Forum » Programska oprema » Telegram potrditvena koda
Telegram potrditvena koda
theanswer3 ::
Ali je se kdo imel problem, ko je nalozil Telegram aplikacijo na Android telefon in ni prejel potrditvene kode/sms-a? Je to napaka na strani Telegrama ali mojega operaterja Bob/A1?
buttcrack ::
mene matrajo že en mesec. S to razliko, da gre za ios.
sedaj mi celo napiše, da je moja številka bannana :(
support je neodziven
sedaj mi celo napiše, da je moja številka bannana :(
support je neodziven
jecok ::
Ne nalagaj aplikacije Telegram ampak Telegram X.
Kot alternativo, postavi si Telegram na PC in boš dobil zahtevo za potrditev tja.
Kot alternativo, postavi si Telegram na PC in boš dobil zahtevo za potrditev tja.
˙janezvalva ::
včasih je potrebno čakati tudi en teden.
jaz sem svoj telegram zbrisal, ker sem dobil par sto obvestil dnevno, da se nekdo iz rusije, gvatemale, malezije, kenije, kolumbije, dominikanske r., venezuele, moldavije, itn. poskuša z mojo telefonsko logirati noter.
jaz sem svoj telegram zbrisal, ker sem dobil par sto obvestil dnevno, da se nekdo iz rusije, gvatemale, malezije, kenije, kolumbije, dominikanske r., venezuele, moldavije, itn. poskuša z mojo telefonsko logirati noter.
KTr1sk ::
Jaz pa dobivam občasno kodo, ki jo sploh nisem zahteval! Na sms in na telegram dobivam, nekdo zahteva lahko to kako blokiram?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
youPlonker ::
https://www.cert.si/si-cert-2025-01/
Hvala za tole, good info! Mene ze mesece bega, kako so mi lahko vdrli v moj Telegram racun:
Padla je prijava v moj racun (slicilo je na prestrezen SMS s prijavno kodo). Hvala bogu sem to opazil in v roku minute odreagiral (odstranil napadalcevo napravo iz liste aktivnih naprav in dodal Two-Step Verification).
Sem pa z njegovo prijavo avtomatsko izgubil vso zgodovino pogovorov na svojem telefonu (ne vem, ali so se sporocila nekako "prenesla" na njegovo napravo ali pa je Telegram iz varnostnih razlogov vse pobrisal). Support od Telegrama je povsem neodziven, od njih nisem dobil nobene povratne informacije. Hvala bogu na appu nisem imel nekih pomembnih chatov.
V naslednjih dneh sem na Telegramu dodal se email zascito (in danes ravno opazim, da sploh ni vec email settinga v Telegram aplikaciji... ).
HoT mobil support se je prvic izkazal za povsem useless, ker niso znali pomagati v nicemer; na lastno iniciativo so mi zamenjali SIM kartico (stevilka torej ostala ista, IMSI spremenjen).
Kaj tocno se je zgodilo, ne vem, sem pa povsem nehal z uporabo Telegrama. Racun sicer se imam in prejemam parkrat na teden sporocila, da se nekdo skusa prijaviti v Telegram (a se zaradi 2FA ne more). Pa za Bolt tudi dobivam podobno.
Se bom izogibal uporabe nekih vzhodnih appov v prihodnje :)
Pa se nekaj, toplo priporocam ogled:
Sklep - za 2FA raje uporabljajmo Authenticator app kot pa SMS!
cen1 ::
Baje da se da za relativno male pare prestrezat poljubno telefonsko številko tako da dodatno geslo je nuja (glej video zgoraj: Veritasium), to da dobiš neželjen login code je pa ponavadi posledica tega da je telefonska nekje iz neke baze "leaknila" in so to drive-by napadi. Žal v bistvu nimaš kaj naredit ker je login tako narejen in ne obratno kot pri kakih drugih zadevah (npr. najprej pravilno geslo, nato drugi faktor). Če si dovolj pomembna osebnost bi verjetno moral imeti dedicated simko samo za Tg če delaš gor kaj pomembnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cen1 ()
Fsegula62 ::
Meni so tudi "hacknil" telegram kak mesec nazaj. Baje sem se med spanjem vpisal na neki samsung telefon v ameriki :) Acc sm dobil nazaj in telegramu pisal naj ga nenudoma ukinejo. Telegrama ne uporabljam več in ga nikoli ne bom več.
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
OutOfTheBox ::
Nadaljnjo analizo zlorabe bi lahko izvedli s sodelovanjem upravljavcev platforme Telegram, žal pa iz Telegrama kljub večkratnim in različnim poskusom vzpostavitve kontakta nismo prejeli odgovora.
Imate 3 tedne časa da se zadeve zjasnijo, v naslednjem primeru bo dostop do aplikacije na ozemlju Slovenije prepovedan.
Bo hitro prišel mail nazaj. If they don't care, why would you?
Dafak
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Sharp999 ::
Zakaj nikakor po večkratnih poskusih (dnevih) ne dobim kode na SMS ? Nikakor ne pridem v Telegram.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sharp999 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telegram vendarle sodeluje z oblastmiOddelek: Novice / Zasebnost | 2307 (1049) | MrStein |
» | Slo banke in spletna varnostOddelek: Loža | 2974 (292) | NuMaN |
» | Nezaželene potrditvene kodeOddelek: Informacijska varnost | 877 (253) | GupeM |
» | Indijski telefonski prevaranti kličejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 44216 (4335) | MIHAc27 |
» | Nemčija bi lahko Telegram tudi prepovedala (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 11920 (7994) | 111111111111 |