» »

Katero vgradno pecico kupiti?

Katero vgradno pecico kupiti?

miha1135899 ::

Zdravo

Pecica nam je sla in iscem novo standardnih dimenzij. Specemo pizze, krompir, meso, kruh redko.

Vidim, da so napredovale precej in da je tudi cenovni razpon precej velik. Kaj bi svetovali? S cim ste tisti, ki ste zadnje case kupovali zadovoljni al pa preseneceni?

Remote start ne rabim me pa zanima naprimer razlika med samocistilnimi nacini (a je kaksen parni boljsi) in razlika med dodajanjem pare in parnim pecenjem. Hvala za kaksno mnenje

Twixz ::

Imamo Bosch serija 6 z dodajanjem pare in hidrolizo za čiščenje. Prednastavljenih mislim da 30 programov za jedi (meso, kruh, itd.), samo nastaviš kilograme kar boš pekel in speče. Dodajanje pare res naredi razliko v sočnosti in vsem. Ima tudi ekstra program za pečenje pic (gre na 275° C). Dal 600€, zdaj dobiš serijo 8 za 750 v Merkurju.

velikBrokoli ::

Twixz je izjavil:

Imamo Bosch serija 6 z dodajanjem pare in hidrolizo za čiščenje. Prednastavljenih mislim da 30 programov za jedi (meso, kruh, itd.), samo nastaviš kilograme kar boš pekel in speče. Dodajanje pare res naredi razliko v sočnosti in vsem. Ima tudi ekstra program za pečenje pic (gre na 275° C). Dal 600€, zdaj dobiš serijo 8 za 750 v Merkurju.

Jaz sem podobno naredil, vzel sem najcenejšo Bosch pečico iz najvišje serije (8). Ni pa to parna pečica, ampak le dodaja paro, če veliko pečeš kruh/peciva, je parna boljša, ampak nima pa pirolize.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težava z vgradno pečico Bosch

Oddelek: Loža
484431 (592) buttcrack
»

Koliko je treba zapraviti za belo tehniko da dobiš kaj pametnega? (strani: 1 2 )

895392 (2273) Kayzon
»

Katero vgradno pečico (strani: 1 2 3 4 )

15037690 (3060) krho
»

Kuhinjska pečica VS Kuhinjska pečica

131989 (1612) AtaŠtumf
»

Aparati? Jah Bosch, Miele, Gorenje, AEG,... zbiraj miško

4210764 (9177) starfotr

Več podobnih tem