Forum » Loža » Dodelitev računalnika iz strani ministerstva za digitalno preobrazbo.
Dodelitev računalnika iz strani ministerstva za digitalno preobrazbo.
Frgazor ::
tretja runda je očitno že porihtana in tudi pravnomočna
me zanima kako dolgo bojo rabili, da robo dejansko razpošljejo
me zanima kako dolgo bojo rabili, da robo dejansko razpošljejo
vaščan ::
Videl pri kolegu ki je dobil laptop dejansko solidna reč če se prav spomnem specifikacij ko sva gledala zadeva lavfa mislim da na ubuntu ryzen 7300 alu ohišje ips 1080p zaslon rama se pa ne spomnem kolk je blo mogoče mi ga prinese da windows gor dam pa bom takrat pogledal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vaščan ()
tony1 ::
Res je, čisto OK specifikacije so. Le da bi bili danes mnogo cenejši kot pred dvema letoma, kar pa je ge. eks min. ušlo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
MrStein ::
Že takrat je bil cenejši kot "cena za javni denar". Pač en transparenten posel s prijatelji.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Daniel ::
Včasih so zanimivi ti spleti naključij. Glede na to, da smo vlogo oddali prvi dan razpisa in smo v prvih dohodninskih razredih, smo očitno padli ven, ker na CSDju niso uspeli pravi čas izdati aktualne odločbe o otroških. Posledično smo šli na konec in verjetno tudi padli ven. JU v svojem sijaju...
Frgazor ::
Na hitro sem sprobal "ministrski" prenosnik HP probook 455 g10, ryzen 3 7330u, 8gb ram, 500gb disk, ekran fhd. Dela hitro in nadvse zadovoljivo. Meni se zdi ok zadeva za otroke za šolo. Tudi tisti linux se mi ne zdi tako napačen ali nauporaben. Dodatnih 8 giga rama pa morebiti še winse gor pa bo raketa.
Klemenn ::
Torej, jaz imam v roki 'SN# 5CD3382FNT' in 'ProdID 719F5AV' - HP ProBook 455 G10.
Win 11 z usb ključka ne zaznajo diska - vsi interneti sicer pravijo da ima 256gb ssd in 8gb moj ima pa hynix HFS512GEJ9X108N in 16gb ram.
Ne zazna pa Win11 pri inštalaciji diska iz prve, še raziskujem.
Win 11 z usb ključka ne zaznajo diska - vsi interneti sicer pravijo da ima 256gb ssd in 8gb moj ima pa hynix HFS512GEJ9X108N in 16gb ram.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemenn ()
MrStein ::
Elementary OS ali nekaj?
Tako so prej trdili.
Tako so prej trdili.
Motiti se je človeško.
a_borlak ::
Torej, jaz imam v roki 'SN# 5CD3382FNT' in 'ProdID 719F5AV' - HP ProBook 455 G10.
Lenovo ima zagotovo 8GB RAM in 256 SSD, morda je kakšna kasnejša dobava, ki je bila za dobavitelja par evrov dražja, a je še vedno dobro zaslužil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linuxov delež na namiznih računalnik še vedno raste (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12486 (4314) | Mr.B |
» | Ministrovo za digitalizacijoOddelek: Problemi človeštva | 2624 (634) | misek |
» | Kaj je bolj pomembno core ali GB ramlOddelek: Kaj kupiti | 4245 (2589) | Furbo |
» | Digitalni bon 2022 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16471 (6866) | dione2kx |