Forum » Omrežja in internet » Težave z omrežjem na ZTE MC801A 5G
Težave z omrežjem na ZTE MC801A 5G
V-i-p ::
Zdravo stručkoti. Ker sem bil do sedaj več kot zadovoljen s svojim 4G routerjem ZTE MF268D je bila pač logična nadgradnja na 5G router ZTE MC801A, ki sem ga nabavil na Amazonu. Imel (ima) ga tudi Telekom v ponudbi in ker imam njihovo omrežje, nisem okleval. No, skratka, da ne dolgovezim na 4G je prejšnji delal več kot odlično, niso pa bile hitrosti "taprave", novi pa glede na paket (300/100) več ali manj dela super, hitrosti do nekje 270/70). Večkrat pa se zgodi, da recimo pridem iz službe in od povezave ne dobim nič. Še speedtesta ne zažene. Kot bi zmrznil. Berem po netu, da nisem edini. Ko ga dam iz elektrike in nazaj, pa takoj spet dela s polno močjo. Z njihovim supportom si ne morem kaj pomagat, pač klasika. Ponastavite ga, probajte drugo sim, blabla... Vse to sem itak že naredil. SW je BD_SCMCNHKMC8O1AV1.0.OB02, posodobitve pa ne najde, ni novejše različice. Kakšna ideja, kaj sploh še poskusit? Hvala.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
V-i-p ::
Če te kaj potolaži, ga je podobno sral D-Link za 400€.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kater 5g modem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12677 (1386) | Lightning5 |
» | A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 89215 (2289) | Andraz201 |
» | Namesto Starlinka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6059 (1940) | Daniel |
» | Mobilni internetOddelek: Omrežja in internet | 2942 (1395) | klekej |
» | Hr - operaterji (dopust)Oddelek: Mobilne tehnologije | 6901 (5850) | MrStein |