Medvrstniško nasilje je treba reševat z intervencijskim (aktivno poseganje) generacijskim nasiljem, samo nasilna intervencija pomaga vse ostalo je blef. In VSI to dobro vemo, pa vseeno drkamo te programe nenasilna komunikacija in družba od vseh fkn ngojev pa do predsenikov držav in vse "strokovne" službe vmes to zagovarjajo, navden blef.

Twixz ::

Da pride to v novice samo po sebi pove veliko o vzgoji in spoštovanju tega otroka in staršev.

Mislim, po mojem mnenju da greš staršem vzet 70 jurjev:

1. Si zelo slabo vzgojen in nespoštljiv do staršev. Sam sem enkrat vzel mami iz denarnice 1000 tolarjev za to da sem si kupil pokemon karte. Sram me je da pomsilim na to. Pa še dobil sem jih (pomoje premalo) po riti.

2. Ti morajo najmanj grozit da ti bodo ubili familijo

3. nimaš občutka koliko je to denarja.

Se mi pa ne zdi to čudno. No razen cifra se mi zdi mal visoka.