Forum » Na cesti » Žarnica z najboljšo svetilnostjo?
Žarnica z najboljšo svetilnostjo?
FiReFTW ::
Zanima me iz vaših izkušenj katere žarnice priporočate za najboljšo svetilnost ponoči, imam pa žarnice H4.
pegasus ::
Ne gledam znamk ... ampak enkrat niso imeli najcenejših v štacuni in sem moral vzeti ene dražje in sem bil presenečen nad boljšo svetilnostjo ;)
Sam upam da se tudi ne grejejo toliko več, kot svetijo in da mi ne fentajo žarometov ...
Sam upam da se tudi ne grejejo toliko več, kot svetijo in da mi ne fentajo žarometov ...
r00k ::
Na h7 sem imel osram nightbreaker, zdaj imam philips white vision ultra. Philips se mi zdijo da malo boljše svetijo in zdržale so mi tudi dlje.
hojnikb ::
Pri halogenskih avtomobilskih nebo nekih razlik. Je običajno tako, da če sveti malo bolje (ala nighbreaker itd) potem tudi bistveno manj zdrzi. Ali pa kupiš led retrofit :)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dimmanje lučiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3300 (2094) | Netrunner |
» | 100W halogene žarniceOddelek: Na cesti | 2899 (2285) | clip |
» | Katere avtomobilske žarnice izbrati? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 117807 (53779) | polkar |
» | Vprašanje glede luči, osram in philipsOddelek: Na cesti | 1104 (822) | FiReFTW |
» | Žarnice H7 in H1 Plasma UltraWhite dovoljene ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36260 (33084) | RejZoR |