Forum » Loža » Kje kupiti Armani Exchange majice-fizična trgovina?
Kje kupiti Armani Exchange majice-fizična trgovina?
denisek123 ::
Pozdravljeni
Ali je kje v Sloveniji kakšna trgovina kjer bi bil možen nakup ženskih majic Armani Exchange? Vem za spletne trgovine, a me v tem primeru zanima za fizično trgovino.
Hvala in lep pozdrav
Ali je kje v Sloveniji kakšna trgovina kjer bi bil možen nakup ženskih majic Armani Exchange? Vem za spletne trgovine, a me v tem primeru zanima za fizično trgovino.
Hvala in lep pozdrav
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Bellator ::
Pojma nimam, če lahko pri nas dobiš budget armanija. Včasih je bilo nekaj malega izbire v sportini.
yayo ::
Ukradem za trenutek temo samo, da povem, da sem včeraj držal v rokah Prada "Ramzan Kadirov" bulerje za 1200 evrov. Pogooglajte, pa vam bo jasno. V glavnem kakšen vic so tisti škorenjci. Zgledajo kot, da bi prišli iz kake stojnice iz kakega italijanskega božičnega sejma. Pa embalaža bi morala biti iz zlate folije za tisto ceno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kavč trosedOddelek: Loža | 5821 (5060) | mat xxl |
» | Kabel za zvočnikeOddelek: Zvok in slika | 1251 (1082) | danix1 |
» | Kje dobit elektromotorcek, ki se pocasi vrti...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5248 (4686) | madboy |
» | Kakšen upor za zmanjšanje napetosti za 0,3V?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3141 (3014) | stromar |
» | Podganca Logitech mehansko/tehnični problemOddelek: Strojna oprema | 910 (842) | ali3n |