Forum » Pomoč in nasveti » Telemach- Istra (Umag)
Telemach- Istra (Umag)
1309976 ::
Letos smo se prestavili na Telemach (cela družina)...trenutno smo na dopustu v Umagu, pri tem pa je porazna povezava (roaminga) tako telefona kot interneta. Na straneh telemach hrvaška kaže da naj bi bila tu celo 5g pokritost...dejanska hitrost na telefonu je pa cca 300kbps.
Je imel kdo podobne težave oziroma ima idejo kako izboljšati povezavo (da bo tašča lahko vsaj tv gledala 😉)?
S prejšnjimi operaterjem (bob) nikoli ni bilo takšnih težav...mi je zdaj kar žal da sem menjal, čeprav v Sloveniji dela ok.
Lp
Je imel kdo podobne težave oziroma ima idejo kako izboljšati povezavo (da bo tašča lahko vsaj tv gledala 😉)?
S prejšnjimi operaterjem (bob) nikoli ni bilo takšnih težav...mi je zdaj kar žal da sem menjal, čeprav v Sloveniji dela ok.
Lp
- spremenilo: 1309976 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 601766 (742) | bm1973 |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18880 (6683) | smile- |
» | Tuck Felemach! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11248 (8245) | XS!D3 |
» | Kdo je tu nor- Telemach (nezemljani na vezi)Oddelek: Loža | 6674 (4195) | mr_chai |
» | telemach, lj kabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5224 (4183) | prideb |