Forum » Loža » 15.000 psihopatov
15.000 psihopatov
dronyx ::
Na spletu sem zasledil novico, da smo dobili še en “inštitut” in sicer Inštitut za znanstveno proučevanje in raziskovanje psihopatije.
Najprej sem bil presenečen, kako je možno, da tega inštituta pri nas sploh še nismo imeli in kako to, da je lahko ta družba brez tako pomembnega inštituta do sedaj sploh funkcionirala. Marsikdo bi verjetno ob tem zlobno pripomnil – saj ni!
Ugotovili so, da naj bi pri nas delovalo okrog 15.000 psihopatov, ki so sedaj dobili recimo temu krovni inštitut, ki jih bo predvidevam znanstveno proučeval in analiziral. Ali je v tej številki 15.000 psihopatov zajet tudi moj seznam, ki sem jim ga poslal, ne vem. Če še ni, bodo upam številko popravili in to seveda močno navzgor. Jaz upam, da jih niso šokirala neka imena, ki so na tem mojem seznamu. Vidim pa, da si laična javnost dostikrat povsem zmotno predstavlja psihopata kot nekega duševnega bolnika z diagnozo, ki nekaj mesecev na letu preživi na zaprtem oddelku najbližje psihiatrične klinike ali pa imajo ljudje filmske predstave o psihopatih, kot so prikazani v filmih Psycho, Shutter Island, Cape Fear, The Talented Mr. Ripley, Se7en, Joker, American Psycho in podobni.
Tisti pravi in najbolj nevarni psihopati nimajo nobene medicinske diagnoze in ne morijo kužkov s klavirsko žico. Marsikdaj so na vodilnih položajih in jih razni sistemi in režimi s pridom izkoriščajo za svoje cilje. Pravi psihopati običajno v družbi velikokrat lepo uspevajo. Nekateri najboljši primerki svoje vrste pa so svetovno znane osebnosti, o katerih se učenci učijo tudi v šolah.
Jaz upam, da je tudi ta inštitut uspel iz proračuna počrpati prve milijone za svoje delovanje in da bo teh milijonov v prihodnje še precej več. Pa seveda da bo evidenca psihopatov čim bolj ažurna. Te številke morajo na koncu leta štimat. kam pa pridemo, če nimamo pravilno preštetih niti psihopatov?
Jaz nameravam nek simbolični znesek nakazati temu inštitutu za lažji začetek, resno pa razmišljam, da bi tudi moje telo po smrti njim daroval v proučevanje in raziskave. To si naj štejejo kot izjemno čast in spodbudo za nadaljnje delo, jaz pa se tako elegantno izognem strošku za upepelitev in pogreb.
Če pride slučajno Janez Janša na naslednjih volitvah spet na oblast, se pa seveda vidimo na kolesarskih protestih.
Najprej sem bil presenečen, kako je možno, da tega inštituta pri nas sploh še nismo imeli in kako to, da je lahko ta družba brez tako pomembnega inštituta do sedaj sploh funkcionirala. Marsikdo bi verjetno ob tem zlobno pripomnil – saj ni!
Ugotovili so, da naj bi pri nas delovalo okrog 15.000 psihopatov, ki so sedaj dobili recimo temu krovni inštitut, ki jih bo predvidevam znanstveno proučeval in analiziral. Ali je v tej številki 15.000 psihopatov zajet tudi moj seznam, ki sem jim ga poslal, ne vem. Če še ni, bodo upam številko popravili in to seveda močno navzgor. Jaz upam, da jih niso šokirala neka imena, ki so na tem mojem seznamu. Vidim pa, da si laična javnost dostikrat povsem zmotno predstavlja psihopata kot nekega duševnega bolnika z diagnozo, ki nekaj mesecev na letu preživi na zaprtem oddelku najbližje psihiatrične klinike ali pa imajo ljudje filmske predstave o psihopatih, kot so prikazani v filmih Psycho, Shutter Island, Cape Fear, The Talented Mr. Ripley, Se7en, Joker, American Psycho in podobni.
Tisti pravi in najbolj nevarni psihopati nimajo nobene medicinske diagnoze in ne morijo kužkov s klavirsko žico. Marsikdaj so na vodilnih položajih in jih razni sistemi in režimi s pridom izkoriščajo za svoje cilje. Pravi psihopati običajno v družbi velikokrat lepo uspevajo. Nekateri najboljši primerki svoje vrste pa so svetovno znane osebnosti, o katerih se učenci učijo tudi v šolah.
Jaz upam, da je tudi ta inštitut uspel iz proračuna počrpati prve milijone za svoje delovanje in da bo teh milijonov v prihodnje še precej več. Pa seveda da bo evidenca psihopatov čim bolj ažurna. Te številke morajo na koncu leta štimat. kam pa pridemo, če nimamo pravilno preštetih niti psihopatov?
Jaz nameravam nek simbolični znesek nakazati temu inštitutu za lažji začetek, resno pa razmišljam, da bi tudi moje telo po smrti njim daroval v proučevanje in raziskave. To si naj štejejo kot izjemno čast in spodbudo za nadaljnje delo, jaz pa se tako elegantno izognem strošku za upepelitev in pogreb.
Če pride slučajno Janez Janša na naslednjih volitvah spet na oblast, se pa seveda vidimo na kolesarskih protestih.
- zaklenil: bluefish ()
Miki N ::
Ravno sem danes pisal o slavni Slotechovi Šoli trole in kako sem sam le nadobudnež, ki lahko gleda gor velikanom - Ajatole trole. Kot ste vi, dottore. V čast mi je. ;)
Ravno sem danes pisal o slavni Slotechovi Šoli trole in kako sem sam le nadobudnež, ki lahko gleda gor velikanom - Ajatole trole. Kot ste vi, dottore. V čast mi je. ;)
Ja, jaz sme včasih tudi velikane gledal od spodaj navzgor, danes pa po njih praktično lulam. Temu rečejo na vzhodu duhovni razvoj človeka od plenic do...
Drgače pa, Doktor, po pravici in brez dlake na jeziku: kako bi - mogoče malo psevdoznanstveno - ocenil duo iz tvoje novice na podlagi videza?
https://images.24ur.com/media/images/88...
Jaz? 90% Krejzi babe af. Priporočam sanitetni kordon par 10m od njih. Ta leva pa sploh zgleda tranić.
Jaz? 90% Krejzi babe af. Priporočam sanitetni kordon par 10m od njih. Ta leva pa sploh zgleda tranić.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Si ne upam soditi ljudi po obrazih, ker se lahko grdo zmotiš, samo če bosta ti dve res proučevali psihopate lahko rečem samo...adijo pamet. Mogoče se lahko dasta zapret za kakšen teden dni na zaprti oddelek psihiatrije v Polju in prosita še, če ju lahko zvežejo na posteljo. Pa obvezna maksimalna doza antipsihotika. To se mi zdi idealen začetek proučevanja psihopatije. Če želiš psihopate res kvalitetno proučevat, moraš postati tudi sam eden izmed njih. Tako je moje laično mnenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Si ne upam soditi ljudi po obrazih, ker se lahko grdo zmotiš,
Eeeeeh. Kaj pa vem. Kajpavem. To sem si tudi jaz vedno govoril ko sem bil še junc ... leta in leta izkušenj kasneje. Vedno bolj sem prepričan, da psiho-fizionomija ni bajka. Kako ne vem - sliši se kot neverjetno, samo... saj veš "crazy eyes" pa to. Je nekaj na tem. Jasno, najbolj jo v nič dajejo ravno psihologi ki so POGOSTO sami duševci. Se spomnim ko smo imeli na kakih srečanjih ali med (partnerji) kolegi kake psihologe, celo psihiatre . En ni bil gladek. Naključje?
Zgodovina sprememb…
ginekk ::
Ti kar nevedno sklepaš da je inštitut javna ustanova, v tem primeru javni zavod, ter da dobivajo nek denar od države. Vsak lahko ustanovi zavod z imenom inštitut, še huje lahko ustanoviš tudi doo z imenom inštitut.
Pa to številko 15k so itak izračunali čez prst - vzeli so določen odstotek populacije in malo zaokrožili.
Ti kar nevedno sklepaš da je inštitut javna ustanova, v tem primeru javni zavod, ter da dobivajo nek denar od države. Vsak lahko ustanovi zavod z imenom inštitut, še huje lahko ustanoviš tudi doo z imenom inštitut.
Ta trik seveda poznam. Ustanoviš firmo, ki ima inštitut v imenu, da deluje bolj resno in "znanstveno". Recimo kaj vam deluje bolj resno Fasaderstvo Ibro d.o.o. ali Inštitut za toplotne izolacije d.o.o.?
Zgodovina sprememb…
ta trik seveda poznam. ustanoviš firmo, ki ima inštitut v imenu da deluje bolj resno in "znanstveno". Recimo kaj vam deluje bolj resno Fasaderstvo Ibro ali Inštitut za toplotne izolacije?
Mi tukaj bi tudi morali ustanoviti inštitut, da se že enkrat polastimo teh slastnih državnih, unijskih šekelov. Samo kako bi ga imenovali?
Mogoče lahko združimo moči in si medsebojno izdajamo račune?
Zgodovina sprememb…
blink ::
Umetna inteligenca bo pokopala psihologe. Psihologi ne smejo zdraviti, tveganja ne nosijo nobenega, garancije ne dajo nobene, ce nekaj ne vedo si pa odgovor izmislijo.
Ustanavljanje institutov za mesanje megle in crpanje davkoplacevalskih sredstev je edina resitev za prezivetje. Pricakovano, drugace bi bilo treba iti peci krompircek v McDonalds.
Ustanavljanje institutov za mesanje megle in crpanje davkoplacevalskih sredstev je edina resitev za prezivetje. Pricakovano, drugace bi bilo treba iti peci krompircek v McDonalds.
FrRoSt ::
https://pirs.si/#/details;uuid=3c5a1a7f...
Pa to številko 15k so itak izračunali čez prst - vzeli so določen odstotek populacije in malo zaokrožili.
Verjetno nam toliko pripada!?? Lahko pa zaprosijo za dodatne kvote!?
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FrRoSt ()
Verjetno nam toliko pripada!??
15.000 psihopatov pri populaciji 2 milijona je neumnost. Bližje pravi številki je 50.000, če jaz recimo pogledam okrog sebe, preštejem zaznane psihopate in to potem preračunam na 2 milijona. Možno pa da sem samo jaz obkrožen s toliko psihopati, samo dvomim da bistveno odstopam od povprečja.
Lowink ::
15.000 psihopatov pri populaciji 2 milijona je neumnost. Bližje pravi številki je 50.000, če jaz recimo pogledam okrog sebe, preštejem zaznane psihopate in to potem preračunam na 2 milijona. Možno pa da sem samo jaz obkrožen s toliko psihopati, samo dvomim da bistveno odstopam od povprečja.
Se množijo, spolh če so up to date apetiti.
NekdoPach ::
Ko nekdo reče "psihopat" pomisli na norega sovaščana / znanca ki tepe ženo in dela ne vem kaj... to so niso psihopati ampak narcisoidneži & asocialneži, ki se tako razvijejo zaradi neoptimalnega otroštva in niso sposobni doseči nič razen nasilja in alkoholizma.
Pravih psihopatija je bolj biološko (genetsko?) pogojena in psihopat se po nabadi zaveda svoje moči in jo izkoristi v bolj produktivne namene, zato pristanejo pri vrhu družbene lestvice. 15k je blizu 1% kar se mi zdi smiselna ocena.
Glede tega inštuta pa bom rekel samo tole: kdor ga zavoha ta ga spoha.
Pravih psihopatija je bolj biološko (genetsko?) pogojena in psihopat se po nabadi zaveda svoje moči in jo izkoristi v bolj produktivne namene, zato pristanejo pri vrhu družbene lestvice. 15k je blizu 1% kar se mi zdi smiselna ocena.
Glede tega inštuta pa bom rekel samo tole: kdor ga zavoha ta ga spoha.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NekdoPach ()
socialec ::
Eh samo še ena ponikovalnica javnega denarja, če se ni, bo sčasoma zagotovo. To se dela po majhnih korakih.
Ja, saj zato pa je morda prav, da se ustanovi neki inštitutek, ki bo razkril te in take stvari! Nekje se mor začeti!
Lepo, da si jim tudi doniral! Tudi jaz doniram, če najdem kak smisel, interes ali se mi zdi prav, da zadevo tudi bolj osebno podprem.
Pošlji jim svoje mnenje! Saj zato so tam in to ustanovili da se s tem ukvarjajo!
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Lowink ::
Fermi paradox evetuelno pove da konolizacija bližnega osončja glede na mentaliteto točno to pove.
mr_chai ::
Jim bom pisal, če mi lahko kot psihopatu nudijo kakšno pomoč. Plačilo položnic, hrane, nafta... ?
Jim bom pisal, če mi lahko kot psihopatu nudijo kakšno pomoč. Plačilo položnic, hrane, nafta... ?
Najprej ti bodo dale te gospe za delat Rorschachov test. Jaz sem ga menda naredil z odliko. Sedaj čakam na prvi paket pomoči s hrano. Upam da ne bo riž in testenine. To ne maram preveč. Pa tudi ne mi pošiljat krvavic. Na te sem alergičen, ker je notri kri.
Zgodovina sprememb…
Najprej ti bodo dale te gospe za delat Rorschachov test. Jaz sem ga menda naredil z odliko. Sedaj čakam na prvi paket pomoči s hrano. Upam da ne bo riž in testenine. To ne maram preveč. Pa tudi ne mi pošiljat krvavic. Na te sem alergičen, ker je notri kri.
Ma dajte no dajte, kaka pašta in riž ... denar naj dajo! Direkt. Tukaj tudi ne bi škodil kak protest pred parlamentom za vzpodbudo. Se vam takoj pridružim pa makar če padem na unem Schlauchschach testu ali kaj že je. Kot simpatizer! Naj vlada vidi, da nima opravka z nekimi bluzerji ampak pravimi psihoti. Tako da Golob, daj dnar, sicer ti zapremo Tinko v klet in se z njo malo poigramo!
Se vam takoj pridružim pa makar če padem na unem Schlauchschach testu ali kaj že je.
Rorschachov test. Oni kažejo razne packarije, ti pa moraš povedati, na kaj te to spominja. Ni pa to kot test iz matematike, da bi padel ali naredil. Iz odgovorov poskušajo ustvariti sliko o tebi. Ko sem jaz delal test me je vse spominjalo na podgano, čez katero zapelje tovornjak. Ne vem pa ali so si s tem lahko kaj pomagali.
Se vam takoj pridružim pa makar če padem na unem Schlauchschach testu ali kaj že je.
Rorschachov test. Oni kažejo razne packarije, ti pa moraš povedati, na kaj te to spominja. Ni pa to kot test iz matematike, da bi padel ali naredil. Iz odgovorov poskušajo ustvariti sliko o tebi. Ko sem jaz delal test me je vse spominjalo na podgano, čez katero zapelje tovornjak. Ne vem pa ali so si s tem lahko kaj pomagali.
Karkoli. Ga ni testa, ki se ga ne bi dalo narediti, če malo vadiš "na vprašanjih prej". Je pa možno, da bodo takoj, ko bomo začeli zahtevati nadomestila spremenili pogoje in karnaenkrat ne bo noben psiho. To bi lahko tudi ogrozilo tvoj inštitut - ravno zato predlagam, da se gre na nož s civilno akcijo takoj!
Upam edino, da ne bo tako kot v Kanadi, kjer po prvih uspehih državnega programa evtanazije že razmišljajo, da bi ga razširili tudi na ljudi s psihološkimi težavami ...
Tole me sicer ne držat za besedo, ker gre za nepreverjene informacije, ampak menda po mnenju tega "inštituta" je psihopat praktično vsak na tem forumu, ki dobi oznako "Persona non grata", "Persona rudis" in podobno. Tako da te oznake niso kar brez veze, kot bi si kdo mislil. To je resna zajebancija.
Utk ::
A da to si izmisliš problem za katerga boš iskal rešitev z državnim denarjem pa ni psihopatija?
Tole me sicer ne držat za besedo, ker gre za nepreverjene informacije, ampak menda po mnenju tega "inštituta" je psihopat praktično vsak na tem forumu, ki dobi oznako "Persona non grata", "Persona rudis" in podobno. Tako da te oznake niso kar brez veze, kot bi si kdo mislil. To je resna zajebancija.
Ti jaz sploh ne vem, zakaj sem jo dobil pa kdaj točno - pred kratkim. Nisem niti vprašal. Mogoče, ker sem reklamiral Slotehovo Šolo trolanja? Ni važno - Psihopatska vstaja ZDAJ!
Zgodovina sprememb…
WizzardOfOZ ::
A samo 15.000? Glede na stanje na cesti, bi prej rekel 1.5 milijona. Pa še vozit ne znajo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Pri teh oznakah na tem forumu je zanimivo tudi to, da sploh nisem našel nobenega pravnega poduka kako se lahko nad tem pritožiš. Očitno se to tudi nikdar ne izbriše. Recimo tudi če nekoga umoriš in odsediš v zaporu leto ali dve ti čez čas sodbo izbrišejo iz kazenske evidence in si pravno gledano nekaznovan. Če nekdo reče potem, da si morilec, ga lahko po moje celo tožiš.
Pri teh oznakah na tem forumu je zanimivo tudi to, da sploh nisem našel nobenega pravnega poduka kako se lahko nad tem pritožiš. Očitno se to tudi nikdar ne izbriše. Recimo tudi če nekoga umoriš in odsediš v zaporu leto ali dve ti čez čas sodbo izbrišejo iz kazenske evidence in si pravno gledano nekaznovan. Če nekdo reče potem, da si morilec, ga lahko po moje celo tožiš.
Mtosevu so jo enkrat izbrisali se mi zdi - samo se je moral kar fino ponižati - tako da to ni varianta za nas. Ampak lepo pa kaže na odnos mainstreama do nas - neke vrste mikrokozmos teh odnosov. Saj pravim, brez odločne akcije, prostesta ne bo šlo.
Mtosevu so jo enkrat izbrisali se mi zdi - samo se je moral kar fino ponižati - tako da to ni varianta za nas.
Jaz bi se bil tudi pripravljen ponižat za izbris oznake persona rudis. Recimo pripravljen sem naredit tudi kakšen foot massage adminu ali kaj podobnega. Sem požrl že toliko govna v življenju, da je to še najmanj.
Mtosevu so jo enkrat izbrisali se mi zdi - samo se je moral kar fino ponižati - tako da to ni varianta za nas.
Jaz bi se bil tudi pripravljen ponižat za izbris oznake persona rudis. Recimo pripravljen sem naredit tudi kakšen foot massage adminu ali kaj podobnega. Sem požrl že toliko govna v življenju, da je to še najmanj.
Sai ravno ZATO je pomembno, da kod družba dobimo tak inštitut za proučevanje psihopatov in psihopatije! In da psihopatstvo ni več tabu tema in se razišče in govori tudi o psihopatskosti družbe kot celote nasploh!! Ali se jih vsaj ozavesti, za začetek!
Ne sedaj mešati jabolk i krumpira!! Če te en zadetež razglasi za rudarja ali osebo brez gat, to še ne pomeni da si psiho!!
Če pa si psiho, in si pripravljen žreti drek, pa ni problema!! Jaz ti ga lahko priskrbim v velikih količinah! Ga nisem več pripravljen požirati!
Menda si izbris pridobiš tako, da objaviš tukaj priznanje o skesanosti, ker si grešil!!
To je pihanje v pojočo travico in povrnrjo v osebe brez oznake!!
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Menda si izbris pridobiš tako, da objaviš tukaj priznanje o skesanosti, ker si grešil!!
Priznanje o skesanosti je pri nas lahko življenjsko nevarno, zato jaz tega izraza ne bi tako zlahka uporabljal. Se pa kesam, ker sem bil persona rudis in obljubljam, da bom več delal na sebi. Hodim tudi v terapevtsko skupino za obvladovanje besa, samo zaenkrat brez vidnih učinkov.
johnnyyy ::
Se pa kesam, ker sem bil persona rudis in obljubljam, da bom več delal na sebi. Hodim tudi v terapevtsko skupino za obvladovanje besa, samo zaenkrat brez vidnih učinkov.
Ko smo bili mulci smo delali takšne in drugačne bedarije. In precej kolegov je pri tem dobilo razne vzdevke, ki se jih držijo še danes. Tako je pač v življenju, ko žig hitro dobiš, pa se ga ne losaš zlahka.
Mogoče pa bi Inštitut za raziskave psihopatije imel tudi tečaje kjer bi dobil uradni certifikat in bi to potem veljalo za izbris naziva. Ker tečaji raznih "izvajalcev" so osnova molzenja proračunskih sredstev - to bo treba itak začeti.
EDIT: pa jaz sem tudi kar malo jezen, da so mi admini nalepili izziv - zdajle bolje, da sploh ne delam Rorschacha, glede na to kaj mi hodi po glavi kaj bi delal z admini!
EDIT: pa jaz sem tudi kar malo jezen, da so mi admini nalepili izziv - zdajle bolje, da sploh ne delam Rorschacha, glede na to kaj mi hodi po glavi kaj bi delal z admini!
Zgodovina sprememb…
Mogoče pa bi Inštitut za raziskave psihopatije imel tudi tečaje kjer bi dobil uradni certifikat in bi to potem veljalo za izbris naziva. Ker tečaji raznih "izvajalcev" so osnova molzenja proračunskih sredstev - to bo treba itak začeti.
Kakor jaz poznam psihopate je to osebnostna lastnost, ki jo ima nekdo od rojstva do smrti. To ne moreš na nek tečaj in potem nisi več psihopat. Za osebnostne lastnosti tudi ne obstajajo lepotne operacije, tako kot če greš poravnat kriv nos ali štrleča ušesa.
Kaj potem ... Štrikec? Povabimo Šintota zraven kot strokovnega sodelavca. Pa še hrano nam lahko dostavi spotoma.
Priznanje o skesanosti je pri nas lahko življenjsko nevarno, zato jaz tega izraza ne bi tako zlahka uporabljal. Se pa kesam, ker sem bil persona rudis in obljubljam, da bom več delal na sebi. Hodim tudi v terapevtsko skupino za obvladovanje besa, samo zaenkrat brez vidnih učinkov.
Še enkrat!???
Zame nisi persona rudariš! Če ti je neki pokavec to prilepil, pustimo sedaj to koliko je bil takrat zadet!
Odpreti moraš posebno temo, tako kot tole, o psihopatih, in napisati, da ti je žal in obžalajuješ, da si se v tistem primeru vedel nasilno in zadevo globoko obžaluješ!!
Verjetno ti pojoče travice ne bodo dali, ker je nimajo, izbrisali ti pa bodo rudis! Če si to tako želiš!?
Kaj ti ni jasno!??
Kakor jaz poznam psihopate je to osebnostna lastnost, ki jo ima nekdo od rojstva do smrti. To ne moreš na nek tečaj in potem nisi več psihopat. Za osebnostne lastnosti tudi ne obstajajo lepotne operacije, tako kot če greš poravnat kriv nos ali štrleča ušesa.
Nisem prepričan, da se psihopat rodi!!? Veliko jih verjetno tudi nastane skozi življenske okoliščine.
Gre le za delovanje možganov in živčnih celic v njih, ne pa za ahilovo tetivo!??
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FrRoSt ()
Barbarpapa2 ::
Dober dan...
Predlagam uvedbo novega naziva: "Certified Psychopate", pogoj pa bo uraden certifikat tukaj velikokrat omenjenega inštituta...
Je ravno malca...
Jože
Predlagam uvedbo novega naziva: "Certified Psychopate", pogoj pa bo uraden certifikat tukaj velikokrat omenjenega inštituta...
Je ravno malca...
Jože
fikus_ ::
Ali bodo kakšne ugodnosti za "Certified Psychopate"? kakšni odpustki po sistemu "saj ne vedo kaj delajo"?
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
tetriandoch ::
Drgače pa, Doktor, po pravici in brez dlake na jeziku: kako bi - mogoče malo psevdoznanstveno - ocenil duo iz tvoje novice na podlagi videza?
Kaj to sta brat pa sestra od Dee Sneiderja?
Smo imeli zadnjič predavanje o čustvih!
Moram malo ponoviti in obnoviti! Sem si pa toliko zapomnil, da je jeza najmočnejše in najpomembnejše čustvo!
Samo pravilno jo moraš predelati in prebaviti, pozem pa to lahko izkoristiš.
Pusti ti tega Rorsshacha! Zanima me ali bi se bil pripravljen testirati po mojem testu, Frost testu za raziskave (domače) znanosti in okolja!??
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Pusti ti tega Rorsshacha! Zanima me ali bi se bil pripravljen testirati po mojem testu, Frost testu za raziskave (domače) znanosti in okolja!??
Odvisno od potnih stroškov, dnevnic .. kot ti je že dr.onyx omenil - na pašto in klobaso nas ne boš dobil - mi smo zgolj psihoti, nismo nori!
Točno to ne zdaj drobiti pogače, raje maznimo večja sredstva pod okriljem Inštituta in si izplačujmo honorarje in nadomestila - tudi davčno se bolje izide.
Ali kdo ve, če se da temu inštitutu nakazat del dohodnine (1%), tako kot recimo gasilcem. Če se da, bom izpolnil obrazec, da jih še s tem podprem.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kronologija SDSove vlade in Logar (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12327 (8487) | Cveto |
» | V ZDA odobrili dvovalentno cepivo proti covidu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13355 (9433) | darkolord |
» | Osmi marec in zakon o škodljivih ukrepih oblasti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 35608 (23633) | poweroff |
» | Sveti Peter in njegovo b.m. spočetje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 20670 (15142) | Okapi |
» | Zasledovanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10395 (8409) | Wasted |