» »

The Odyssey (Cristopher Nolan)

The Odyssey (Cristopher Nolan)

Temo vidijo: vsi
««
25 / 28
»»

delavec44 ::

Ali Backrooms.

no comment ::

Dej odpri temo o novem Spidermanu, da vidimo, če so bolečine levih snežink enako močne...

windigo ::

no comment je izjavil:

Dej odpri temo o novem Spidermanu, da vidimo, če so bolečine levih snežink enako močne...

Snežinke tukaj so precej desne (woke right) in še bolj rasistične. Ob pogledu na temno kožo samo ene od igralk v Odiseji že precej dobesedno pljuvajo in bruhajo žolč, ob pogledu na nič kaj grško plave očke Damona pa se jim dvignejo kotički ustnic in morda celo kaj v hlačah (če se jim sploh kdaj).
Truth is not negotiable!

Gregor459 ::

windigo je izjavil:

no comment je izjavil:

Snežinke tukaj so precej desne (woke right) in še bolj rasistične. Ob pogledu na temno kožo samo ene od igralk v Odiseji že precej dobesedno pljuvajo in bruhajo žolč, ob pogledu na nič kaj grško plave očke Damona pa se jim dvignejo kotički ustnic in morda celo kaj v hlačah (če se jim sploh kdaj).

Moti zato, ker ne paše v celoto.
Bolje bi bilo, da bi bili vsi igralci afriškega porekla bi bilo veliko bolj homogeno in prepričljivo kot to kar je sedaj, da grke igrajo kitajci, indijci, američani, afričani, latinosi... to ni ničemur podobno.

Pithlit ::

Gregor459 je izjavil:

windigo je izjavil:

no comment je izjavil:

Bolje bi bilo, da bi bili vsi igralci afriškega porekla bi bilo veliko bolj homogeno in prepričljivo kot to kar je sedaj, da grke igrajo kitajci, indijci, američani, afričani, latinosi... to ni ničemur podobno.

Sej bo Elon z grokom rešil belo raso. Bodo vsi ai generirani in je problem rešen.
Life is as complicated as we make it...

Pithlit je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

windigo je izjavil:

no comment je izjavil:

Sej bo Elon z grokom rešil belo raso. Bodo vsi ai generirani in je problem rešen.

Saj ne rabijo reševat nobene rase. Naj naredijo tak film, da bo zgledal prepričljiv ne pa, da zgleda kot LA.

kuglvinkl ::

Zakaj? K si ti tko reku? Ti ves kaj je prav in narobe?
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kuglvinkl ()

Zato. Ja pa še kdo. Vem.

asdaf ::

windigo je izjavil:

no comment je izjavil:

Problem je,ker je denar na desnici, in ker modern audience obstaja samo na internetu...
Oh te bolečine levih...a se kdo spomne kako so si žile rezal zaradi harrya potterja? heh...

Gregor459 je izjavil:

Zato. Ja pa še kdo. Vem.

Sicer ti 97% povsem običajnega folka oporeka... Ampak sure, delusions are nice.

pegasus ::

Hah ... sem hotel iti gledati jutri v katerega od imax kinodvoran v bližini, pa so vse razprodane za dva tedna vnaprej o.O

Pithlit je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Zato. Ja pa še kdo. Vem.

Res? snowwhite? supergirl? The Marvels? Lightyear? veš ka je tega :) nevem v katerem mehurčku ti živiš,ampak v zadnjem letu so se začele kazat izgube zaradi teh woke izdelkov.

Squirrel ::

Pithlit je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Elon bo bojda izdelal novo Odisejo z Grokom.

Starring Elon Musk as Zeus, Odyssey and Helen of Troy.

Pithlit je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Zato. Ja pa še kdo. Vem.

Ti kar verjami v to zlagano stran.

Is Rotten Tomatoes’ score for ‘The Odyssey’ fake? Christopher Nolan movie’s allegedly manipulated ratings claim goes viral

https://www.primetimer.com/news/is-rott...

Ne bo prvič, da je bela rasa pri rotten tomatoes prirejala ocene.

Big discovery on Rotten Tomatoes for The Odyssey https://x.com/Gazz_54/status/2079317660...

The real audience score is sitting at 56%, not the fake 97% they're showing with their "Verified Audience" bullshit.

A r/KotakuInAction user figured out how to see the actual numbers behind RT's manipulation.

Exactly what we've been saying. Real people are dragging this butchered mess, but Rotten Tomatoes is bending over backwards to protect it.

Classic.

RedDrake ::

Se pravi 96% tistih, ki so odkorakali iz kina je dalo "thumbs up" filmu.
In 44% tistih, za katere se ne ve, ali so film videli, je dalo "thumbs down".
Really makes you think ...

Prav je da lahko vsak da kritiko, ampak če je normijem vseeno za Helen De Troy't in gay punčko v vlogi najboljšega grškega bojevnika (kar jim verjetno je), potem pač nima smisla. Če te moti, ne it gledat. Ampak ker gre v prvi vrsti za spektakel (ki jih zadnje čase manjka) bo pač film solidno uspešen, tudi če je zate "slab", ali je tehnično manj kot odličen.

Flopnejo filmi, kjer je glavna stvar "wokeness". Kjer je zraven zato, da so execi "zadovoljni", tipično ni večjih problemov.
Je koga motil "Muh Nigga" v vlogi "akcijskih" junakov ranga "man on fire" ali "the equalizer"? Pa bi se tam komot bunili, zakaj ni igral kak Stallone/Schwarzty/stric Dolph/kajJazVemKdo, ki bi bil mišica, pamet in "arijec" vse v enem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RedDrake ()

Gregor459 je izjavil:

Big discovery on Rotten Tomatoes for The Odyssey https://x.com/Gazz_54/status/2079317660...

The real audience score is sitting at 56%, not the fake 97% they're showing with their "Verified Audience" bullshit.

A r/KotakuInAction user figured out how to see the actual numbers behind RT's manipulation.

Exactly what we've been saying. Real people are dragging this butchered mess, but Rotten Tomatoes is bending over backwards to protect it.

Classic.

Prej in potem pa hop "rt pravi da je film zanič". Pač odvisno od tega kam smrad vleče. Malo konsistence bi pa le pričakovala. Tudi od snežkotov.

Polda ::

A ni malo čudno, da med publiko sploh ne najdeš opisa z manj kot 3 zvezdicami ?

To je ravno tako kot bi Universal naredil film Odyssey in Universal imel v lasti Rotten tomatoes.

AJA saj Universal ima v lasti Rotten tomatoes.

Rotten Tomatoes is owned by Fandango Media, a joint venture between NBCUniversal (which holds a 75% majority stake) and Warner Bros. Discovery (which holds a 25% minority stake).

Zajebite Nolsna na polno in ne it gledat. Pocakite na Muskovo verzijo.

kuglvinkl je izjavil:

100% itak ga ne bom šel.Pomoje tudi zaradi tega ni ocena pod 50%,ker po tulkih letih tte woke ideologije v filmih,že takoj veš kak podn te čaka.
Polovica anti woke publike je že pozabla na ta film.

asdaf je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

100% itak ga ne bom šel.Pomoje tudi zaradi tega ni ocena pod 50%,ker po tulkih letih tte woke ideologije v filmih,že takoj veš kak podn te čaka.
Polovica anti woke publike je že pozabla na ta film.

Zelo očitno... Si se zlagal.

Saj takšen je plan že od začetka. Pogledaš na VOD malo kasneje "zastonj". Kdo pa še v kino hodi od kar imamo 4k HDR TVje.

Ta RT mi pa tudi ni jasen. Torej zbira score od pretežno američanov pa še to le, če ga gledajo v kinu in ne na VOD? Kako bi lahko mi glasovali, tudi če dokažemo, da smo ga gledali v kinu?

delavec44 je izjavil:

Saj takšen je plan že od začetka. Pogledaš na VOD malo kasneje "zastonj". Kdo pa še v kino hodi od kar imamo 4k HDR TVje.

Ta RT mi pa tudi ni jasen. Torej zbira score od pretežno američanov pa še to le, če ga gledajo v kinu in ne na VOD? Kako bi lahko mi glasovali, tudi če dokažemo, da smo ga gledali v kinu?

V vsakem primeru bolje kot Metacritic, kjer si lahko like/dislike (Ali oboje) stisnil še preden je bil film v kinu.

driftwood ::

Najboljši opis, za kaj se gre v tem filmu, na družbenih omrežjih:
"I too would abandon my family and home to spend 7 years on a beach with Charlize Theron."

kow ::

nejclp je izjavil:

Bučke. Greš ad absurdum pa še strawmana si napletel.

Pasji lajež ima komunikacijsko funkcijo, se pravi, pes opozarja, označuje teritorij, izraža jezo, strah, veselje etc. Človeški jezik ima bistveno širšo funkcijo, omogoča kompleksno pripovedovanje, abstrakcijo, poezijo in jasno, argumentacijo. Tvoja analogija je povsem zgrešena in eno samo sprenevedanje.

Jaz sem govoril o funkciji pripovedovanja zgodbe v performansu, torej da sta rap in nastop rapsoda v isti kategoriji. Pasji lajež te funkcije sploh nima. To ni isto kot ihtavo iskanje podobnosti med čimerkoli, sem bil dovolj jasen, na katere funkcije mislim. Če misliš, da rap nima performativnih in pripovednih lastnosti, primerljivih z nastopom rapsoda, potem argumentiraj to.

Funkcijo pripovedovanja zgodbe v performansu ima tudi pantomimik. To je slab argument. Se enkrat, v teoriji ima rap lahko epske prvine, v praksi pa je skoraj vedno prvoosebni. Pa tudi, ce ni - gre ponavadi za indirektnost (recimo Stan od Eminema). Bistveno je tudi, da se ne ukvarja s pripovedovanje druzbene nenapisane zgodovine. Poanta je bila, da zaradi mene lahko v filmu rapajo, ampak ideja da je "rap je novi Homer" je idiotska. Smiselno "opravicevanje" je, da je to pac moderna muzika, ne pa blefiranje o podobnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

nejclp ::

kow je izjavil:

nejclp je izjavil:

Bučke. Greš ad absurdum pa še strawmana si napletel.

Pasji lajež ima komunikacijsko funkcijo, se pravi, pes opozarja, označuje teritorij, izraža jezo, strah, veselje etc. Človeški jezik ima bistveno širšo funkcijo, omogoča kompleksno pripovedovanje, abstrakcijo, poezijo in jasno, argumentacijo. Tvoja analogija je povsem zgrešena in eno samo sprenevedanje.

Jaz sem govoril o funkciji pripovedovanja zgodbe v performansu, torej da sta rap in nastop rapsoda v isti kategoriji. Pasji lajež te funkcije sploh nima. To ni isto kot ihtavo iskanje podobnosti med čimerkoli, sem bil dovolj jasen, na katere funkcije mislim. Če misliš, da rap nima performativnih in pripovednih lastnosti, primerljivih z nastopom rapsoda, potem argumentiraj to.

Funkcijo pripovedovanja zgodbe v performansu ima tudi pantomimik. To je slab argument. Se enkrat, v teoriji ima rap lahko epske prvine, v praksi pa je skoraj vedno prvoosebni. Pa tudi, ce ni - gre ponavadi za indirektnost (recimo Stan od Eminema). Bistveno je tudi, da se ne ukvarja s pripovedovanje druzbene nenapisane zgodovine. Poanta je bila, da zaradi mene lahko v filmu rapajo, ampak ideja da je "rap je novi Homer" je idiotska. Smiselno "opravicevanje" je, da je to pac moderna muzika, ne pa blefiranje o podobnosti.

Ajej. Spet, jaz sem trdil, da ma rap funkcionalne podobnosti z nastopom rapsoda. Ti praviš, "ideja, da je rap novi Homer, je idiotska". Strawman. To nista isti trditvi. Nisem rekel, da je "rap novi Homer", ampak da ima rap funkcionalne podobnosti z nastopom rapsoda.

Res je, tudi pantomimik pripoveduje zgodbo. Ampak kako to zavrača mojo trditev? Samo pokaže, da ena lastnost sama po sebi ni dovolj. Jaz ne govorim o eni lastnosti, ampak večih, torej, o kombinaciji ritmičnega pripovedovanja, nastopa, pripovedovanja zgodbe in poudarka na besedah.

Da je rap "skoraj vedno prvooseben" ali da se ne ukvarja z nenapisano družbeno zgodovino, preprosto ne drži, a nisva to že absolvirala? Kle maš Public Enemy, celoten album: It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back manifest politične zavesti črncev, pripoved o zgodovini, življenju določene skupine in sistemskem rasizmu. Ali pa Nas - I Gave You Power , ki govori s perspektive pištole. To itak ni enako homerski epiki, ima pa z njo omenjene funkcionalne podobnosti.

asdaf je izjavil:

Oh te bolečine levih...a se kdo spomne kako so si žile rezal zaradi harrya potterja? heh...

Hm, tega se jaz ne spomnim, se pa spomnim, kako ste desnjaki obolevali zaradi castinga v HP TV seriji.

Polda je izjavil:

Pithlit je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Elon bo bojda izdelal novo Odisejo z Grokom.

Starring Elon Musk as Zeus, Odyssey and Helen of Troy.

Elon kot Helena sigurno boljše kot trenutna Helen of Detroit.

U, desnjakarska homoerotika.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

asdaf je izjavil:

Hm, tega se jaz ne spomnim, se pa spomnim, kako ste desnjaki obolevali zaradi castinga v HP TV seriji.

Ne spomniš se kako so "vsi" avtorico knjig napadali za brez veze? Dober ta selektivni spomin.

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

asdaf je izjavil:

Ne spomniš se kako so "vsi" avtorico knjig napadali za brez veze? Dober ta selektivni spomin.

Jasno, tega se spomnim, ko se je izkazalo, da je terfa, so jo napadali. Ampak trditev "a se kdo spomne kako so si žile rezal zaradi harrya potterja?" ne napeljuje na to?

Jaz sem tako razumel, ker druge napeljave tudi sam ne vidim. Bo avtor razložil kdo ima prav. Če sem narobe razumel, se posipam.

endelin ::

Konec leta baje prihaja Odysey MAGA edition approved by Musk. Produciral bo zelo znan producent Grok.

delavec44 je izjavil:

Jaz sem tako razumel, ker druge napeljave tudi sam ne vidim. Bo avtor razložil kdo ima prav. Če sem narobe razumel, se posipam.

Avtor bi lahko poskrbel za to, da je dovolj decidiran. Ker stavek, "a se kdo spomne kako so si žile rezal zaradi harrya potterja?" lahko pomeni samo trditev, da so si rezali žile zaradi harrya poterja.

Predsednik11 ::

Kaj pa je bilo s Harrijem Poterjem ?

Ko so pozival k bojkotom serij,pa celo tisti spletni cajtng je dal 1/10 oceno igrci Hogwarts Legacy,medtem ko je na steamu 80+ ocena.Pa to samo zaradi avtorice.Tak da ne morš tle kritizirat če nekdo da oceno 1/10 tej odiseji samo zaradi castinga.To ma vsaj neki z filmom in je kritika čisto na mestu.sploh ne rabiš gledat filma.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: asdaf ()

Predsednik11 je izjavil:

Who cares, to je tema o filmu, zaradi katerega imajo desničarski begavčki samomorilne misli in tle jokajo kot laissez fair vzgojeni pankrti. Kokice :)

feryz ::

Evo, jurčevka vam je spisala hvalospev.
Zdaj pa vsi brž v kino.

asdaf je izjavil:

Ko so pozival k bojkotom serij,pa celo tisti spletni cajtng je dal 1/10 oceno igrci Hogwarts Legacy,medtem ko je na steamu 80+ ocena.Pa to samo zaradi avtorice.Tak da ne morš tle kritizirat če nekdo da oceno 1/10 tej odiseji samo zaradi castinga.To ma vsaj neki z filmom in je kritika čisto na mestu.sploh ne rabiš gledat filma.

Pozivanje k bojkotu je povsem legitimna zadeva. Tudi sam predlagam, da bojkotirate Odisejo, če vaša čustveca trpijo.
Ampak review bombing je pa nekaj drugega. Saj iz tvojega zapisa izhaja, da je oceno 1/10 igri dala kritičarka, ena glupača na The Wire, ocene na Steam so pa ocene uporabnikov, ki so bile v povprečju 80+.

feryz je izjavil:

Zdaj pa vsi brž v kino.

Ja ampak samo 4,5 od 5 zvezdic. To ni to.
Komenatrji na levem RTVJU tudi niso pozitivni.

nejclp je izjavil:

asdaf je izjavil:

Pozivanje k bojkotu je povsem legitimna zadeva. Tudi sam predlagam, da bojkotirate Odisejo, če vaša čustveca trpijo.
Ampak review bombing je pa nekaj drugega. Saj iz tvojega zapisa izhaja, da je oceno 1/10 igri dala kritičarka, ena glupača na The Wire, ocene na Steam so pa ocene uporabnikov, ki so bile v povprečju 80+.

Review bombing te moti, ne moti te pa firma Universal katera naredi film Odyssey in je tudi lastnica Rotten tomattoes blokira vse opise slabše od 3 zvezdic.

Polda je izjavil:

nejclp je izjavil:

asdaf je izjavil:

Review bombing te moti, ne moti te pa firma Universal katera naredi film Odyssey in je tudi lastnica Rotten tomattoes blokira vse opise slabše od 3 zvezdic.

Ti imaš seveda insajder info. Ti je Helena of Musk povedala? Pustimo ob strani da zvezdice uporablja imdb.

c3p0 ::

Polda je izjavil:

nejclp je izjavil:

asdaf je izjavil:

Je to mogoče? Če je RT bojda najbolj neodvisen in realen site, zdaj pa to berem...

pegasus ::

feryz je izjavil:

En stavek izstopa: "edina rešitev za naš razklani, zaostreno individualizirani svet je v tem, da se nekako spet vrnemo k občutku za skupnost in solidarnost."
Nekaj, kar razlagam tu že kako desetletje.

Polda je izjavil:

feryz je izjavil:

Zdaj pa vsi brž v kino.

Ja ampak samo 4,5 od 5 zvezdic. To ni to.
Komenatrji na levem RTVJU tudi niso pozitivni.

Sem prepričan, da se boste potrudili, da bo negativnih komentarjev čim več.

Polda je izjavil:

nejclp je izjavil:

asdaf je izjavil:

A res, blokira jih? Zakaj jih potem tam kar mrgoli:

https://www.rottentomatoes.com/m/the_od...

rando ::

Težko pričakovana recenzija zloglasne AJ je tu:
https://www.rtvslo.si/kultura/gledamo/o...

mtošev ::

rando je izjavil:

Težko pričakovana recenzija zloglasne AJ je tu:
https://www.rtvslo.si/kultura/gledamo/o...

A so vse recenzije te osebe takšne? Par ključnih opazk ali hval je skritih v gori besedne solate, ki je sama sebi namen.

PovemVfaco ::

Če kirga zanima moja recenzija filma: Nism ga gledu, pa ga verjetn tud ne bom hmal, sam vseen mu loh podelim 10/10 antiwoke solz. Zvezdice pa svastike bom mogoče dal kdj drugič, če se mi bo dal gledat.

FTad ::

Predsednik11 je izjavil:

Bojkotirati so zeleli vse v povezavi z njim, ker je J.K. Rowling zagovarjala, da obstajata samo dva spola in da moski nimajo kaj pocet v zenskih sportih. Takrat sta ji tudi Daniel Radcliffe in Emma Watson obrnila hrbet. Samo Tom Felton (igral Draco Malfoya) je ostal na njeni strani. Mislim, da je bilo nekak tako.

nejclp je izjavil:

Polda je izjavil:

nejclp je izjavil:

asdaf je izjavil:

A res, blokira jih? Zakaj jih potem tam kar mrgoli:

https://www.rottentomatoes.com/m/the_od...

Seveda jih blokirajo povsod folk piše, da nočejo objavit njihovih negativnih opisov. Ampak saj je logično zakaj bi Universal pljuval v lastno skledo.

Saj to ni prvič tudi Amazon je prirejal IMDB katerega si lastijo pri tv seriji Rings of power. Rings of power so naredili pri Amazonu.

PovemVfaco ::

FTad je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

Bojkotirati so zeleli vse v povezavi z njim, ker je J.K. Rowling zagovarjala, da obstajata samo dva spola in da moski nimajo kaj pocet v zenskih sportih. Takrat sta ji tudi Daniel Radcliffe in Emma Watson obrnila hrbet. Samo Tom Felton (igral Draco Malfoya) je ostal na njeni strani. Mislim, da je bilo nekak tako.

Hiper realistična JK je direkt puvedla da tud Hairy Fotr z magicom n more transformirat spola pa nastopat v ženski gimnastiki, tk d je kr s prve blo konc woke magic fantazij, pe tega niso najboljš prenesli

Zgodovina sprememb…

««
25 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oppenheimer (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7211920 (4311) gruntfürmich
»

Tenet [Nov film Cristopher Nolan - 2020] (strani: 1 2 3 )

13028978 (15802) c3p0
»

Interstellar (film) (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

705167383 (90125) Horas
»

Dunkirk (2017) (strani: 1 2 3 )

10126839 (20336) Flitko

Več podobnih tem