Forum » Loža » Beko pomivalni stroj se ne vklopi
Beko pomivalni stroj se ne vklopi
beweiss ::
Prva uporaba (prazen), voda in sol sta notri, ko prižgem tipko dobim spodjo sliko:
https://ibb.co/j5W1ZyL
Ko zaprem vrata, se nič ne zgodi, voda je odprta. Ima kdo idejo, zakaj se ne vklopi?
Model je DIN35320, navodila pregledana. Trdoto vode sem izmeril in pogledal vse po spletu in youtubu, pa nimam ideje, zakaj se ne vklopi. Hvala najlepša za pomoč.
https://ibb.co/j5W1ZyL
Ko zaprem vrata, se nič ne zgodi, voda je odprta. Ima kdo idejo, zakaj se ne vklopi?
Model je DIN35320, navodila pregledana. Trdoto vode sem izmeril in pogledal vse po spletu in youtubu, pa nimam ideje, zakaj se ne vklopi. Hvala najlepša za pomoč.
- spremenilo: beweiss ()
krneki ::
Fali sredstvo za sijaj. Tisto tipko za Play/pause si pritisnil in zaprl vrata?
Navodila za ta Beko so res dokaj idiotska.
Fali sredstvo za sijaj. Tisto tipko za Play/pause si pritisnil in zaprl vrata?
Da, pritisnil sem tipko skrajno levo in zaprl vrata.
Ok, dodam "rinse aid". Sem mislil, da gre brez tega, ker je 1. pranje in je prazen stroj. Navodila so v angleščini.
Upam, da bo delal ko dodam to sredstvo.
Hvala, imel si prav. Me pa zanima za drugič: kateri je najkrajši program za ta model stroja? Ali je ta EKO? Sem dal na 1/2.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: beweiss ()
krneki ::
Nimam pojma kater je najhitrejši. Mogoče piše v navodilih nekje. Sem pa skoraj prepričan da je Eco najpočasnejši, vsaj pri Electroluxu je tako kjer vsaj piše minutaža na kontrolah.
BCSman ::
Eco je dolg, zadostit mora nekim bruseljskim smernicam. Najkrajsi je cca. 35minutni, a ce je umazanija se ze strdila ne bo opralo kot je treba. Nekih vmesnih variant pa niti ni. Uporabljamo pac tistega polurnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere tablete za pomivanje posode? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17796 (3276) | c3p0 |
» | Pomivalni stroj Gorenje napakaOddelek: Loža | 15690 (9104) | mat xxl |
» | Fehtarji ali resnično ljudje v stiski ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15362 (10615) | gruntfürmich |
» | Pomivalni stroj Gorenje - dva piskaOddelek: Loža | 9163 (8713) | googleg1 |
» | Placebo se uporablja vsepovsod (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 22621 (18791) | HeMan |