Forum » Loža » Sifon za pralni stroj
Sifon za pralni stroj
Old Spice ::
Zamenjati bi moral naš stari pralno-sušilni stroj. Zatakne se, ker je v naši kopalnici maksimalna globina 63 cm. Se pravi od stene kopalnice do začetka podboja vrat imam na voljo točno 63 cm. Podboj je debeline 7 cm. Se pravi teoretično imam na voljo 70 cm, če bi postavil stroj tako da se praktično poravna s krilom vrat (globina stroja 63-64 cm - kar je praktično običajna globina danes za malo boljše stroje). Zatakne se, ker rabim par cm tudi za strojem, da priključim dovod in odvod vode (elektrika ni problem). Iz stene mi najbolj gleda sifon za odpadno vodo. Zadeva izgleda takole:
Se pravi L koleno skupaj z navojem mi pobere kar precej globine. Kolikor sem gledal, gre za generično rešitev in neke alternative nisem našel. Ali je imel kdo podoben problem? Ali bi lahko kako zmontiral odvod vode tako da vzame manj prostora (montaža odvoda na kopalniški lijak ni opcija)?
Se pravi L koleno skupaj z navojem mi pobere kar precej globine. Kolikor sem gledal, gre za generično rešitev in neke alternative nisem našel. Ali je imel kdo podoben problem? Ali bi lahko kako zmontiral odvod vode tako da vzame manj prostora (montaža odvoda na kopalniški lijak ni opcija)?
- spremenil: Old Spice ()
fikus_ ::
Odštemaš okrog sifona za PS in PS priklopiš direktno na odtočno cev, čez kakšno blendo, če te moti luknja.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri sušilni stroj kupiti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 61435 (707) | EvolutionX |
» | Vodovodni problemOddelek: Loža | 3926 (2622) | starfotr |
» | Odvod kondenza-klimaOddelek: Loža | 6220 (5353) | Reaper |
» | Premik pralnega strojaOddelek: Loža | 2853 (2229) | Badwolff |
» | sifon v tušu počasi požiraOddelek: Loža | 8555 (8289) | floyd1 |