Forum » Loža » S telovadbo do boljše postave
S telovadbo do boljše postave
kombinezon ::
Bi izkoristil in vprašal lastnike sobnih veslačev... kter bi bil najboljši, če uporabljam Garmin Connect za sledenje fitness-iranja (tek, hoja, namizni tenis, kolesarstvo). Razmišljam, da bi zadevo dodal v program.
Sicer pa moje mnenje o fitnesu za "postavo"... Za druge ne vem, a pri svojih letih (50+) še vedno rad vidim, da ko se pogledam v ogledalu, ne začnem jokat...
Za Concept 2 lahko povem da gre lepo skupaj z Garminom. Veslača dodaš kot senzor ga povežeš in lepo letijo podatki. Zraven lahko povežeš tudi pas in imaš npr. utrip tudi na zaslonu veslača. Rabiš pa vsaj dokaj novo uro, ki to podpira npr. Fenix 6,7.. verjetno še kaj drugega je za preverit.
GregiB ::
kombinezon je izjavil:
Za Concept 2 lahko povem da gre lepo skupaj z Garminom. Veslača dodaš kot senzor ga povežeš in lepo letijo podatki. Zraven lahko povežeš tudi pas in imaš npr. utrip tudi na zaslonu veslača. Rabiš pa vsaj dokaj novo uro, ki to podpira npr. Fenix 6,7.. verjetno še kaj drugega je za preverit.
Uro imam (Fenix 6X)... sem pa šel gledat za tega veslača na FB Market place. 4je naprodaj... Dva iz Konga, eden živi v Velenju, drugi v Celju ga prodajata za 100€, ena Indonezijka iz Ljubljane za 120€ :)
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Blinder ::
Poznam pa ogromno ljudi, ki so manjši od mene, imajo enako ali še več kil kot jaz, vendar "nimajo" trebuha. Zakaj takšna razlika?
imaš slabe gene
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Idealna moška postava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16967 (11794) | zlobcek |
» | Kako izgubiti maščobne obloge na trebuhu? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 22663 (17919) | WizzardOfOZ |
» | Dodatne vadbe za fit življenje (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 9074 (7470) | IL_DIAVOLO |
» | Izguba maščobe (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 24944 (20473) | m0LN4r |
» | Prsne mišice. Kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17556 (14288) | m0LN4r |