Forum » Pomoč in nasveti » kako zakasniti zagon nekaterih programov ob zagonu računalnika
kako zakasniti zagon nekaterih programov ob zagonu računalnika
reber ::
Na novo sem inštaliral računalnik, win98se , po novem deluje tudi samostojen zagon adsl kar prej nikakor ni delovalo. Sedaj pa se pojavi problem, ne vedno, ob zagonu se skregata zonealarm pro in adsl klient (siolov) Če izklopim start at win startup pri adsl in adsl vklopim ročno potem ko je vse zagnano je v redu.
Ali obstaja kakšna finta, kako zakasniti zagon adsl. S pomočjo načrtovanih opravil nisem uspel, ker ima najbližjo opcijo od zagonu računalnika, nisem pa našel kakšen delay v sekundah. Dovolj bi bilo nekaj sekund. S pomočjo msconfig za moje znanje računalništva spet nič našel... tako da ne vem, ali naj spet pustim na ročno vklapljanje adsl, ali naj iščem način še naprej.
Ali obstaja kakšna finta, kako zakasniti zagon adsl. S pomočjo načrtovanih opravil nisem uspel, ker ima najbližjo opcijo od zagonu računalnika, nisem pa našel kakšen delay v sekundah. Dovolj bi bilo nekaj sekund. S pomočjo msconfig za moje znanje računalništva spet nič našel... tako da ne vem, ali naj spet pustim na ročno vklapljanje adsl, ali naj iščem način še naprej.
Pyr0Beast ::
Zaženi enkrat vsakih 1 min
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1402) | arjad |
» | Kaj delate da bo računalnik hitrejši?Oddelek: Programska oprema | 2760 (2256) | ;-) |
» | Zagon XP-jev - 1min mirovanje med zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 2154 (1575) | SimplTech |
» | Avt. povezava pri zagonu?Oddelek: Omrežja in internet | 1789 (1660) | mtic |
» | win 2000 progam zagnat kot system service?Oddelek: Operacijski sistemi | 1206 (1068) | Lith |