Forum » Loža » Hendikep
Hendikep
dronyx ::
Včeraj se usedem v nov avto od znanca in opazim, da ima namesto prave prestavne ročice nekaj majhnega, kar izgleda kot kakšen mehanični klitoris. Nato mu jaz rečem, da se mi zdi, da je avto brez pravega menjalnika nekako tako, kot bi bil človek brez kurca. On pa mi na to odvrne, da pol sveta nima kurca. Touché.
No, ženska verzija te izjave je menda da pol sveta nima jajc. Ampak to je pa šovinistično sranje po moje.
Umetna inteligenca je ob tem zapisu zgrožena in šokirana.
No, ženska verzija te izjave je menda da pol sveta nima jajc. Ampak to je pa šovinistično sranje po moje.
Umetna inteligenca je ob tem zapisu zgrožena in šokirana.
- zaklenil: bluefish ()
Legon ::
Če je kaj pri modernem avtoamtiku neumnost brez primere, je to prestavna ročica v sredinski kontroli. Da pa v klasični prestavni ročici vidiš falusni simbol, ki zate predstavlja poosebljeno moškost, bi se bilo pa dobro pogovorit s psihiatrom, ko bo naslednja vizita.
Če je kaj pri modernem avtoamtiku neumnost brez primere, je to prestavna ročica v sredinski kontroli. Da pa v klasični prestavni ročici vidiš falusni simbol, ki zate predstavlja poosebljeno moškost, bi se bilo pa dobro pogovorit s psihiatrom, ko bo naslednja vizita.
Moj psihoterapevt ne vidi ničesar napačnega v tem. Še večji simbol moškosti kot prestavna ročica je zame recimo Ford Mustang s čim več konji. Samo za to pa nimam (še) denarja.
Utk ::
Moj psihoterapevt ne vidi ničesar napačnega v tem.
Sej najbrž res nisi edini s tem problemom...
Jaz imam v dveh avtih oboje, in ti garantiram da je majhno, v tem primeru, bolje. Popolnoma nobene koristi od tiste batine ni, samo prostor zavzema, daljša gibe, itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Moj psihoterapevt ne vidi ničesar napačnega v tem.
Sej najbrž res nisi edini s tem problemom...
Jaz imam v dveh avtih oboje, in ti garantiram da je majhno, v tem primeru, bolje. Popolnoma nobene koristi od tiste batine ni, samo prostor zavzema, daljša gibe, itd.
Jaz sem pač od takrat, ko sem naredil vozniškega navajen na prestavno ročico, da kot šofer nekaj počnem in nenazadnje nadziram avto. Če mi da kdo za peljat avto z avtomatskim menjalnikom rečem samo eno - odjebi s tem sranjem.
dobro, da nimaš denarja za mustanga razumem, ampak psihiater se krije iz zdravstvene blagajne, pa lahko z njim poskusis svoje traume reševat. Če ne drugega ti lahko poveča odmerek zdravil, da ne boš imel takih izpadov.
dobro, da nimaš denarja za mustanga razumem, ampak psihiater se krije iz zdravstvene blagajne, pa lahko z njim poskusis svoje traume reševat. Če ne drugega ti lahko poveča odmerek zdravil, da ne boš imel takih izpadov.
Pri nas se mi zdi, da imamo presenetljivo veliko število strokovnjakov s področja duševnega zdravja. Marsikdo od teh je sposoben povsem suvereno postaviti tudi kakšno resno medicinsko diagnozo, čeprav nima iz tega področja nikakršne izobrazbe. Popolni laiki. O duševnem zdravju so se največ naučili ob ogledu filma Ko jagenjčki obmolknejo ali Shutter Island.
Umetna inteligenca je nad vsem tem osupla!
Jaz sem pač od takrat, ko sem naredil vozniškega navajen na prestavno ročico, da kot šofer nekaj počnem in nenazadnje nadziram avto. Če mi da kdo za peljat avto z avtomatskim menjalnikom rečem samo eno - odjebi s tem sranjem.
Ponavadi so proti avtomatikom tisti, ki ga bi najbolj potrebovali...
Še ena diagnoza od mene, zastonj, podzavestno takšni vejo, da vozijo za kurac, ampak tega ne moreš priznat, zato prisegajo na ročne, da so kao "pravi" šoferji.
Jaz sem tudi svoji enkrat reku, če ne bi raje imela avtomatika, pa je rekla "kaj, kaj misliš da ne znam šaltat". In res ni znala, če smo iskreni. Potem smo šli itak na avtomatike.
Zgodovina sprememb…
Tisti, ki so se peljali z mano jih je bilo običajno strah, ker močno pospešujem in tudi peljem kar hitro. Problem imam pa v tem, da jaz tega kot šofer ne čutim. Če bi bil sopotnik pri taki vožnji, bi pa težil oziroma bi me bilo strah, ker ne veš, ali šofer res obvladuje situacijo. Enkrat se spomnim sem imel še tri v avtu in smo šli čez neke hribe. Ovinkasta cesta. Jaz sem vozil v sojem slogu in ko smo prišli na cilj je bilo vsem v avtu slabo. Samo ne da bi mi kdo to omenil. Sodim pa sicer med izjemno varne šoferje. V mladosti imel sicer eno nesrečo, ko sem petko spravil na bok, samo to so bila lahka jajca s premočnim motorjem. Od takrat pa brez nesreč. Nikdar niti blizu. 3 kazenske točke so mi dali v Ljubljani, ker sem peljal 49 km/h v coni 30 km/h. To je edina kazen. Policist me je ustavil dvakrat v življenju, enkrat pihal, vse BP. Če bi se me kdo rad dotaknil se lahko zmenimo tudi to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
No, sej sem reku.
Tvoj psihiater je očitno šalabajzer proti meni.
Zgodovina sprememb…
Barbarpapa2 ::
Lepo popoldne želim, je že čez 12-to uro...
Dronyx, kaj Mustang, to je igračka za bogatunčke (wanna be). Če si pravi ded, si kupi FAP-a ali pa vsaj TAM-a. In to vojaško izvedbo, brez sinhronov v menjalniku in brez servota!
...malo moram jezik stegnit, baje je dobro za psiho...
Jože
Dronyx, kaj Mustang, to je igračka za bogatunčke (wanna be). Če si pravi ded, si kupi FAP-a ali pa vsaj TAM-a. In to vojaško izvedbo, brez sinhronov v menjalniku in brez servota!
...malo moram jezik stegnit, baje je dobro za psiho...
Jože
Jaz sicer delam eno čisto privatno raziskavo, kakšni moški vozijo avte z avtomatskimi menjalniki. Zaenkrat so rezultati osupli. Mislim da bom rezultate zadržal kar zase, da me ne bo kdo prebutal na cesti.
Psihiatri so za tiste, ki so izgubili stik z realnostjo. Psihoterapevti so za tiste, ki so nad realnostjo razočarani!
Pardon, psihoterapevt.
Meni je vse jasno.
Psihiatri so za tiste, ki so izgubili stik z realnostjo. Psihoterapevti so za tiste, ki so nad realnostjo razočarani!
Zgodovina sprememb…
Kar povej povej. Razen če si jim na skrivaj ponoči meril lulčke, to potem res zase obdrži.
Ne, ne bom. So pa zanimivi vzorci. če bi bil jaz ženska, pri tipu najprej pogledam kakšen menjalnik ima. Brez hecov! Pri vsem te lahko nategnejo in vržejoi na finto, samo menjalnika pa ne morejo skriti.
gruntfürmich ::
Da pa v klasični prestavni ročici vidiš falusni simbol, ki zate predstavlja poosebljeno moškost, bi se bilo pa dobro pogovorit s psihiatrom, ko bo naslednja vizita.
recimo samooklicani psihoanalitik roman vodeb vidi v vsaki špičasti stvari ali penis ali v vsaki zaobljeni stvari vagino.
zdaj, po moje tudi on ni preveč brihten poba, čeprav ima marsikdaj prav, ker takšne paciente lepo opiše miličinski v svoji antropološki raziskavi slovencev: butalci. ''če bo špičasto bodo vile (penis), če bo ploščato bo lopata (vagina)...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Kakorkoli obračaš, že Sigmund Freud je ugotavljal, kako velik vpliv ima seksualnost na človeka in njegov razvoj. Pa verjetno je to še močno podcenjeval. Zadeva je še hujša.
Samo idioti in reveži delajo delo, ki ga zmore bolje avtomat.
Zgodovina sprememb…
Samo idioti in reveži delajo delo, ki ga zmore bolje avtomat.
Nočem biti vulgaren, samo tudi žensko bolje že dolgo obdela avtomat, pa se klub vsemu še trudite.
Pet žensk na en vibrator.
Touché?
Zgodovina sprememb…
No, sej sem reku.
Še enkrat, jaz nimam nobenega psihiatra, ampak občasno grem k psihoterapevtu na razbremenilni razgovor. Večinoma jaz govorim on pa me posluša. Kaj tu ni jasno?
Mislim, da smo nasli izvirni greh. Hitro po napotnico.
Barbarpapa2 ::
Bom še malo pobrkljal
Dronyx, vidim, da ignoriraš predlaganega FAP-a ali TAM-a (oba imata šalthebl okoli meter dolg)
Kaj pa, če avto sploh nima nobenega menjalnika ...
Ajde...
P.S. Odlična steampunk f**mašina !!!
Jože
Dronyx, vidim, da ignoriraš predlaganega FAP-a ali TAM-a (oba imata šalthebl okoli meter dolg)
Kaj pa, če avto sploh nima nobenega menjalnika ...
Ajde...
P.S. Odlična steampunk f**mašina !!!
Jože
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Barbarpapa2 ()
Če nima menjalnika, si moraš našraufat sred kabine fejk šalthebl, najboljši je tist iz TAM-a ja.
Sej ni važno če ni nikamur zvezan, glavno da ti drkaš po nečem med vožnjo.
Sej ni važno če ni nikamur zvezan, glavno da ti drkaš po nečem med vožnjo.
Barbarpapa2 je izjavil:
Priznam, takih mrcin nisem nikdkar vozil in nikdar zavidal tistim, ki so jih vozili. Sem pa v 90 letih vozil iz Jezerskega nek Mercedesov džip, ki je imel avtomatski menjalnik. Jaz sem mislil, da se bom ubil! Ta bedarija je prestavljala povsem drugače, kot bi jaz. Se mi zdi da je sredi ovinka dal avto kar v ler. Z eno besedo groza. Potem me pa še pri Kranju dobi hud naliv, jaz pa ta avto prvič vozil in nisem vedel, kako se vklopi brisalce. Potem sem zapeljal na odstavni pas in iskal brisalce.
Barbarpapa2 je izjavil:
Oh, tole je pa kot bi gledal...Kaj to je kakšen bager? Jaz sem si sicer od nekdaj želel, da bi vozil bobcata, tisti majhen bagerček za kabelsko kanalizacijo kopat. Če bi še enkrat delal uspešno kariero, bi začel s tem. Kupiš pa na začetku nekaj rabljenega, da posel steče.
Zgodovina sprememb…
Bezukhoff ::
Kakorkoli obračaš, že Sigmund Freud je ugotavljal, kako velik vpliv ima seksualnost na človeka in njegov razvoj. Pa verjetno je to še močno podcenjeval. Zadeva je še hujša.
Freud ni nobena referenca, je Žid, zatorej je to drug genetski podstat in odnosno druga patologija, če že, se nagibaj k Jungu, še večji škodljivec pa je bil Freudov nečak Edward Bernays, oče moderne propagande, torej laži.
Freud ni nobena referenca, je Žid, zatorej je to drug genetski podstat in odnosno druga patologija, če že, se nagibaj k Jungu, še večji škodljivec pa je bil Freudov nečak Edward Bernays, oče moderne propagande, torej laži.
Oprosti, kaj imaš ti proti judom? Če bi imel jaz možnost izbire naroda, si bi izbral to narodnost. Ti ljudje držijo skupaj, če je Izrael napaden, priletijo Izraelci iz celega sveta branit svojo domovino. Pustijo službe, oblečejo uniforme in primejo za orožje. Ta narod razume pomen besed čast in ponos, morda še iz časov stare zaveze. Kaj pa slovenčki? Ti bi se najprej pobili med sabo, ROFL.
Zimonem ::
Barbarpapa2 je izjavil:
Priznam, takih mrcin nisem nikdkar vozil in nikdar zavidal tistim, ki so jih vozili. Sem pa v 90 letih vozil iz Jezerskega nek Mercedesov džip, ki je imel avtomatski menjalnik. Jaz sem mislil, da se bom ubil! Ta bedarija je prestavljala povsem drugače, kot bi jaz. Se mi zdi da je sredi ovinka dal avto kar v ler. Z eno besedo groza. Potem me pa še pri Kranju dobi hud naliv, jaz pa ta avto prvič vozil in nisem vedel, kako se vklopi brisalce. Potem sem zapeljal na odstavni pas in iskal brisalce.
Barbarpapa2 je izjavil:
Oh, tole je pa kot bi gledal...Kaj to je kakšen bager? Jaz sem si sicer od nekdaj želel, da bi vozil bobcata, tisti majhen bagerček za kabelsko kanalizacijo kopat. Če bi še enkrat delal uspešno kariero, bi začel s tem. Kupiš pa na začetku nekaj rabljenega, da posel steče.
Večji del so kiper ventili. Bobcat nima šaltkebla.
Bezukhoff ::
Oprosti, kaj imaš ti proti judom? Če bi imel jaz možnost izbire naroda, si bi izbral to narodnost. Ti ljudje držijo skupaj, če je Izrael napaden, priletijo Izraelci iz celega sveta branit svojo domovino. Pustijo službe, oblečejo uniforme in primejo za orožje. Ta narod razume pomen besed čast in ponos, morda še iz časov stare zaveze. Kaj pa slovenčki? Ti bi se najprej pobili med sabo, ROFL.
Potlej pa srečno, Žid.
Potlej pa srečno, Žid.
Ne štekam poante. Doland Trump bi sedaj brez nakupa Gazo spremenil v enega najlepših resortov na Bližnjem vzhodu. Dva milijona Palestincev pa razselil v Egipt in Jordanijo. Donald Trump je sicer trenutni predsednik ekonomsko najmočnejše države na svetu in "skrbnice" rezervne valute - ZDA. Če to ni bizarno, potem ne vem kaj je.
Zgodovina sprememb…