» »

Kateri DVD R kupiti

Kateri DVD R kupiti

ar4743 ::

V bližji prihodnosti imam namen kupit DVD recorder, malo sem gledal po netu in mi je trenutno najbolj aktualen

LiteOn LDW-811S Retail, ki stane pri naših severnih sosedih 150 eurov.

Prosil bi vas za vaše mnenje o tem recorderju in če je še kateri drugi rekorder s podobnimi specifikacijami in podobno ceno primeren za kupit.

Za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem.

TribesMan ::

Glede na to da so po testih LiteOn 411 prehvalili podolgem in počez, 811 ne bi smel biti bogvekaj slabši, kvečjem boljši. Sam če ga misliš v kratkem kupit ti svetujem da počakaš na akcijo ki se v kratkem obeta v eni večji slovenski trgovini... mal okol poglej, za tem stojijo eni precej verodostojni viri. 0:)
No enivej ta writer, tud jest čakam nanjga, je po mojem mnenju najboljši price/performance ratio na trgu... zato go get it.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Če laho namigneš katera trgovina je to.

Raje nebi, nočem tle reklame delat, pa še moderatorji in tajna policija bodo (bomo) nemirni ... sej ko bo uradno boš zvedel še prvi dan.

LP

TribesMan

Kdo je uvznik za LiteOna v Sloveniji.

Če gdo slučajno ve.

Mislim da je Avtera, sam nisem siguren. No oni ga majo na svoji strani napisanga..

LP

TribesMan

JanezC ::

Samo ne kakšnega Philipsa kupit - sem ga zadnjič videl po simpatični ceni 35k. Oni so barabe - Made in Hungary - potem imaš pa težave, pa nobenega servisa.

Black Adder ::

TribesMan, uvoznikov je vsekakor več, ne samo Avtera.
Ni mi čisto jasno, kateri dvd r bo v akciji - 411 ali 811.
Ni ti treba povedati kje bo naprodaj v akciji, me pa zelo zanima cena.
BlackAdder stroke again!

Zgodovina sprememb…

Black Adder ::

Mi pa čakamo, pa čakamo, pa ...
BlackAdder stroke again!

Namig. Drug teden BTC, zraven kinoteke...

Zadost dobr. Dobil boš 811 za isto ceno kot se zdaj prodaja 411. Pa drugič uporabljaj zasebna sporočila.

LP

TribesMan

perci ::

TribesMan: Ti pa ne hodiš dosti v kinoteko, kaj :)) - namreč kinoteka ni v BTC-ju :)

perci to je sam šifra.

Drgač sem bil pa glih dons tam. V BTCju namreč. In prijazni prodajalec mi je namignil da bi znal biti dotični writer drug teden na voljo. ;)

LP

TribesMan

boštjan ::

kako bi blo lepo,če bi še kaj v MB meli znižano:(

morphling1 ::

Nuff said. Sej ne da bi delal reklamo, ampak tisti, ki hočete dvd-r, tega modela verjetno nikjer ne boste dobili ceneje. Ne vem pa še kakšne količine so sploh zagotovljene, znajo iti 1,2,3.
Boštjan za to se splača že v Lj. priti :D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

no jaz sem pa tega liteona gledal,in ga mogoče lahko dobim za 30k.mene samo zanima vaše mnenje.sem pa skeptičen glede liteonov ker mam slabe izkušnje z dvd-rom pogonom

bostjan, če želiš LiteONa 411, ti priporočam da si pogledaš tale review na cdfreak.com Tukaj so pekač prehvalili podolgem in počez. Če ga pa dobiš za 30kSIT ga pejt pa takoj iskat, pa še men enga zrihtaj... To je BEST BUY. Tudi Pioneer A06 je zelo kul zadeva, vendar imam jaz namen DVDRW uporabljat večinoma za pečenje CDjev, za kar se pa LiteON izkaže kot zelo zelo dobra odločitev, sa po zgoraj omenjenemu testu, poseka v kvaliteti zapisa CDjev in DVDjev vse po vrsti s Plextorjem na čelu. Jest bom zato kar počakal na 811, ali pa če mi ti zrihtaš 411 za 30kSIT. Vzamem takoj, tud dva.

LP

TribesMan

trenutno ga majo pri rolanu za 34k.moram pa počakat,da čujem kaj bo kolega reku,če lahko zrihta.

Yohan del Sud ::

Sam sem si včeraj omislil Asusa za 29700 + ddv in moram reči da sem zaenkrat zadovoljen. Glede na to, da do sedaj nisem imel nikoli niti navadnega pekača, me je presenetila enostavnost uporabe. Samo namestiš softwer (ki laufa v ozadju) in zadeva dela tudi iz Total Commanderja... :D (edino formatirat je treba iz Explorerja)
Snema cca 1 dvd na 40 minut, medtem ko lahko normalno delam vse ostalo. Po 12-ih posnetih dvd-jih ni nobenega problema.

JustVi ::

LiteOn je vse poseku že pri CD-R-vejih

Kako se obnese Liton 811 vam sporočim naslednji teden, ko ga dobim. Sem si ga naočil in pripelje mi ga en kolega ki dela v tujini.

Ne mislim več čakat na naše prodajalce da ga pripeljejo k nam.

lp

boha ::

sam ne pozabit, da je 811 v bistvu 411, le da podpira 8x peko dvd+r standarda, ostalo je isto...

Res je. In pomojem ne bo treba dolgo čakat na unofficial BIOS, ki bo 411 pretvoril v 811.

LP

TribesMan

Caligula ::

Tribesman, tako rad sklepam tudi jaz, me pa pol recimo mal mede, da za svojega Liteona CD-RW n51/24/52 se ne dobim firmwara, ki bi ga flashal na 52/32/52. Saj nebi pomenilo nic v praksi, ker takih RWjev vsaj pri nas se ni ampak vseeno. Ni nujno, da bo firmware na voljo, bi pa morali nekega Slovenca, ki pise firmware pripravt do tega.

Moram najt njegov mail.

Za Samsung DVD CDRW combo je naredil region free firmware,.. pa mogoce bi znal tudi to narest..

iration ::

BTW, tisti Slovenec je Hijacker.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Tako je.
Ce pa se spomnim mi je enkrat rekel, da se ne ukvarja ravno s takimi popravki firmwarov samo verjetno bi znal. Mogoce.
Cmo ga prasat?:))

iration ::

Ni druge niti ne tretje.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Se prevod? :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
35221407 (12923) svejk
»

kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14913446 (8767) Caligula
»

Plextor 708A (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
634719 (4210) boštjan
»

ker format DVD-R ALI DVD+R bo prevladal