Forum » Sedem umetnosti » The Odyssey (Cristopher Nolan)
The Odyssey (Cristopher Nolan)
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
The Odyssey star hopes Christopher Nolan's rejection of CGI will change how Hollywood movies are made
https://www.gamesradar.com/entertainmen...
https://www.gamesradar.com/entertainmen...
NekdoPach ::

Mato989 ::
Nolanov dark knight je najboljsa uprizoritev batmana kot si ha mnogi med nas predstavljamo iz otrostva
V Sloveniji mularija ni brala stripov o batmanu. Tako, da ... nabijas. Poanta je bila sicer drugje in je nisi razumel.
Se nekaj me vedno sokira. Kdo daje vloge Jon Bernthalu? A je tako poceni? Ne stekam. Slabsega igralca res redko vidis v filmih.
Nic ne nabijam, joker od nolana je bil najbolj pristen joker kot je v stripih za razliko od drugih uprizoritev
Seveda pa je drugi in tretji film slabsi ja ampak se vedno boljsi od vseh ali vecine batmanov
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
T440 ::
Pirati iz Karibov za intelektualce. Po moje najboljši Nolanov film.
To da primerjaš odisejo s pirati, si pokazal da nisi ravno intelektualc. Film je namenjem širši množici, ker to prinaša rekordne dobičke.
Ima kar prav, tudi sam sem med ogledom pomislil na isto stvar. Tip se skupaj s posadko z ladjo vozi od otoka do otoka, vmes se mu pa ‘dogajajo’ stvari kot so velikan, čarovnica, morska pošast, cilj zaradi katerega to počne je pa ženska.
Tko da podoben scenarij, pa obračaj kakor hočeš.
Gregor P ::
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Pithlit ::
To da primerjaš odisejo s pirati, si pokazal da nisi ravno intelektualc. Film je namenjem širši množici, ker to prinaša rekordne dobičke.
Ima kar prav, tudi sam sem med ogledom pomislil na isto stvar. Tip se skupaj s posadko z ladjo vozi od otoka do otoka, vmes se mu pa ‘dogajajo’ stvari kot so velikan, čarovnica, morska pošast, cilj zaradi katerega to počne je pa ženska.
Po eni strani se folk pritožuje nad avtentičnostjo... Pol pa da je kar kot pirati.
Resno? Vas nič ne zmoti, recimo, da je Odiseja obstajala ene 2700 let pred pirati?
Life is as complicated as we make it...
GupeM ::
Ni ruma.
T440 ::
Po eni strani se folk pritožuje nad avtentičnostjo... Pol pa da je kar kot pirati.
Resno? Vas nič ne zmoti, recimo, da je Odiseja obstajala ene 2700 let pred pirati?
Zakaj? Saj ne pravim, da je Odiseja kopirana po piratih, je ravno obratno, se strinjam. Ampak scenarija sta pa vsebinsko ista, ne?

Pithlit ::
Zakaj? Saj ne pravim, da je Odiseja kopirana po piratih, je ravno obratno, se strinjam. Ampak scenarija sta pa vsebinsko ista, ne?
Jaz nisem tista ki se nad avtentičnostjo pritožuje. Meni je vseeno. Kar pravi je to da je abotno vlečt kakršnekoli vzporednice za bilokoga ki se nad avtentičnostjo (oziroma manjkom tega) pritožuje.
Vsi ostali pa zarad mene lahko Tontota vidite na jamboru. Sicer mislim da si scenarija nista podobna, sam vsakomur svoje. Kdor hoče podobnosti najt jih bo našel tudi med biblijo in Mustrom.
Life is as complicated as we make it...
Gregor P ::
Kdor hoče podobnosti najt jih bo našel tudi med biblijo in Mustrom.hm ... govoreče živali ... dejansko mogoče
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Film Odyssey naj bi prišel na VOD in Blu ray 17 novembra to je 120 dni od kar je izšel v kinih.
Samo čudno mi je, da pišejo, da pride na VOD in Blu ray isti dan ponavadi je bil VOD prej kot Blu ray ?
Samo čudno mi je, da pišejo, da pride na VOD in Blu ray isti dan ponavadi je bil VOD prej kot Blu ray ?
kuglvinkl ::
Predsednik11 je izjavil:
Elon Musk delil prve slike njegovega AI filma Odyssey
Desnicarji, k ne stekajo pol qrca nc, bodo navduseni. Ceprav bo se slabs kot Vigilante. Lets face it, k otroc so, k znajo sam podret, nic pa zgradit.
Your focus determines your reallity
karafeka ::
The Odyssey is expected to feature a 1.78:1 aspect ratio for its digital VOD and 4K home video release on November 17, 2026. It will not include the ultra-tall 1.43:1 IMAX format, aligning with Nolan's past home-media trends.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Oppenheimer (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12035 (4426) | gruntfürmich |
| » | Tenet [Nov film Cristopher Nolan - 2020] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 29291 (16115) | c3p0 |
| » | Interstellar (film) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Sedem umetnosti | 168628 (91370) | Horas |
| » | Dunkirk (2017) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27060 (20557) | Flitko |