Forum » Na cesti » Prodaja avta preko avtohiše ali avtonet
Prodaja avta preko avtohiše ali avtonet
Andrej0212 ::
1,5 leta nazaj sem kupil Škodo Scalo, polno dodatne opreme in 150 konjev z dsg avtomatikom.
Avto je kot nov.
Zaradi naraščaja v družini bom avto prodal, rabim večjega.
Avto je sodeč po avtonet vreden od minimalno 20k pa vse tja do 22k.
Torej ne gre za majhen znesek.
Razmišljam, koliko ljudi lahko tak znesek kar skešira, če dam na avtonet, glede na to da večina kupuje na leasing.
Koliko izgubiš z avtohišo? In ali je sploh garantirano, da bi bila avtohiša pripravljena odkupit avto,
ali kupujejo samo modele, ki jih hitro prodajo? Verjetno Scala ni tak model.
Torej sem v dilemi. Če ima kdo izkušnje z prodajo avta za ali nad 20k, prosim za nasvete.
Avto je kot nov.
Razmišljam, koliko ljudi lahko tak znesek kar skešira, če dam na avtonet, glede na to da večina kupuje na leasing.
Koliko izgubiš z avtohišo? In ali je sploh garantirano, da bi bila avtohiša pripravljena odkupit avto,
Torej sem v dilemi. Če ima kdo izkušnje z prodajo avta za ali nad 20k, prosim za nasvete.
karafeka ::
Tak praktično nov avto bodo v avtohiši, kjer boš kupil nov avto, z veseljem odkupili, ampak v svojo škodo seveda ne bodo šli (je pa odvisno od avtohiše do avtohiše kako ponudbo boš dobil).
Če je avto še v garanciji, potem ga boš lahko verjetno tudi sam relativno hitro prodal. Moraš pa imeti čas, plac in živce :).
Večji problem so avti starejši od 10 let. Teh se nasplošno vsi otepajo, razen če je po par sto eur.
Če je avto še v garanciji, potem ga boš lahko verjetno tudi sam relativno hitro prodal. Moraš pa imeti čas, plac in živce :).
Večji problem so avti starejši od 10 let. Teh se nasplošno vsi otepajo, razen če je po par sto eur.
Avto ne bi šel v zakup, ker bom nov (malo rabljen) avto uvozil iz Nemčije.
Torej bi morala biti avtohiša pripravljena kupiti zgolj avto, brez da imajo biznis s prodajo, to me malo skrbi.
S prodajo že imam izkušnje, sem pa do zdaj pač prodajal bolj ali manj stare avte do max 7k, ko se pač zmeniš, prinese kuverto in je to to.
20K je verjetno druga zgodba....
Torej bi morala biti avtohiša pripravljena kupiti zgolj avto, brez da imajo biznis s prodajo, to me malo skrbi.
S prodajo že imam izkušnje, sem pa do zdaj pač prodajal bolj ali manj stare avte do max 7k, ko se pač zmeniš, prinese kuverto in je to to.
Hudobec82 ::
Jst sm se šel obe varianti. Ko sem prodajal Opla so so mi Jugosi pred bajto skor stepl. Ne vem kako to gre. Je blo že na tem forumu omenjeno, folk kliče, še preden daš komplet oglas gor. Poj pa pridejo, ...pa kao sej ni blo nič napisano? Pa potem scene s 1001 klici po tem, ko je avto že prodan. Uglavnem, jest se avto.neta na grem več. Rabiš kr orenk živce in odločen nastop. Zadnje 3 avte sm prodal lokalnemu car dealerju. Avte prodaja že kake 30let. Nategun je itak ko vsi, samo ko podpiševa mi nakaže denar in ga ne vidim več. Če je to 500 evrov al 1000 evrov za miren spanec mi je povsem ok.
Ok, ampak mene zanima, kakšna je verjetnost, da recimo pridem do avtohiše, pa rečem:
Imam Scalo vredno 22k. Odkupite jo od mene za 20k, pa roka.
Imam občutek, da se takih prodaj avtohiše izogibajo, če nimaš ravno Golfa, A3, ipd., kar se da prodat v 2 dnevih.
Scalo prodat za 20k verjetno kar traja, ne vem... :/
Imam občutek, da se takih prodaj avtohiše izogibajo, če nimaš ravno Golfa, A3, ipd., kar se da prodat v 2 dnevih.
Daliborg ::
Andrej0212 je izjavil:
Avto ne bi šel v zakup, ker bom nov (malo rabljen) avto uvozil iz Nemčije.
20k ima danes vsak drugi švero v levem žepu, iz sefa se pa vleče od 50-100k.
Ti daj lepo na avto net in se pripravi da skoraj še preden boš oddal oz. naložil slike te bodo klicali če je cena OK seveda :)
Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Tody ::
Andrej, avto hisa ima dve opcije, ona ti najde kupca in ti zaračuna za to ene 400 eur po koliko ti bo prodala bos zvedu ko najdejo kupca če ga. Men so ga 3 mesece prodajal. Bonus je da se ne rabis ukvarjat s kupci. Plus vse tam uredis. Prepis in vse.
Minus je seveda provizija. Torej ce najdejo nekoga za 21k bos dobil 21 minus provizijo.
Da ti bodo dal oni 21k in ne kupis od njih avta pa verjetno ne bo slo razen ce ve da ga bo jutri prodal za 25k.
Minus je seveda provizija. Torej ce najdejo nekoga za 21k bos dobil 21 minus provizijo.
Da ti bodo dal oni 21k in ne kupis od njih avta pa verjetno ne bo slo razen ce ve da ga bo jutri prodal za 25k.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
shmandi ::
Lahko pa greš do kakšnega "hendlerja", ki tudi npr. sam uvaža rabljene avte in vse pri njemu urediš. Tako je tudi lizing in kredit brez problema...
Ok, torej zgleda ne bo enostavno.
Avtohise torej nerade odkupijo ce ni Octavia ali Golf. 22k pa mi tudi ne bo prvi interesent bil zmozen skesirat...Torej realna opcija je prodaja preko avtohise za provizijo...
Avtohise torej nerade odkupijo ce ni Octavia ali Golf. 22k pa mi tudi ne bo prvi interesent bil zmozen skesirat...Torej realna opcija je prodaja preko avtohise za provizijo...
iso2000 ::
Madonca, ste eni hecni. Ta čas, ko tule sprašuješ, bi lahko imel že objavljen oglas na avto netu in bi v parih dneh videl, če je interes, ane? Vmes greš lahko tudi na AH in ti bodo dali neko ponudbo. Ko da bi šlo za jedrsko podmornico, no...
celje ::
AH ti bodo ponudili (ce sploh) max 16k.
tudi ce bi pri njih kupil novega ti ne bi ponudili kaj vec.
tudi ce bi pri njih kupil novega ti ne bi ponudili kaj vec.
Groot ::
Andrej0212 je izjavil:
Ok, ampak mene zanima, kakšna je verjetnost, da recimo pridem do avtohiše, pa rečem:
Sanjaš lahko da boš od AH dobil 20k. Daj na Avtonet, naravnaj ceno na nekaj normalnega in stvar boš prodal relativno hitro. Če kličejo razni južnjaki, ki ne znajo niti slovensko, jih že takoj skenslaš in poblokiraš številke in s tem zapreš večji del potencialnih težav. Tvoja edina skrb je potem da se avto pravilno prepiše in da dobiš denar, oboje se z lahkoto ustrezno uredi.
mancini ::
Pisemo pa tudi kot da gre za avto vreden 200k in ne 20.
Ne bo pa prodal avta za isti denar kot ga je kupil, ti casi so mimo
Ne bo pa prodal avta za isti denar kot ga je kupil, ti casi so mimo
kixs ::
Daj na avto.net za 20.999€ in bos dokaj hitro dobil feedback. AH ti bo dala dosti manj. Pod 18K€.
2dark ::
Andrej0212 je izjavil:
1,5 leta nazaj sem kupil Škodo Scalo, polno dodatne opreme in 150 konjev z dsg avtomatikom.
Avto je kot nov.
Avtonet nima z realnimi cenami nobene veze. Realno ceno ti bo dejansko ponudil uradni prodajalec te znamke.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
grimmir3 ::
Andrej0212 je izjavil:
Avto je kot nov.
Jaz sem skoraj 10 let nazaj skeširal 18k za rabljenega.
Upoštevajoč inflacijo je današnjih 20k kar nekaj manj denarja tako, da mislim da ne bo problema najti kupca z gotovino.
Se pa pripravi na veliko čudakov.
Svetujem ti da kupiš predplačniško simko in objaviš tisto številko v oglasu. In ko je avto prodaj jo vržeš stran.
Dvomim, da bo imel kaksen naval. Saj ne prodaja za 300€, ko te klice 1001 cudak, ki bi takoj kupil za 100€.
Dvomim, da bo imel kaksen naval. Saj ne prodaja za 300€, ko te klice 1001 cudak, ki bi takoj kupil za 100€.
NObenega navala ne bo imel, ker Scala ni prodajan avto. Tako, da pravljice, kako ga bo prodal za 22k€ je čista utopija. KOga birga, da ima avtoamtski menjalnik.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Tega nisem zelel napisati, ker nikoli ne ves. Moje osebno mnenje glede avta pa velja samo za mene. Ce bi ze hotel dati nekaj v tem rangu, bi gledal druge avte. Pravzaprav sem jih tudi gledal, ampak, ker sem bolj sparovne narave, sem raje kupil nekaj za 10k. Ja, tudi za 20+ bi bil na cash.
Ko sem nazadnje prodajal avto, Hondo civic od žene so me klical modeli da jim avto sicer ni najbolj všeč ampak bi jo kupili če bi spustil ceno za vsaj kake 2k.
Imel sem vsaj 50 klicev in sms-ov v enem tednu.
Prišli so na ogled mislim da štirje in eden je potem avto kupil za 500€ manj kot je bila cena na avtonet-u.
Ko sem pa še mnogo let prej prodahjal golfa 4 TDI, sem pa mislil da bo pregorel telefon.
Objavim oglas zvečer, verjetno že čez 10 ura. Kot bi popustil jez.
Sem samo ugasnil telefon in šel spat.
Imel sem vsaj 50 klicev in sms-ov v enem tednu.
Prišli so na ogled mislim da štirje in eden je potem avto kupil za 500€ manj kot je bila cena na avtonet-u.
Ko sem pa še mnogo let prej prodahjal golfa 4 TDI, sem pa mislil da bo pregorel telefon.
Objavim oglas zvečer, verjetno že čez 10 ura. Kot bi popustil jez.
Sem samo ugasnil telefon in šel spat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: grimmir3 ()
MOje vprašanje bi bilo, zakaj bi kdo sploh kupoval Scalo? Če dobiš za ta denar 2 leti staro oCtavijo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
undertacker ::
Če ni skrivnost koliko si pa dal za njo, ko si jo kupoval, če je sedaj vredna okrog 22k,..?
chucki ::
Ja on bi se rad zasluzil na njej
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
gruntfürmich ::
Andrej0212 je izjavil:
Razmišljam, koliko ljudi lahko tak znesek kar skešira...preveč da bi ti revše to razumelo
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
tomaz- ::
v današnjih časih 20 jurjev res ni nek hudo visok znesek. Je pa res, da tudi avto ni ravno tak, da bi se tepli zanj. Imam pa občutek, da ne boš ravno najboljše volje, ker je cifra, ki si si jo zastavli, kar precej "samozavestna"
Sem ravno prejšnji teden za ženo nabavil CLA 200 iz tujine . Letnik 12/2023 , prevoženih 11000 - AMG paket, fully loaded, 19 col AMG, še celo električno kljuko ima - cena 39000 - keš . Lahko greš poguglat, koliko je bil nov
Daj oglas na avto.net in peveri situacijo, morda ti pa rata hitreje, kot si mislil.
Sem ravno prejšnji teden za ženo nabavil CLA 200 iz tujine . Letnik 12/2023 , prevoženih 11000 - AMG paket, fully loaded, 19 col AMG, še celo električno kljuko ima - cena 39000 - keš . Lahko greš poguglat, koliko je bil nov
Daj oglas na avto.net in peveri situacijo, morda ti pa rata hitreje, kot si mislil.
Utk ::
Nihče ne bo kupil scale na keš za 20 jurjev. Nihče. Ja, seveda ima švercar ta denar v žepu, ampak če je res vredna 20 jurjev, bo ponudil 13, morda celo 15.
Daj v oglas, da imaš možnost lizinga. Ko imaš kupca, greste do kakšne avtohiše (lahko že prej vprašaš kje to delajo), oni mu zrihtajo lizing, ti dobiš morda 500 evrov manj, ali pa to plača kupec, kakor se dogovorite, in od tu dalje ni več tvoj problem.
Lahko ga daš pa takoj v AH, da ga prodaja v tvojem imenu, dogovoriš se za ceno, ampak dobiš denar ko ga prodajo. Ampak to bi jaz, če prva varianta ne gre čez.
Trgovec ga bo pač prej in za boljši denar prodal kot ti, to je 1x1, od tega živi, če bi vsak amater iztržil več od njega, bi že zdavnaj propadel. Kolk od tega da tebi je pa druga stvar.
Daj v oglas, da imaš možnost lizinga. Ko imaš kupca, greste do kakšne avtohiše (lahko že prej vprašaš kje to delajo), oni mu zrihtajo lizing, ti dobiš morda 500 evrov manj, ali pa to plača kupec, kakor se dogovorite, in od tu dalje ni več tvoj problem.
Lahko ga daš pa takoj v AH, da ga prodaja v tvojem imenu, dogovoriš se za ceno, ampak dobiš denar ko ga prodajo. Ampak to bi jaz, če prva varianta ne gre čez.
Trgovec ga bo pač prej in za boljši denar prodal kot ti, to je 1x1, od tega živi, če bi vsak amater iztržil več od njega, bi že zdavnaj propadel. Kolk od tega da tebi je pa druga stvar.
tomaz- ::
OK, mogoooooče se kdo najde, naj proba najprej :)
Je pa res, da je odkup s strani dealerja najslabša možnost. Finančno vzdržna je edino še komisija, ampak tam pač čakaš na prodajo in izkupiček - je pa ponavadi hitreje, kot če se sam ubadaš - če je priznana avtohiša iste znamke, kot prodajaš, ji ponavadi kupec zaupa. Sam se tudi že kar nekaj časa ne ubadam več z Avto.net, kadar zamenjamo doma kak avto. Avto peljem k pooblaščeni avtohiši, ga pogledamo, se dogovorimo, kolk sem si REALNO zamislil najnižji znesek, do katerega še grem ( ostalo, kar jim rata, naj kar imajo ) , oni ga vzamejo v prodajo. Se ti pa ne sme muditi za denar - če je dober mesec čakanja , je pač dober mesec čakanja :)
Je pa res, da je odkup s strani dealerja najslabša možnost. Finančno vzdržna je edino še komisija, ampak tam pač čakaš na prodajo in izkupiček - je pa ponavadi hitreje, kot če se sam ubadaš - če je priznana avtohiša iste znamke, kot prodajaš, ji ponavadi kupec zaupa. Sam se tudi že kar nekaj časa ne ubadam več z Avto.net, kadar zamenjamo doma kak avto. Avto peljem k pooblaščeni avtohiši, ga pogledamo, se dogovorimo, kolk sem si REALNO zamislil najnižji znesek, do katerega še grem ( ostalo, kar jim rata, naj kar imajo ) , oni ga vzamejo v prodajo. Se ti pa ne sme muditi za denar - če je dober mesec čakanja , je pač dober mesec čakanja :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tomaz- ()
Sej vsa razlika je, da v štartu v oglas napiše možnost financiranje, ali kaj takega. Če nekdo pride s kešom, tudi prav, ampak za to je mala verjetnost.
c3p0 ::
Nikoli ne bos prodal AH za enak denar, kot v svoji reziji
Žal je to bull, vsaj po moji izkušnji. Prodajal kak mesec kot fizična oseba, so bili klici, a vsi nezaupljivi. Dam znancu v avtohišo, po višji ceni, da se mi pokrije provizija AH. Prodano v tednu dni. Čeprav je večja šansa, da bo avtohiša npr. prevrtela km nazaj, kot nek laik, pa je zaupanje očitno večje.
Ja, pri meni je bilo isto, znancu, ampak če bi vprašal naključno AH kolk ti da zanj (takoj), ti verjetno ne bi dala tolk kot si potem dobil. Bi pa najbrž še zmeraj dobil več kot če ga bi sam na silo prodal.
Če sam prodajaš nekaj za par jurjev, morda 5, to še gre, za vse kar je več pa že težko.
Če sam prodajaš nekaj za par jurjev, morda 5, to še gre, za vse kar je več pa že težko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
starfotr ::
Ko podajaš avto je najmanj kar si želiš folk brez keša.
Jaz imam dobre izkušnje z avto oglasi. Sem kupil in prodal, vedno brez problema.
Tako, da tu zraven vpletat neke avtohiše ali dilerje je samo izguba denarja. Ker časa nič ne pridobiš.
Jaz imam dobre izkušnje z avto oglasi. Sem kupil in prodal, vedno brez problema.
Tako, da tu zraven vpletat neke avtohiše ali dilerje je samo izguba denarja. Ker časa nič ne pridobiš.
Dosti je gamadi, sploh pri avtih, bolhi ipd.
Pa bi plačal neko nerealno nizko ceno in: "se bom pogovoril še z ženo" in kliče spet: "žena se ne strinja z vašo ceno, dava lahko le ...". Kot da samo na to čakam, da prodam nekemu sluzavcu za pol cene, da si lahko letim po pašteto. Zaradi takih debilov imam že polno omaro prenosnikov.
Pa bi plačal neko nerealno nizko ceno in: "se bom pogovoril še z ženo" in kliče spet: "žena se ne strinja z vašo ceno, dava lahko le ...". Kot da samo na to čakam, da prodam nekemu sluzavcu za pol cene, da si lahko letim po pašteto. Zaradi takih debilov imam že polno omaro prenosnikov.
starfotr ::
Si imel v času korone polno možnosti se znebit te robe (lahko bi tudi podaril), sedaj boš pa še nekaj let skladiščil in nato vse skupaj zmetal stran.
Invictus ::
Če pri avto hiši kupuješ kaj novega, daš starega v ceno.
In vsi ga bodo vzeli, ker hočejo prodati novega.
Mogoče zgubiš 10% denarja, ampak nič zajebavanja.
In vsi ga bodo vzeli, ker hočejo prodati novega.
Mogoče zgubiš 10% denarja, ampak nič zajebavanja.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Netrunner ::
Jaz osebno bi dal preko avto hiše, saj raje dobim manj za avto kot pa se ukvarjam z vsemi debili ki te kličejo.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Jaz sem najprej prebral Superb, 22k za superba bi bila OK cena.
Za model Scala prvič slišim, sem šel gledat kaj je to in se niti ne spomnim da bi ga kdaj videl na cesti. In glede na videno, lahko samo rečem, vso srečo pri prodaji.
Za model Scala prvič slišim, sem šel gledat kaj je to in se niti ne spomnim da bi ga kdaj videl na cesti. In glede na videno, lahko samo rečem, vso srečo pri prodaji.
stara mama ::
Realnost v letu 2024:
3/4 klicev ti bo ponujalo menjave, večinoma za kake zgonjene gare ki jih sami ne morjo prodat. Trg je prezasičen z avti.
Zgornjih nekaj komentatorjev še vedno živi v letu 2022 kjer so bedaki kupovali vse, kar ima kolesa.
Večina teh zdaj ceni svoj avto previsoko, ampak hec je da švercerjem tak popolnoma enak le-bolj spoliran pleh uspe prodajat še za tiste cene iz 2022, kot fizikalc si pa srečen, če dobiš 3/4 tega.
Kar pa ne pomeni, da ti bo diler dal vsaj toliko, dal ti bo še dost manj.
Zakaj mislite, da tako rastejo šoder-hofi pokriti s šotori?
3/4 klicev ti bo ponujalo menjave, večinoma za kake zgonjene gare ki jih sami ne morjo prodat. Trg je prezasičen z avti.
Zgornjih nekaj komentatorjev še vedno živi v letu 2022 kjer so bedaki kupovali vse, kar ima kolesa.
Večina teh zdaj ceni svoj avto previsoko, ampak hec je da švercerjem tak popolnoma enak le-bolj spoliran pleh uspe prodajat še za tiste cene iz 2022, kot fizikalc si pa srečen, če dobiš 3/4 tega.
Kar pa ne pomeni, da ti bo diler dal vsaj toliko, dal ti bo še dost manj.
Zakaj mislite, da tako rastejo šoder-hofi pokriti s šotori?
Ekologija™ in Trajnost™
Jaz sem najprej prebral Superb, 22k za superba bi bila OK cena.
Scala je socijalna verzija Octavije. :).
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
solatko ::
Poglej kakšna je vrednost po EUROTAX-u! Sicer pa poglej kaj dobiš za 20k€ že na avto.net-u, kaj šele pri dealerjeh v soseščini.
https://www.auto.de/search?BODY_TYPE[0]...
https://www.auto.de/search?PRICE[from]=...
https://www.auto.de/search?BODY_TYPE[0]...
https://www.auto.de/search?PRICE[from]=...
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
modelno1 ::
Nope, Scala je napihnjena Fabia.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
karafeka ::
no ja, scala je naslednik rapida.
V Sloveniji verjetno zaradi imena ni toliko priljubljena ;)
V Sloveniji verjetno zaradi imena ni toliko priljubljena ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Hudobec82 ::
Enkat sm bral, da oprema pri prodaji rablenga avta nima skor nobene veze. Nobenga ne zanima, al si ti dal takat 30k za Skodo Scalo Directors Cut. Cene osnovne je bla 18k. Tok ti bodo dal.
ginekk ::
Brezvezna debata. Daj oglas, pa boš dobil potreben odgovor.
Jaz sem že kupil rabljen avto s kešom in to za več denarja, 10 let nazaj. In tudi raje kupim od fizične osebe kot od avto hiše. Slednja mi je celo hotela prodat rabljen avto, na katerem je bila vpisana izvršba. Pa to ne nek šargi mutibarič iz obrobja Celja, ampak celo avtohiša, ki ima v SLO uradno zastopništvo za par tujih znamk.
Jaz sem že kupil rabljen avto s kešom in to za več denarja, 10 let nazaj. In tudi raje kupim od fizične osebe kot od avto hiše. Slednja mi je celo hotela prodat rabljen avto, na katerem je bila vpisana izvršba. Pa to ne nek šargi mutibarič iz obrobja Celja, ampak celo avtohiša, ki ima v SLO uradno zastopništvo za par tujih znamk.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ginekk ()
Netrunner ::
Enkat sm bral, da oprema pri prodaji rablenga avta nima skor nobene veze. Nobenga ne zanima, al si ti dal takat 30k za Skodo Scalo Directors Cut. Cene osnovne je bla 18k. Tok ti bodo dal.
Avto z opremo hitreje prodaš, na samo ceno pa vpliva minimalno.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov ali malo rabljen avto - dolge razdalje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6163 (2141) | tony1 |
» | Kaksen avto (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8787 (6331) | TheBlueOne |
» | išče se nov "družinski" avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23047 (19582) | WizzardOfOZ |
» | Kateri novi avti s financiranjem z 0% obresti?Oddelek: Na cesti | 10008 (8232) | m0LN4r |
» | Nov ali rabljen avto, 45k letno (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8726 (7134) | ziga1990 |