Forum » Loža » 15.000 psihopatov
15.000 psihopatov
D3m ::
Kaj potem ... Štrikec? Povabimo Šintota zraven kot strokovnega sodelavca. Pa še hrano nam lahko dostavi spotoma.
Šinto je sedaj vzel eno FIAT Pando za dostavo, da ne bo Forda preveč zjahal.
WOLTFAG kaj čmo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
dronyx ::
Ne vem če ste opazili, samo v tej temi se oglašajo večinoma samo persone non gratis in persone rudis. Kaj vam to pove? ?
FrRoSt ::
Pusti ti tega Rorsshacha! Zanima me ali bi se bil pripravljen testirati po mojem testu, Frost testu za raziskave (domače) znanosti in okolja!??
Kaj pa če bi najprej poskusil kot honorarni sodelavec tega inštituta? Vidim da si ambiciozen in te področje zanima.
Glejta fanta!!
Ali in kako sem imbiciozen, je druga zadeva! Seveda me zanimajo (določene) stvari, tudi široko družbeno, kakor verjetno tudi vaju in še marsikoga! Zato se mi zdi konec koncev morda le pametno, da smo dobili tudi ta inštitut! Če bodo mislili da me krvavo potrebujejo kot sodelavca, me verjetno že bodo o tem nekako obvestili oz oddali ponudbo!! Jaz s tem nimam res nobenih skrbi!!
Moje delo in delovanje, preučevanje družbe in njenih fenomenov, kakor koli je to nepomembno, bo še naprej šlo po itih smernicah, kot do sedaj. Tudi rezultate in zaključke sem pripravljen deliti s širšo javnostjo!! Pro lem je samo v tem, ker nobenega ne zanimajo!!
Inštitut je v službi javnosti, se pravi, služi tudi vama, nič bolj ali manj kot ostalim!
In če imata fetiš nanj, ni to nič slabega. Vaju boli, ker se bosta ponovno prijeti za denarnico!? Dejansko pa služi vsem, bo oral ledino, tako ali drugače in tudi vidva se lahko obrneta nanj s svojimi vprašanji, mnenji, podatki....
Saj vas nihče v NIČ ne sili!??
V eni od prejšnjih novic, Bitcoin dosegel 100k€ sem postavil eno preprosto vprašanje!
Naj mi nekdo napiše, kaj to Bitkojn je! Definicijo in to! Za 5 minut dela, če sediš za računalnikom!! Morda 10, če si počasen, ali pa imaš artritične sklepe v prstih!!
Odzval se je samu uporabnik Težko Dihanje, pa še ta z emim posnetkom iz omrežja X!
Tako je DEJANSKO stanje! Naš vsakdan! Ali je to normalno, psihopatsko ali kaj drugega, pa naj presodi vsak sam (po svojih močeh)!
In to ni čisto NIČ takega, kar cloveka spravi v jezo!
Ne vem če ste opazili, samo v tej temi se oglašajo večinoma samo persone non gratis in persone rudis. Kaj vam to pove? ?
STEBER družbe in slotecha!!
Otroc se zadržujejo pri igrah, kriptu in ostalih sladicah.
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FrRoSt ()
fikus_ ::
Se opravičujem, da vam kvarim popolno sliko.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
dronyx ::
Se opravičujem, da vam kvarim popolno sliko.
Opravičilo sprejeto. Tudi admini slo-techa niso popolni. Lahko da si jim uspel do sedaj leteti izpod dosega njihovih radarjev. Nisem pa pri nikomur še opazil oznake Persona vulgaris. Kaj to ne obstaja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kronologija SDSove vlade in Logar (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12078 (8238) | Cveto |
» | V ZDA odobrili dvovalentno cepivo proti covidu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13092 (9170) | darkolord |
» | Osmi marec in zakon o škodljivih ukrepih oblasti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 35215 (23240) | poweroff |
» | Sveti Peter in njegovo b.m. spočetje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 20538 (15010) | Okapi |
» | Zasledovanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10334 (8348) | Wasted |