Forum » Omrežja in internet » Fritzbox in P2P
Fritzbox in P2P
DenisPokora ::
Pozdravljeni!
Zamenjal sem telekom Innbox modem (vse je delovalo) za A1 fritzbox in ne morem dostopati do kamer izven svojega lokalnega omrežja preko P2P.
Na fritzboxu sem ugasnil global settings firewall-a, dodal prioritizacijo.
Na kamere/snemalnik proizvajalca Dahua se povezujem preko serial number, vendar je neuspešno če sem na mobilnih podatkih. Moram biti znotraj lokalnega omrežja da lahko dostopam/dodajam kamere.
Ima mogoče kdo kakšnega as-a v rokavu, kje bi lahko tičal problem?
Zamenjal sem telekom Innbox modem (vse je delovalo) za A1 fritzbox in ne morem dostopati do kamer izven svojega lokalnega omrežja preko P2P.
Na kamere/snemalnik proizvajalca Dahua se povezujem preko serial number, vendar je neuspešno če sem na mobilnih podatkih. Moram biti znotraj lokalnega omrežja da lahko dostopam/dodajam kamere.
Ploobu ::
DenisPokora je izjavil:
Pozdravljeni!
Vklopi nazaj firewall in poglej navodila proizvajalca, kaj moraš nastaviti. Brez modela kamere/snemalca ti živ bog ne more pomagat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ploobu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzorne kamere - non-chineseOddelek: Kaj kupiti | 4185 (1383) | Likalnik |
» | IP kamere na mobilni 4G povezavi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4686 (2734) | sloxl8 |
» | dostop do kamere preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 5145 (2278) | Daniel |
» | Hikvision, 5MP IP kameraOddelek: Kaj kupiti | 8457 (3978) | b3D_950 |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33302 (12210) | Lonsarg |