Forum » Pomoč in nasveti » CPU temperatura
CPU temperatura
The Yankee ::
Zanima, zakaj v BIOSU piše, da imam temperature procesorja okoli 50 stopinj. V SiSoft Sandra pa mi to isto temperaturo pokaže kot POWER/AUX TEMPERATURE (kaj sploh to pomeni)........za procesor pa piše okoli 25 stopinj. Komu naj sedaj verjamem, BIOSU ali Sandri?????????????
P.S. Sicer imam Gigabyteovo matično 7N400-PRO. Ne vem, zakaj so mi temperature narasle za cca. 15 stopinj, ko sem updateal BIOS
P.S. Sicer imam Gigabyteovo matično 7N400-PRO. Ne vem, zakaj so mi temperature narasle za cca. 15 stopinj, ko sem updateal BIOS
MKrmec ::
Verjam ti raj BIOSU ne verjamem da mas proc okol 25 stopinj topu razen ce mas ksn švoh proc pa ornk hlajenje!!! Sandra zgleda zmeša temp. ohišja z CPU!! Nc druzga!!!
jurre ::
mah ta sandra je cudna
men tud podobn kaze, ene 30 sandra, ene 45 bios, pa tud MBM mi kaze 30 in tud ce senzorje menam ne dobim tok k v bios
zanc sm nalozu sandro 2004, pa kaze lepo spet ene 30, pogledam cez 2min pise 76, cez ncajt spet normaln..
men tud podobn kaze, ene 30 sandra, ene 45 bios, pa tud MBM mi kaze 30 in tud ce senzorje menam ne dobim tok k v bios
zanc sm nalozu sandro 2004, pa kaze lepo spet ene 30, pogledam cez 2min pise 76, cez ncajt spet normaln..
mat11 ::
Tudi meni je narasla temperatura po updetu biosa. Na Gigabaytu odgovarjajo da je stari bios narobe javljal temperaturo.
mat
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9049 (6448) | Vuli |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1943 (1495) | Ethan |
» | temperatura cpu?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1527 (1200) | Donheled |
» | Temperatura TbirdaOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1470) | VASkO |
» | CPU temperature:123st.C!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1566 (1291) | anxieux |