Forum » Sedem umetnosti » The Odyssey (Cristopher Nolan)
The Odyssey (Cristopher Nolan)

Horas ::
pogledali bomo, brez da bi plačali. to je pa to.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

oo7 ::
Greek media has reportedly discovered some of the roles of the actors in Christopher Nolan's 'THE ODYSSEY'
o Matt Damon as Odysseus
o Tom Holland as Telemachus
o Zendaya as Athena
o Charlize Theron as Circe
o Anne Hathaway as Penelope
o Benny Safdie as Agamemnon
o Lupita Nyong'o as Clytemnestra
o Matt Damon as Odysseus
o Tom Holland as Telemachus
o Zendaya as Athena
o Charlize Theron as Circe
o Anne Hathaway as Penelope
o Benny Safdie as Agamemnon
o Lupita Nyong'o as Clytemnestra

LeQuack ::
Mogoče pa se zgodovinarji motijo, a ste kdaj pomislili na to? Lahko da so zgodovinarji white-washali osebe v svojih knjigah.
Quack !

brett ::
Kaj bi se razburjali ob teh WOKE, etc. spremembah epa Odiseja(da) od Homerja. Saj gre za mit - fantazijo...vam, nam bodo rekli. Vse je dovoljeno, spremembe so zaželene. Skratka pravi blagoslov, nova era razsvetljenstva.
Ko je Amazon naredil svojo veličastno serijo v tem stilu, s(m)o bili vsi, ki s(m)o temu nasprotovali, se zgražali, označeni kot fobi, itn, skratka vse samo človek ne. Zna biti enako tukaj.
Sarcasm off
Ko je Amazon naredil svojo veličastno serijo v tem stilu, s(m)o bili vsi, ki s(m)o temu nasprotovali, se zgražali, označeni kot fobi, itn, skratka vse samo človek ne. Zna biti enako tukaj.
Sarcasm off

avani12 ::
Top, kar nekaj sem jih zadel! Charlize in Anne bo po moje dober cast. Lupita je pa strel mimo.
A si upa kdo napovedati kdo bo igral koga?
Za hitro obnovo, glavni liki v epu so:
Odisej
Penelopa - njegova zana
Telemah - njegov sin
Kirka - lepa čarovnica.
Polifem - Kiklop
Antius - dvori Penelopi, jo sili v poroko z njim
Kalipso - nimfa, ki se zaljubi v Odiseja
Sirene
Tej bodo po moje zagotovo v filmu.
Moje napovedi
Odisej - matt
Penelopa - Anne
Telemah - Tom
Ena od služabnic - Zendaya?
Kirka - Charlize
Antius - Robert
Sirena - lupita?
Polifem - ? Andy Serkis :) ?

avani12 ::
Po moje bi bil top izbira za vlogo Odiseja Russell Crowe. On imaš moč in predvsem bolečino moža in očeta, ki si le želi vrniti domov. Pa dobro bi zadel karizmo vojnega veterana, poveljnika vojske.
Vlogo Atene pa bi dal Emily blunt. Atena je bila v Odiseju se najbolj boginja bojevnica in Emily ima v sebi to bojno moč. Druga izbira pa kate Winslet, morda Emma Watson. Zendaya je daleč od karakterja Atene.
Charlize je dobra izbira za Kirko. Je odlocna in bo znala pokazati kirkino nečloveškost. Prav tako Anne za Penelope. Bo znala plesati med upanjem in obupom, ki ga je doživljala Penelope.
Upam da bo Pattinson v vlogi antiusa. To bo raztural.
Vlogo Atene pa bi dal Emily blunt. Atena je bila v Odiseju se najbolj boginja bojevnica in Emily ima v sebi to bojno moč. Druga izbira pa kate Winslet, morda Emma Watson. Zendaya je daleč od karakterja Atene.
Charlize je dobra izbira za Kirko. Je odlocna in bo znala pokazati kirkino nečloveškost. Prav tako Anne za Penelope. Bo znala plesati med upanjem in obupom, ki ga je doživljala Penelope.
Upam da bo Pattinson v vlogi antiusa. To bo raztural.

Kaj bi se razburjali ob teh WOKE, etc. spremembah epa Odiseja(da) od Homerja. Saj gre za mit - fantazijo...vam, nam bodo rekli. Vse je dovoljeno, spremembe so zaželene. Skratka pravi blagoslov, nova era razsvetljenstva.
Sarcasm off![]()
A pa bo vsaj en character LGBT? Dvomim da se lahko poteguješ za oskarja brez tega.
Quack !

Ales ::

Nakar je bil propad.
Če bi te kdo vprašal, bi brez problema predstavil disertacijo na temo trajanja tovrstnih običajev in povezanosti enega in drugega, kaj?![]()
Mogoče bo pa točno to tema tega filma. Oziroma zdaj sem skoraj zihr da bo.
Quack !

D3m ::
Nakar je bil propad.
Če bi te kdo vprašal, bi brez problema predstavil disertacijo na temo trajanja tovrstnih običajev in povezanosti enega in drugega, kaj?![]()
Saj isto so se nasankali tudi Rimljani. ;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Horas ::
bruh, zendaya
za kozlat. le kaj tom vidi na njej?

8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd