Forum » Sedem umetnosti » Trenutno poslušam
Trenutno poslušam
Temo vidijo: vsi
Samael ::
Primus - Tommy The Cat
Kurzweil, že imaš karto? Menda jih je že prvi teden pošla polovica :)
Samael != Samuel
Kurzweil ::
Primus - Tommy The Cat
Nimam, igram se z ognjem!
Namreč ne vem še, ali grem na Brutal Assault, kjer so Primus... ali grem v LJ... ali oboje. Je pa bilo pol kart prodanih že vsaj teden dni nazaj, tako da sem dejansko presenečen, da še ni sold out... bom verjetno kar preventivno nabavil, pa bomo potem videli...
LeQuack ::
Če smo že v Sloveniji, pa še tole. V živo, glas pa boljši kot v studijski izvedbi.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Če se prav spomnim imamo tudi tu nekaj Joy Division fanov?
Konec tedna Peter Hook v KŠ - verjetno največji približek Joy Division, kar ga bo kdaj mogoče še slišati v živo. Igral bo komade od obeh ex bandov - New Order in Joy Division. Dobro zveni.
Love will tear us apart
She's lost control
Konec tedna Peter Hook v KŠ - verjetno največji približek Joy Division, kar ga bo kdaj mogoče še slišati v živo. Igral bo komade od obeh ex bandov - New Order in Joy Division. Dobro zveni.
Love will tear us apart
She's lost control
Samael != Samuel
PacificBlue ::
Če se prav spomnim imamo tudi tu nekaj Joy Division fanov?
Love will tear us apart
She's lost control
Uf to bi pa bilo za obiskat. V nedeljo? Maybe, maybe. Mogoče pa:)
Bo vredno. Tudi če boš naslednje jutro rahlo trpel :)
V prvem delu bo verjetno zaigral celoten album Get Ready od New Order - osebno mi ni eden ljubših, drugi del bo pa praktično v celoti posvečen boljšim stvaritvam od Joy Division in zgodnjih New Order.
Sploh ne vem kako, ampak tole mi zveni skoraj, kot bi bil na vokalu Ian Curtis. Skoraj.
Transmission
V prvem delu bo verjetno zaigral celoten album Get Ready od New Order - osebno mi ni eden ljubših, drugi del bo pa praktično v celoti posvečen boljšim stvaritvam od Joy Division in zgodnjih New Order.
Sploh ne vem kako, ampak tole mi zveni skoraj, kot bi bil na vokalu Ian Curtis. Skoraj.
Transmission
Samael != Samuel
SnegKidam ::
To je pa res zanimiva zadeva, tudi vizualno. Bobnarju prav hipnotično nos binglja
Tudi prvič vidim double neck bas + kitaro