» »

Nakup rabljenega avtomobila

Nakup rabljenega avtomobila

1
...
3 4
5
»

sbawe64 ::

zodiak je izjavil:

HotBurek je izjavil:

Če kupuješ kvalitetni avto za krajše razdalje, je tole trenutno top ponudba.

https://www.autoscout24.com/offers/bmw-...

BMW 320si

173 HP
ročni menjalnik, bencin
99.000 km

Edino, kar rabiš, je zamenjat felge in dat gor 193, pa si zmagal.

Lahko link za felge? Hvala...
Jesos sam ustran od telih starih bmwjev in mazd....

Slika je iz https://www.elitewheels.co.uk

https://www.elitewheels.co.uk/products/...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

iloveboobz ::

Musashi je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Jah dva totalno različna avta, za popolnoma različne potrebe. Če potem ŽE moraš primerjat je VW-jev ID3 izbira ki targetira podoben segment ljudi.

Verjetno sem slabo razumel ampak pravi da je za leto novejši (kot golf) dal 5 jurjev manj. Torej za 2023 MG, 9k? (če je golf 14?). Kje točno? Ker cene so blizu 20k.

Kupil je razbit MG4 iz Nemčije. Brezveze primerjava..

a pobuskanga golfa pa nemors kupit iz tujine? Mislim, brevzeve res.. .Dejstvo je, da lahko na cesto danes postavis za dobrih 12kEUR prej omenjenga mgja. Brez da bi bil razbit. Ali da bi se mogu kaj velik trudit v celem procesu. Ali da bi mel skor 200kkm.

In velika verjetnost obstaja, da je taksen golf ze bil kdaj pobuskan. sam da je kremo padca vrednosti pozru diler, k ga je poflikal, ne ti :)

Uglavnem.. skor 15 jurjov za basically iztosenga golfa je norija. kakor kol obracas zgodbo. Ampak enim se pač ne dvigne, če ni nemska znamka na havbi. TO pač človek more razumet pr povprečnih ljudeh, k kupujejo rabljen avto :)
smoki

Zgodovina sprememb…

endelin ::

V petek teden dni nazaj sem bil vožen z Audi S5 tanovi model. V dynamic mode je zelo lepo slišna melodija šestaka:) škoda ker ni ene 30k cenejši avto, ni za nas peasante:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

zobnik ::

Jest sem si kupil avtoplinski avto za slabega jurja, stari bodo delal, plinska stara 4 leta. Poraba plina dobrih 7l, plin točim po dobrih 80 centov.

OutOfTheBox ::

iloveboobz je izjavil:

Ampak enim se pač ne dvigne, če ni nemska znamka na havbi. TO pač človek more razumet pr povprečnih ljudeh, k kupujejo rabljen avto :)

Ljudje ne kupujemo produktov. Kupujemo emocije ki jih produkti prinesejo.

Ti kupuješ produkt ki ti da občutek, da si dobil dobro zadevo, ki je vključevala dobre finančne odločitve ( s tvoje perspektive ). In zgleda da si našel način ki ti je kupil tale občutek.

Nekdo drugi ne bi prenesel občutka, da ga vidijo v "poceni" avtu, naj bo to kitajc, dacia ali karkoli se danes med ljudmi šteje za poceni. Tretji ne bi prenesel občutka, da je bil avto prej razbit. Seveda ne gre se za en občutek, imaš jih lahko več.

Norost je sicer to da temu golfu rečeš "iztrošen", ko jih pa ma pred večjimi posegi še najmanj 350k pred sabo, medtem ko sicer za avte ki danes vstopajo na trg, težko predvidiš koliko jih boš lahko naredil preden kaj večjega krepne.

Vprašanje je tudi kvaliteta servisov oz. servisov nasplošno pri teh kitajcih. Ko govorimo o občutkih, jaz ne bi dal več deset jurjev za to da ne bi vedel kaj me čaka če kej krepne pri teh avtih.

Zgodovina sprememb…

iloveboobz ::

etji ne bi prenesel občutka, da je bil avto prej razbit. Seveda ne gre se za en občutek, imaš jih lahko več.

Ironično se največ takih ljudi glih vozi z razbitimi avti. Seveda to, da je bil nekoč razbit, ne vedo, ker jim je to diler zamolčal. Kako ze gre tista "NIKOLI KARAMBOLIRAN, KOT NOV"...

Norost je sicer to da temu golfu rečeš "iztrošen", ko jih pa ma pred večjimi posegi še najmanj 350k pred sabo, medtem ko sicer za avte ki danes vstopajo na trg, težko predvidiš koliko jih boš lahko naredil preden kaj večjega krepne.

Glede na to da je star samo 3 leta, si je pr 170kkm nekdo zelo dobr zračunal, če se mu ga še splača met. In očitno mu ta računica ne gre več skos, zato ga bo pa prodal naslednjemu Janezu, k bo cel hepi, k ma tdi pod havbo. Ampak glih ti kilometri so indikator, da bo treba slej k prej kr neki dnarja vrzit v avto. In nenazadnje, tak avto je defacto brez garancije.

Vprašanje je tudi kvaliteta servisov oz. servisov nasplošno pri teh kitajcih. Ko govorimo o občutkih, jaz ne bi dal več deset jurjev za to da ne bi vedel kaj me čaka če kej krepne pri teh avtih.

Zato pa kupiš takega, k ima servis in je po moznsoti še v garanciji. In se za razliko od golfa z 170kkm ne ubadaš s tem, kdaj bo ekonomska totalka. In marsikater kitajc ma dost dolgo garancijo, tko da če kupiš 2-3 lete starga, se s tem vprašanjem še lep čas neboš ukvarjal.

Ampak ja. Folk kupuje emocije, pa ni vazn kolk stanejo.
smoki

gruntfürmich ::

iloveboobz je izjavil:

Kdo pri zdravi pameti da 20k€ za non M E90? To mors bit posebne vrste avtista ali pa z brain damage, da das tolk dnarja.
to so pač bmw fanboyi...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

HotBurek ::

Evo, dve razlage okrog novih avtov... "fičerji" in displey-i namesto cagrov/gumbov... To jst pravim, da so novi avti (od 2010 naprej... 2015 max) smeti, posledično je tudi nakup samo za ta bolane (izjema je sicer GT3 ker pač GT3).

Porsche: Das Ende einer Legende

Začetek: 12:21

Jini's BMW M4 Competition | Cargirls | Lisa Yasmin

Začetek: 17:10

root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Opel Astra L Sports Tourer 1.2 Turbo (130 Hp)

Oddelek: Na cesti
281420 (624) Blinder
»

Finančna dilema (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1185872 (2427) Buggy
»

Bencinski avto - Dilema

323035 (1245) jest10
»

Renault Captur - FHEV ali MHEV? (strani: 1 2 3 )

14813865 (5301) lubej1
»

Avto za ženo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
876824 (4043) jest10

Več podobnih tem