Forum » Loža » Zlatko vs Čale
Zlatko vs Čale

kriptobog ::
To bo zdaj do konca kariere drkal na saleta? Nima drugega materiala, ki bi bil toliko kvaliteten, da bi ga poslusali?
Vbistvu ne. Je ze pateticno da se kar pogreva tole. Eden je vecja jokica kot drugi
O šit, Zlatko se poigrava s Čaletom ko s pijano lajdrico.![]()
Vbistvu ne. Je ze pateticno da se kar pogreva tole. Eden je vecja jokica kot drugi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()

Miki N ::
Ok, pa je res, da je Ćale tamalim naročil, da Zlatku mečejo jajca na balkon v Novima Jaršama kot trdi v zadnjem komadu?

skumpl ::
Hude hude obtožbe. Ne pozabimo, da ga Sale toži za več deset tisoč evrov. Kako si Zlatko upa?

Vanich ::
Kdo je Zlatko? Kdo je Ćale? Izredno me veseli, da nimam nobenega pojma o tem in nimam tudi nobenega namena pogledat na net. Kakšno olajšanje.

Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()

Kdo je Zlatko? Kdo je Ćale? Izredno me veseli, da nimam nobenega pojma o tem in nimam tudi nobenega namena pogledat na net. Kakšno olajšanje.![]()
Saj imaš celo zgodbo v tej temi. Jaz sem ducat srani nazaj naredil celo rap povzetek:
Smrkla na Snepu nardila limunado,
Trdi, da ji Čale ponujal je čokolado.
In kao pol ona iz obupa
mu je dala - da ne bi izpadla GLUPA!
Kaj je res, kaj so govorice?
So punce resne ali so zgolj prasice?
yo yo!

p0ki ::
Kdo je Zlatko? Kdo je Ćale? Izredno me veseli, da nimam nobenega pojma o tem in nimam tudi nobenega namena pogledat na net. Kakšno olajšanje.![]()
Pa ti si car, res, hvala da si si vzel čas in nam to povedal. Nevem kaj bi brez takšnih kot si ti.
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"

Saj imaš celo zgodbo v tej temi. Jaz sem ducat srani nazaj naredil celo rap povzetek:
Smrkla na Snepu nardila limunado,
Trdi, da ji Čale ponujal je čokolado.
In kao pol ona iz obupa
mu je dala - da ne bi izpadla GLUPA!
Kaj je res, kaj so govorice?
So punce resne ali so zgolj prasice?
yo yo!
Mater, sedaj si me pa zaintrigiral! Ampak, se ne dam! Ne bom! Ne maram! Nočem!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()

Ne vem zakaj sploh bereš to temo potem.
Saj jo ne. Čeprav je res douhcajt na šihtu, me še vedno ne mika dovolj.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()

Ganon ::

Ja verjetno sta oba svojevrstna primerka. Recimo Zlatko v novem komadu dostikrat omenja, da Čaletu zmankuje keša ... samo kaj pa če tudi njega tele tožbe počasi finančno načenjajo?

Ja bo pac brez kesa. who cares. Ce bi bil dober izvajalec ne bi imel tezav s kesom. Ma sreco, da je sale eno neumnobleknu da bo zdaj se 15 let na to temo drkal komade

d4vid ::
Od take muske v SLO ne boš živel, še marsikater znan narodnozabavni ansambel ne more živet od lastne muske, pa dosti večji % posluša NZ kot slovenski rap. Zato pa imajo mnogi potem zraven še glasbene šole ali snemalne studije, da preživijo. Še mladina (srednješolci) je zadnje čase (po covidu) navalila na gasilske veselice.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

blackbfm ::
okej razumemo da komad ni za na gasilske veselice, je pa zlatko res mojster ni kej, čala banana odpoveduje koncerte, pomoje je res zaključu kariero

IL_DIAVOLO ::
Zanimivo.
Rad poslušam dober rap, ampak tole pa je tako nepovezano in preprosto zanic.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

cortez ::
Zlatkič pritiska, ker ve, da odvetniki vedno pokasirajo; al je tožba, al pa ne.
Kdo je podpisu temu zlatkiču za kulturnega delavca ?
En Magnifico si vsekakor zasluži (da delo še drugim glasbenikom), tale zlatkič pa samo zahteva in izsiljuje.
Kdo je podpisu temu zlatkiču za kulturnega delavca ?
En Magnifico si vsekakor zasluži (da delo še drugim glasbenikom), tale zlatkič pa samo zahteva in izsiljuje.

Od take muske v SLO ne boš živel, še marsikater znan narodnozabavni ansambel ne more živet od lastne muske, pa dosti večji % posluša NZ kot slovenski rap. Zato pa imajo mnogi potem zraven še glasbene šole ali snemalne studije, da preživijo. Še mladina (srednješolci) je zadnje čase (po covidu) navalila na gasilske veselice.
Jaja, ampak ce si dober se ne rabis blamirat. Zlatko vedno rabi nekaj, da se lahko mece ven. Korona, sale, pa se kaj bi nasel. Zivi pa na racun vseh nas

Ok, v redu, samo bo kaka "osveta" ali se bo Čale pustil takole poniževati?
Je pa tole vse skupaj zelo feminilno - v starih časih bi se fanta povabila na dvoboj ob zori, adjutant (recimo Magnifico) bi jima dal na izbiro identična samokresa, 10 korakov ...

endelin ::
Zlatko je kulturniški kolač
Lepo je če ti davkoplacevalci častijo prispevke ti pa furas neke otročje dis videe
Lepo je če ti davkoplacevalci častijo prispevke ti pa furas neke otročje dis videe

Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

skumpl ::
Meni je pa Zlatko kul. Jaz se še zdaj spomnim, koliko dobrega je naredil za naš narod v času prejšnje tiranske vlade.

cortez ::
Tukaj so še socialni prispevki 1-2-3...
Pa občinsko stanovanje.
P.S. Lepo je v prestolnici afne guncat.
Vez gnjev je bil zato, ker so ga odrezal od "kulturne" pipice.
Za ostalo se njemu gladko j...
Pa občinsko stanovanje.
Vez gnjev je bil zato, ker so ga odrezal od "kulturne" pipice.
Za ostalo se njemu gladko j...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cortez ()

Meni je pa Zlatko kul. Jaz se še zdaj spomnim, koliko dobrega je naredil za naš narod v času prejšnje tiranske vlade.
Daj mtosev, ne bluzi - Zlatko nam je za ves keš, ki smo mu ga dali dolžan ene gladiatorske igre na RTVSLO2 - saj a ni omenjal v komadu nek boksarski match ali nekaj takega?

d4vid ::
Jaja, ampak ce si dober se ne rabis blamirat. Zlatko vedno rabi nekaj, da se lahko mece ven. Korona, sale, pa se kaj bi nasel. Zivi pa na racun vseh nas
Oba, sale in zlatko sta ena klosarja, ki potrebujeta pozornost. Oba sta nula, nosita se pa kot bi prijela boga za jajca. Nekaj že imata od tega blamiranja. Pač, zlatko je šel praktično v pozabo, saleta so se pa tudi otroci že naveličali.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram

blackbfm ::
Tukaj so še socialni prispevki 1-2-3...
Pa občinsko stanovanje.
to je u bistvu mali strošek da se onemogoči posameznike tipa sale banane s kvarnim vplivom na mladino
Oba, sale in zlatko sta ena klosarja, ki potrebujeta pozornost. Oba sta nula, nosita se pa kot bi prijela boga za jajca.
da slišmo tvoje rime (brez da ti pomaga chatgpt)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere pesmi vam gredo na živce? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8511 (5169) | koyotee |
⊘ | Rajanje pred sodiščem za Čordiča (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8802 (6227) | luli |
⊘ | Sredin Mnozicni Protest (proti pogoju PCT) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15794 (14472) | PrihajaNodi |
» | Proslava včeraj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 17643 (12964) | solatko |