Forum » Loža » Tumor v možganih
Tumor v možganih
Temo vidijo: vsi
BorutO ::
Bodi srečen. Stric je imel migrene več kot 6 let, ko je začel izgubljat ravnotežje in govor, so ga šele poslali na MR. Pol leta zatem smo ga pokopali.
Uh, moj sosed je bil isti primer. Star okoli 55. Stalno zdrav kot riba, cele dneve je delal zunaj, tako da je bil fit in odporen na vremenske razmere .... ko so mu odkrili tumor v možganih, so ga isto zelo hitro pokopali, v manj kot pol leta. Ko sem šel na obisk, se me ni spomnil, tudi govoril ni več ... dva tedna za tem so ga pokopali. Naj še omenim, da je tik pred smrtjo bil rešilec skoraj vsak dan pri njemu po celo uro. Kruta smrt, ampak vsaj hitro se je rešil - ni se mučil leta, kot se nekateri rakavi bolniki, ki trpijo bolečine leto ali več.
Sicer pa, noben si ne želi slišati ničesar o raku in tumorju kjer koli v telesu, pa če je ozdravljiv ali ne. V ožjem sorodstvu sem imel osebo, ki je imela kožnega raka. Sicer so ga še pravi čas odkrili in je preživela ampak zdravljenje je bilo tako zahtevno, da sem včasih že mislil, da ne bo preživela. Preko vez je tudi prišla do redkih zdravil, ki so izredno drage in jih zdravsto noče dati rakavim bolnikom, ker so pač predrage za zavarovalnice - razen, če imaš veze.
mojsterleo ::
@Bolf3nk - Hvala, da si se oglasil. Vsaka diagnoza ponavadi ni nič dobrega. Še posebej razne obsevalne in kemoterapije, so ponavadi velik izziv.
Je pa vsaj to, kot sem že omenil prej, da si še dovolj mlad, da boš lahko zadevo spravil skozi brez prehudih posledic.
Je pa vsaj to, kot sem že omenil prej, da si še dovolj mlad, da boš lahko zadevo spravil skozi brez prehudih posledic.
Duhec ::
@Bolf3nk, samo optimistično razmišljaj, borbaj naprej in bo 0K. Držim pesti.
http://blackbird.si/
mertseger ::
Pozdravljeni, še sem tu.
Ni pa najboljše no. Operacije kot take nisem imel, delali so samo biopsijo tumorja. Bil skoraj 2 tedna v bolnici.
Potem ogromno preiskav. Sedaj pa ugotovili da
imam NH Limfom
Tako, da se bom zdravil s kemo in biološkimi zdravili.
Lahko bi še bilo slabše, bil je že sum na gliom visokega gradusa.
Tako, da borba naprej.
Biološka zadnje čase delajo čudeže, tako da ti se samo bori, kemo je kurac ampak čez to vsak pride. Maš to....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zdravljenje raka-alternativa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 43613 (24006) | next3steps |
» | Nekateri pravijo, da trava zmanjšuje rakave tumorje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35894 (32000) | Smrekar1 |
» | Placebo: namesto operacije meniskusa samo narkoza (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 35035 (27833) | Mipe |
» | Odkrili gen, katerega delovanje je pomembno pri nastanku in poteku raka trebušne slin (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18520 (17109) | poweroff |
» | Kemoterapija = mumbo jumbo?Oddelek: Problemi človeštva | 18346 (15891) | grex |