» »

Zasledovanje?

Zasledovanje?

«
1
2

Wasted ::

Danes se mi je zgodilo nekaj čudnega. Ker sem imel malo preveč časa sem se še zapeljal en krog po Mariboru, čisto za brez veze, zato, da ne sedim doma. No in v nekem trenutku se za mano znajde avto, meni še vedno ni blo domov za spat it pa sem zapeljal krog iz Maribora, po stranskih ulicah, hitrih cestah, etc... in mi je ves čas sledil. Včasih se je malo oddaljil potem pa ste približal, naredila sva recimo enih 30 kilometrov, za brez zveze, ker sva se vozila v krogu pa po nekih ulicah čisto brez smisla (beri: okoli riti v žep in spet ...) itd. ampak je bil ves čas za mano.

Ko sem prišel domov in postavil avto na svojo parcelo je zapeljal malo naprej in čakal, jaz pa tudi, dokler ni čez par minutk obrnil in se peljal nazaj. Takrat sem videl tudi registrsko tablico in se prepričal, da ni policija, ker mi je pred tem svetil z dolgimi lučmi, v avtu pa je bil samo 1 moški.

Any idea kaj bi lahko bilo to? Ali ima kdo samo preveč časa pa se pač za mano vozi ne vem koliko kilometrov, pa mi sveti, potem pa zapelje mimo mene, da ga vidim, naredi en krog po ulici in izgine.

Sicer je imel mariborsko registracijo vendar vem, da avta ne poznam, osebe pa tudi ne kolikor sem si lahko ogledal.

A obstaja kje na internetu, da lahko malo pogledaš kdo ima katero registrsko tablico? Seveda brez, da moreš vpisat številko prometnega, ker mam samo tablico.
When I'm done there will be nothing left of you...

guest #44 ::

Ne ne obstaja nič takega na internetu, to praši kakega frenda policaja in ti bo hitr zrihtal vse o lastniku tiste tablice.

Drgač pa predlagam, da si zrihtaš kako pištolo za vsak slučaj...če te napade kak ps ali ti golobi gnezdijo na hladilniku od klime. :P

A maš kake sovražnike? Mogoče je kak lopov opazoval tvoje navade, da ve kdaj udarit. Uradno policija ti tu ne more pomagat, premalo interesanten primer imaš, če se bo ponavljalo pa zna bit da ja.

Wasted ::

Sovražnikov nimam, sploh pa ne takšnih. Dobra ideja, bom vprašal kolega policaja malo kako in kaj.
When I'm done there will be nothing left of you...

larissa ::

Tako kot opisuješ, te je nedvomno sledil, zdaj je vprašanje, zakaj? Kar tako brez veze, malo za šalo, iz dolgčasa, ali se gre za kaj drugega. Jaz bi bila pozorna, če te bo še zasledoval, potem takoj ukrepaj. Če pa ne, se ne splača prehitevat dogodkov in delat paniko. Zna pa bit zoprn občutek, da ti ukrade občutek varnosti, si predstavljam, kako se počutijo tisti, ki jim kdo grozi ali med mafijo, ko pride do obračunov, ko nikoli in nikdar ne veš, kdaj te kdo kje počaka ali zasleduje.

vorantz ::

Imaš ženo/resno punco?
Mogoče je malo ljubosumna pa ti je poslala detektiva za vrat :P

Wasted ::

Imam punco, ki pa je študentka tako jaz, sva oba pod 25 tako, da dvomim, da je to to :)) . Sem pa pomislil nato, da me je kak detektiv ali pa kdo zamenjal s kom tretjim, ker sem se potem spomnil, da preden sem videl avto za seboj sem na enem parkirišču obrnil.

Tako, da če ga več ne vidim, ni panike, če pride do česa pa grem iskat lastnika tablice :) .
When I'm done there will be nothing left of you...

IceIceBaby ::

Imaš mogoče kakšno odprto zadevo na zavarovalnici? Oni tudi radi najamejo detektiva.

M-XXXX ::

Ali ima kdo samo preveč časa pa se pač za mano vozi ne vem koliko kilometrov

Dejansko enkrat za sprobat ko bo dolgčas :D

barakus ::

Lahko, da mu je dolgcas, isto kot tebi. Jaz sem enkrat sledil avtu 70km po slo ponoci, tko for fun, ker nisem vedel kam se peljat...

XtodaZ ::

barakus je izjavil:

Lahko, da mu je dolgcas, isto kot tebi. Jaz sem enkrat sledil avtu 70km po slo ponoci, tko for fun, ker nisem vedel kam se peljat...


spet če nekomu slediš "for fun", ko prispe on do cilja se pač pelješ dalje. Njegov zasledovalec pa se je ustavil in nato odšel:)

LordTado ::

Vgradi si James Bond gadgete:)
Pa mu spusti drugič olje na cesto:)

Dr_M ::

Uf kako je zabavno vozit tak folk okoli. Se mi je ze zgodilo sredni dneva in tudi ponoci, da je nekdo konstantno za mano vozil. Pa sva sla na road trip. Prej ali slej se navelicajo. :))
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

kalko ::

Najenostavneje se zasledovalca rešiš, če zapelješ v krožišče in lepo počasi krožiš po notranjem pasu. :D

LordTado ::

Ne greš na policijo in tam parkiraš na njihovo mesto in tako misli da si zaposlen kifeljc:)

šernk ::

mah najenostavneje se ga znebim po lokalnih cestah, tud V12 8 litrski motor mu ne bo pomagal skoz ovinke, katere poznam bolje od mojega žepa, v najslabšem primeru se ga dokončno znebim na ovinku kateri se tako svinjsko prelomi, da če ga ne poznaš in si za trenutek nepozoren, boš z normalno hitrostjo zletel ven >:D

no mal resnosti:
večkrat se zgodi, da peljem tudi po 60km in je avto za mano...pa tud če grem po vseh možnih ovinkih, kaj krajšam, itd...pač oba dobro poznava cesto in greva na dokaj isti konec. no če z lučmi ne sveti vesoljcem, naj vozi za mano, drugače ga pa ob prvi priložnosti spustim kakšnih 500m predse, da lahko normalno vozim naprej z dolgimi lučmi.

mogoče si ga pa kje kaj izsilil in se mu zameril...pa se je odloču malce straha pregnat v kosti ti, to sam z veseljem delam:D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

XtodaZ ::

če bi že bilo kaj res sumljivega, bi osebno zavil v slepo ulico, se obrnil in ga ustavil. tako bi bilo rešeno vse na licu mesta:)

Starodavni ::

ePCh, slaba opcija, kaj če ima tisti kakšno sredstvo, ki ga ne boš pričakoval- dovolj je že en kij, lesen ali železen in boš najebu.

Če te zasleduje nekdo je najbolje, da greš do najbližjega policista in se "pogovoriš", bo stisnil rep pod noge in zbežal.

Upaj, da te je tip samo enkrat takole zasledoval in se ne bo več pnovilo, če se ponovi bodi pripralvjen na najslabši scenarij.

Wasted ::

Kako naj bom pripravljen na najslabši scenarij? In kakšen sploh je le ta? Dvomim, da me kdo lovi z orožjem...

V ulici je zavil za ovinek ko je počakal, v stilu da se ga ne vidi ampak čaka če pridem tja, torej ne preveč očitno, ko seveda nisem šel je zapeljal nazaj mimo mene in je deloval kot, da bi ustavil vendar ni. Tako, da mislim, da je bil pač dogovorjen z kom ali pa je kakšen detektiv ali pa kdo in me je zamenjal s kom.

Vozil je terenca 4x4, za ene 3kEUR mogoče 4kEUR (glede na avto.net), sicer malo glasen avto za detektiva, če hoče ostat neopazen, pa dobro ...

Danes nisem videl nič podobnega, tako da če se več nebo prikazal se pač nebo, če ne pa iskat lastnika avta. Najslabša stvar bi pač lahko bila, da je bil kak preprodajalec, ker sem obrnil na kr enem, dokaj temnem parkirišču ... pa je pač tam čakal nekoga. S takimi nebi želel imeti sr**ja, s tem, da dvomim, da se bi se potem vozil ne vem kam za mano pa še mimo mene, da se mi pokaže.
When I'm done there will be nothing left of you...

Drekcpekc ::

Dr_M je izjavil:

Uf kako je zabavno vozit tak folk okoli. Se mi je ze zgodilo sredni dneva in tudi ponoci, da je nekdo konstantno za mano vozil. Pa sva sla na road trip. Prej ali slej se navelicajo. :))


To se resnično dogaja? Da ti nekdo sledi brez razloga? :D

Razumem, da se najdeta slučajno dva hitra frajerja na cesti in se potem gonita čez ovinke...ampak da bi ti kdo iz dolgčasa sledil?

Dr_M ::

To se resnično dogaja? Da ti nekdo sledi brez razloga? :D


Ja, sem enkrat nekoga vozil ene 10km po LJ, potem sem mu usel. :))
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Pyr0Beast ::

Pejdi tankat :)

Če ti bo hotel slediti, sam ne bo smel, tak pa natankaš do kraja in se furaš dokler njemu ne zmanjka ali pa prej odneha.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Sims ::

Tako malo vmes ...

Sem se peljal iz enega konca Maribora(rojstna hiša). Na čisto drugi konec(trenuten dom). Ko se zapeljem iz ulice, sem bil nenadoma za eno mopedistko,(če je indic za to dolgi lasje ter "skini" telo). Sicer ni važno, pač takrat sem si mislil, lej kak moped(skuter) vozi. No pa se peljem po moji regularni poti do doma. Šla je čez celi Maribor pred mano, da sem dobil nek hecni filing, "še bo misla da jo zasledujem". No, Kasneje, že po kar dolgi vožji, je zapeljala na pumpo. Pmoje je mislila, da jo zasledujem. Pot pa je tudi "bljižnica čez mesto", tako da je bilo to res naključje ... Evo, morda, je odprla kje kako temo tipa: "Kaj narediti, če me zasledujejo? :D"

Drugače pa se je meni tudi zgodilo, da je nekdo vozil zelo dolgo časa za mano, sem se pa peljal mimo doma, dokler ni šel svojo pot ...

pupsi1984 ::

mah po moje je šlo za cestno tekmovanje... čist psihološko... pač slediš na cesti tistem ki je pred tabo čimbolj kolkr lohk (govorim če oba gresta v isto smer)...
dvomim da bi ti kdo sledil... če bi že bil neki detektiv bi mogu bit hudi amater da si ga ti sploh opazil... psihopati pa ne napadajo moških ... praviloma ;-)... lohk pa je kašn psihopat s katerim je nekoč hodla tvoja punca pa te stalka :-D

crazyLIKEme ::

Drekcpekc je izjavil:



To se resnično dogaja? Da ti nekdo sledi brez razloga? :D

Razumem, da se najdeta slučajno dva hitra frajerja na cesti in se potem gonita čez ovinke...ampak da bi ti kdo iz dolgčasa sledil?



HAHAHA, o ja :D

Vsakič, k mi je bilo mal dolg čas sem se zapiknila v en avto, potem pa veselo za njim. 8-)
http://crazyl1keme.deviantart.com/

bajsibajsi ::

Ma kak psihopat, zavarovalniski agent, detektiv...

Vesoljci so bli. 100%

Pšenični ::

Zdej je lah le to. Da je šlo za naključje-kar mislim tud jaz al pa kej dilaš. Oprosti iskreni besedi.

;-) ::

Z kolegi se večkrat za kom vozmo takle ko je dc. Zanimive reakcije

opeter ::

Znancu se je zgodilo nekaj podobnega. Nekdo mu je z avtom sledil cca. 60 km, vse do njegovega doma, na koncu pa se mu je pripeljal na dvorišče. Znanec je bil čist iz sebe, nakaj je ugotovil, da mu je sledila žena z novim službenim avtom.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Pšenični ::

"Z kolegi se večkrat za kom vozmo takle ko je dc. Zanimive reakcije"

In potem folk še jamra, da je bencin predrag?????

bluefish ::

Te debili imajo Magno, ki jo plačuje fotr.

guest #44 ::

A mislite, da je lahko kaka frka s kepsi če imaš s seboj v avtu baseball kij? Sej komot lahko kupiš še 2 žogi za baseball in se zgovrajaš pač, da ga treniraš.

bluefish ::

Je pa zasledovanje kaznivo dejanje po Zakonu o varstvu javnega reda in miru:

"Kdor izziva ali koga spodbuja k pretepu ali se vede na drzen, nasilen, nesramen, žaljiv ali podoben način ali koga zasleduje in s takšnim vedenjem pri njem povzroči občutek ponižanosti, ogroženosti, prizadetosti ali strahu, se kaznuje z globo od 60.000 do 120.000 tolarjev. "

martincek1 ::

@jverne: Zakaj bi ti sploh lahko težili zaradi kija? Potem te lahko tudi zaradi švicarskega noža ali pa opeke...

dbevfat ::

Dirk Gently je bil. Uporabljal je svojo holistično zasledovalsko metodo, kjer zasleduješ naključen avto in sicer redko prideš tja, kamor si hotel, ampak pogosto tja, kjer moraš biti. :)

Šalo na stran. V takih primerih nikakor ne ustavljati na temnih delih, zakotnih ulicah itd. Ustaviš čim prej na kakšnem osvetljenem delu, po možnosti pred policijsko postajo, ali vsaj nekje, kjer so ljudje. Če se ustavi, imaš priložnost za dialog, če pa se odpelje mimo, pa pomahaš :). Podobne stvari se baje dogajajo na avtocestah (sicer predvsem v bližnji tujini). Te zasledujejo in če ustaviš, te oropajo.
nvr2fat

Wasted ::

Mislim, da sem že napisal, da je bil v avtu samo en moški in da se mi je pokazal, če bi imel kakšne čudne namene dvomim, da se bi mi kar tako nastavil, ko je imel možnost odpeljati dalje brez da ga vidim. Ne dilam ničesar, tudi punca ni bila pa nima nič s tem...
When I'm done there will be nothing left of you...

technolog ::

Kaj si kadil preden si šel vozit? >:D

Če bi se meni zgodilo, potem bi se tudi verjetno kje ustavil in porihtal zadevo.

bajsibajsi ::

guest #44 je izjavil:

A mislite, da je lahko kaka frka s kepsi če imaš s seboj v avtu baseball kij? Sej komot lahko kupiš še 2 žogi za baseball in se zgovrajaš pač, da ga treniraš.


Jaz imam v prtljazniku "tomahavk" in v predalu noz na izmet (narocen z dealextrema^^), ki je precej vecji kot odprt svicarski pipcic. V torbi ki jo najveckrat nosim (ce jo) pa imam fake svicarski pipc. :)

No res pa je, da imam se spalno vreco, dekno, vzigalice, baterijo, fotoaparat..itd. :)

guest #44 ::

bajsibajsi je izjavil:

guest #44 je izjavil:

A mislite, da je lahko kaka frka s kepsi če imaš s seboj v avtu baseball kij? Sej komot lahko kupiš še 2 žogi za baseball in se zgovrajaš pač, da ga treniraš.


Jaz imam v prtljazniku "tomahavk" in v predalu noz na izmet (narocen z dealextrema^^), ki je precej vecji kot odprt svicarski pipcic. V torbi ki jo najveckrat nosim (ce jo) pa imam fake svicarski pipc. :)

No res pa je, da imam se spalno vreco, dekno, vzigalice, baterijo, fotoaparat..itd. :)


Survivalist freak, aren't we? :)

Matev ::

po moje da te je hotu samo oropat

iNooby ::

barakus je izjavil:

Lahko, da mu je dolgcas, isto kot tebi. Jaz sem enkrat sledil avtu 70km po slo ponoci, tko for fun, ker nisem vedel kam se peljat...

tale ke epic win
Haters gonna hate...

Wasted ::

Matev je izjavil:

po moje da te je hotu samo oropat


Sredi Maribora ? Zalepil se mi je v MB pa sva šla iz MB pa nazaj v MB :))
When I'm done there will be nothing left of you...

Nerdor ::

Po moje si naredil kak prometni prekršek, pa te je tip zasledoval. Ta "zasledovanja" se kr pogosto dogajajo. A si ga izsilil na kakšni cesti!? Si mu svetil s dolgimi lučmi!?
... for lifetime!

St235 ::

Jaz sem enga psihopata fasal v Ljubljani. Tip je skor povzročil nesrečo, ker je pripeljal v rdečo in ko sem mu potrobil je sredi križišča obrnil in začel vozit za mano in mahat skozi okno. Sem ga pač peljal na izlet do podzemne garaže kjer imam kartico (ena mnogih kejr smo ugrajevali elektronsko kontrolo pristopa) se zapeljal noter, tip pobesnelo za mano, jaz pa na drugi strani ven. Odveč omenjat, da se brez kartice ne da iz garaže.

PacificBlue ::

dobra Lakotnik29:D

tukaj je članek o zasledovanju na avtocesti:

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/ob...

Wasted ::

Jah no mogoče sem izsilil samo takrat nisem bil pozoren če je bil on tisti, jaz sem prižgal iz stranke on pa po glavni, s tem, da po moje ni rabil kaj dosti zavirati če sploh. Tole s podzemno pa je dobra ideja :D
When I'm done there will be nothing left of you...

gendale ::

St235 je izjavil:

Jaz sem enga psihopata fasal v Ljubljani. Tip je skor povzročil nesrečo, ker je pripeljal v rdečo in ko sem mu potrobil je sredi križišča obrnil in začel vozit za mano in mahat skozi okno. Sem ga pač peljal na izlet do podzemne garaže kjer imam kartico (ena mnogih kejr smo ugrajevali elektronsko kontrolo pristopa) se zapeljal noter, tip pobesnelo za mano, jaz pa na drugi strani ven. Odveč omenjat, da se brez kartice ne da iz garaže.

hahaha :D
upam da se je res zgodilo

amigo_no1 ::

Prvi del članka (do Prepozne prijave) je eno navadno paničarjenje, vredno samo rumenega tista.
In v dobri uri ni bilo niti enega policijskega vozila na tem odseku ? Buče na^2...

Zgodovina sprememb…

ziga1990 ::

da ti jaz ne povem moje izkušnje z zasledovanjem ki se je dogajala zaradi denarne stave:

Dr_M ::

Please, do not tell...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Matev ::

a se samo meni zdi ali so res v zadnih štirih postih sodelovali dve personi rudis in ena persona non grata
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

razlogi za tako vožnjo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13320495 (12566) šernk
»

Patrulje carinske službe na cesti...

Oddelek: Na cesti
203651 (3066) black ice

Pravila na gradbiščih

Oddelek: Loža
253912 (3205) bluefish
»

Loviti ali ne loviti motoriste? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6312351 (10522) strup121

Več podobnih tem