Forum » Kaj kupiti » hp psc 1200
hp psc 1200
MRB0rYS ::
Kako se kaj vam zdi tale večfunkcijska naprava od HP-ja.
Printer, skener in fotokopirc obenem. Sm si ga nabavu pa je kr fajn zaenkrat.
še link Klik
Printer, skener in fotokopirc obenem. Sm si ga nabavu pa je kr fajn zaenkrat.
še link Klik
b0rys
borchi ::
js mam ta printer (sicer točen model 1210) že nekaj mesecev in sem še kar zadovoljen.
ima svoje prednosti (prišparaš na prostoru, dober čb in barvni print, verjetno še kaj ...) in slabosti (windows driverji so milo rečeno katastrofalni - nimajo skoraj nobene malo naprednejše funkcije, skeniranje je res samo za nezahtevno uporabo, barvna kartuša je enotna za vse tri barve, ...).
samo en primer, windows driver ne omogoča, da bi neko barvno stran lahko natisnil samo s črno barvo!!!
ampak ker skoraj vse počnem v linuxu problemi z driverji odpadejo ;-), lepo lahko sparam s kartušami, rezultati skeniranja so boljši kot v windows (čeprav bi si človek želel še boljše), le hitrost tiskanja je v linuxu manjša kot v windows (morem še to mal raziskat).
ima svoje prednosti (prišparaš na prostoru, dober čb in barvni print, verjetno še kaj ...) in slabosti (windows driverji so milo rečeno katastrofalni - nimajo skoraj nobene malo naprednejše funkcije, skeniranje je res samo za nezahtevno uporabo, barvna kartuša je enotna za vse tri barve, ...).
samo en primer, windows driver ne omogoča, da bi neko barvno stran lahko natisnil samo s črno barvo!!!
ampak ker skoraj vse počnem v linuxu problemi z driverji odpadejo ;-), lepo lahko sparam s kartušami, rezultati skeniranja so boljši kot v windows (čeprav bi si človek želel še boljše), le hitrost tiskanja je v linuxu manjša kot v windows (morem še to mal raziskat).
l'jga
moj_nick ::
Mogoče zaradi tega piše na linuxprinting.org works mostly.
A bi me prosim obvestil, če boš kaj našel?
A bi me prosim obvestil, če boš kaj našel?
borchi ::
hja, ko najdem cajt, da se poglobim. za začetek bom najprej stestiral, če je res hitrost v windows občutno višja al se men samo zdi.
drugače pa to, da works mostly, hmmm.... to je mišljeno works mostly better than in windows ;-)
drugače pa to, da works mostly, hmmm.... to je mišljeno works mostly better than in windows ;-)
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opozorilo glede nakupa HPjevih printerjevOddelek: Strojna oprema | 7169 (6030) | blackbfm |
» | Rusija bo razvijala svoj operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10772 (7066) | cryptozaver |
» | Intelovi odprtokodni gonilniki za grafiko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8739 (6900) | Jst |
» | ATi odgovarjaOddelek: Novice / Grafične kartice | 2504 (2504) | Mavrik |
» | Nakup tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1450 (1390) | Alexius Heristalski |