Forum » Pomoč in nasveti » Počasen zagon
Počasen zagon
freezer ::
Problem je počasen zagon windowsov. Desktop se naloži, pol pa traja ene 2 minuti ko ne moreš nobenega programa zagnat, pol se avast naloži in pol lohk delaš.
Enkrat je tuki že en neki pisal o nastavitvi shell hardware detection, mislm da se u registru da spremenit ena vrednost in vsa zadeva se naloži v parih sekundah. Vem ker mi je takrat to rešilo problem.
Enkrat je tuki že en neki pisal o nastavitvi shell hardware detection, mislm da se u registru da spremenit ena vrednost in vsa zadeva se naloži v parih sekundah. Vem ker mi je takrat to rešilo problem.
A ADSL naj bi bil kao problem? Jest se spomnim čist neki druzga, da v registru nek naštimaš eno vrednost in to je to. Jest ne rabm, da se mi sam povezuje ob zagonu, rad bi sam hitrejše nalaganje winsov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freezer ()
miko 55 ::
v zagon napiši msconfig in nato v zadnjem zavihku odkljukaj tisto kar želiš zagnati ostali pač ne
Izi ::
ADSL ni problem, ampak je problem mrežna kartica, kateri nisi dodelil IP-ja in zato računalnik avtomatsko sam dodeli IP tvoji mrežni kartici, kar pa traja tudi minuto ali več in med tem časom ne moreš z računalnikom početi praktično nič.
Ročno vpiši en lokalni IP za kartico in čakanja ne bo več.
Ročno vpiši en lokalni IP za kartico in čakanja ne bo več.
Prej sem dodelil IP, parametri ki so bili predlagani na jokerjevem forumu (link zgoraj), pa se mi pol pr ponovnem zagonu ni hotel povezat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freezer ()
arjad ::
Da ne načenjam ponovno, ker je pri meni enako. Ali mi lahko kdo pove, kateri IP naj vpišem?
Hvala.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z Cordless Desktop MX for Bluetooth...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1338 (1209) | jackorsen88 |
» | Imam dinamicen IP,rabim pa staticnega!?Oddelek: Omrežja in internet | 1951 (1837) | Racunalnik |
» | Počasno nalaganje mreže....Oddelek: Pomoč in nasveti | 837 (795) | EjTi |
» | windows XP start-up - neodzivnostOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (1018) | Rok Balboa |
» | windows 2000 in dve mrežni,... traja, traja, traja...Oddelek: Operacijski sistemi | 841 (752) | Lith |