» »

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

Temo vidijo: vsi
««
52 / 52
»
»»

Malidelničar ::

Čudno, da afera Smodej ni večji del predvolilne tematike, glede na trenutno aktualnost mednarodne afere Epstein ...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Miki N ::

Malidelničar je izjavil:

Čudno, da afera Smodej ni večji del predvolilne tematike, glede na trenutno aktualnost mednarodne afere Epstein ...

Preproso pravilo, ni ziher pride pa prekleto blizu: kadar se vsi politiki in mediji branijo "dobre zgodbe" ... imajo sami kako svojo v omari.

feryz ::

Saj na soočenjih tudi ni nič o korupciji, neučinkovitosti javnega sektorja, prevelikem javnem sektorju, dvornih dobaviteljih in podobno.
Zadev, ki so vsem skupne in vsem prav pridejo, se ne dotika.

StarMafijec ::

feryz je izjavil:

Saj na soočenjih tudi ni nič o korupciji, neučinkovitosti javnega sektorja, prevelikem javnem sektorju, dvornih dobaviteljih in podobno.
Zadev, ki so vsem skupne in vsem prav pridejo, se ne dotika.

O zadevah, ki jih imajo vse stranke v programu, se ne govori. Po navadi se govori o razlikah v programih ...

free_rider ::

Glede korupcije je smešno, da 85% Slovencev meni, da je v Sloveniji korupcija vsesplošno razširjena, kar nas uvršča na 7. mesto v Evropi. Vir

No, smešno je, da je to isti folk, ki plačuje malarje, zidarje, frizerje, avtomehanike, čistilke... na roko brez računa in se s tem izognejo plačila davka državi. Kar je definicija korupcije. Ampak ne, za Slovenca to ni korupcija, saj bo manj plačal :)
T.i. "politiki so koruptivni, jaz pa ne" miselnost. Na tak način korupcija nikoli ne more biti resna tema v kampanji.
Imagine there's no religion :)

feryz ::

Pravzaprav plačevanje na črno ni nobena korupcija, ampak klasična utaja davka.
Korupcija zunaj javnega sektorja ne obstaja.

StarMafijec ::

free_rider je izjavil:

No, smešno je, da je to isti folk, ki plačuje malarje, zidarje, frizerje, avtomehanike, čistilke... na roko brez računa in se s tem izognejo plačila davka državi.

In to počnejo tudi tisti, ki naj bi preganjali kriminal! Mi je avtomehanik povedal, kdo so vse njegove stranke.

MrStein ::

free_rider je izjavil:

Glede korupcije je smešno, da 85% Slovencev meni, da je v Sloveniji korupcija vsesplošno razširjena, kar nas uvršča na 7. mesto v Evropi. Vir

No, smešno je, da je to isti folk, ki plačuje malarje, zidarje, frizerje, avtomehanike, čistilke... na roko brez računa in se s tem izognejo plačila davka državi. Kar je definicija korupcije. Ampak ne, za Slovenca to ni korupcija, saj bo manj plačal :)
T.i. "politiki so koruptivni, jaz pa ne" miselnost. Na tak način korupcija nikoli ne more biti resna tema v kampanji.

Od kod ti podlaga za to, saj ni v omenjeni anketi?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
««
52 / 52
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kronologija SDSove vlade in Logar (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11420105 (2659) anoq

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16024041 (22302) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662154218 (95449) T440

Več podobnih tem