Forum » Loža » Zlatko vs Čale
Zlatko vs Čale
Legon ::
Zanimive so zacetne rime (vec se pri zdravi pameti niti ne da poslusat). Bi blo zanimivo vedet ce z uslugami cilja na to, da se mu 15 letnice nastavljajo.
Daj se v kožo ene 15-letnice, ki ji nabijajo hormoni in presodi katera kako in kaj! :D
In tukaj se pac pokaze ali je posameznik pri 30+ kup debilnega gnoja ali pa clovek.
Kaj je pa novega v novem KZ, da je vse tako drugače? Še vedno je dovoljeno seksati z ljudmi nad 15 let, če so tudi oni za to (?).
Vprašaj @nisemresna, ki je to navedla kot odgovor od krimičev, zakaj bo njen pregon neuspešen. To se je že pisalo dve strani nazaj, come on.
Ni treba trolat. Age of consent je še vedno 15? Dvomim, da se je kaj bistveno spremenilo. Po stari zakonodaji je bil nekoč moški, ki je poseksal žensko v spanju, ne vem ali zelo milo kanzovan, ali pa celo oproščen. Age of consent pa dvomim, da se je spreminjal. Lahko daš copy paste z druge strani. Ne vem nič o tej "novi zakonodaji". Predvidevam, da je zakon dobil nekaj novosti, pa kaj se je črtalo, nekih bistvenih sprememb pa ni bilo. Vsaj javne razprave o tem nisem zasledil.
V grobem se je spremenila definicija posilsta, ker po starem se je zahtevalo da mora zrtev dokazat, da se je aktivno borila oziroma da je bila v spolni odnos fizicno prisiljena. Kar je v praksi izjemno zastarela doktrina. Po novem imamo tako imenovani model, ja, pomeni ja. Gre za novejso definicijo, ki bistveno biljse sciti zrtev (posilstva se v vecini ne dogajajo tako da neznanec skoci z grma z nozem v roki). V evropi sonstevilne drzave prisle na ta sistem, ali pa ne pomeni ne. Doktrine, ki bi zahtevala neposredno fizicno prisilo opusca vecina eundrzav. Je bila tudi na forumu razprava.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
Gregor P ::
S tem, da je "ne pomeni ne" pravno gledano bolj uravnotežen za obe strani, torej tudi če je nekdo po krivem obdolžen posilstva, bi se lažje branil, ker je izhodišče rahlo drugačno. A je zaradi pritiska laične javnosti pod vodstvom NVO obveljala različica "ja pomeni ja" in so tako povozili stroko.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Miki N ::
Ja samo tamala je dejansko rekla "ja" - da ne bi izpadla glupa.
Tako da bo to en tretji pravni koncept.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
fur80 ::
S tem, da jo je "prasec" kar blokiral potem, ko je imela fanta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Miki N ::
Čeprav ta fora je domiselna.
On: daj!
Ona: ne!
On: Ja prav, pa izpadi glupa pred vsemi, čao!
Ona: Ej, ej, počaki ...
Male tajne velikih jebaća.
On: daj!
Ona: ne!
On: Ja prav, pa izpadi glupa pred vsemi, čao!
Ona: Ej, ej, počaki ...
Male tajne velikih jebaća.
S tem, da je "ne pomeni ne" pravno gledano bolj uravnotežen za obe strani, torej tudi če je nekdo po krivem obdolžen posilstva, bi se lažje branil, ker je izhodišče rahlo drugačno. A je zaradi pritiska laične javnosti pod vodstvom NVO obveljala različica "ja pomeni ja" in so tako povozili stroko.
Kakon tocno ne pomeni ne, pomaga nekomu ki mu nekaj podtaknejo v pijaco? Ali kadar se ga preprosto prevec napije?
Treba je tudi definirat kaj pomeni NE. Torej naj moški pri prvem ne obupamo in gremo naprej? Saj za lepotce je to ok, kaj pa za nas grde? In kaj naj si mislimo o ženski, ki s prve reče JA.
Zgodovina sprememb…
CiClon ::
Torej naj moški pri prvem ne obupamo in gremo naprej?
Ja? Sicer ni kaznivo, ampak da po prvem "ne" še vedno težiš in moleduješ kot zadnji klošar, da ti bo na koncu le dala, je težki cringe.
Kaj to se ti še ni nikoli zgodilo? :D Ponavadi je tista, ki je te je najbolj grdo gledala in govorila, da nimaš šans, ponavadi si bil tisti najbolj simpatičen! :D
Zgodovina sprememb…
mikhaair ::
tony1 ::
Kako je človek lahko tako nerazgledan, da se vsaj v Big Bang Theoryju ni naučil, kaj je doktrina ja pomeni ja?
Bejba 100% ni rekla ja. Pa saj se 3+ posti že vrtijo okrog tega, da je bil njen pregon neuspešen, ker takrat novi zakon še ni veljal.
Try to keep up.
Srcno upam da se hecas ali pa si 13 let star...
Tisti, ki imate otroke: naučite jih (pardon, poskusite jih naučiti), naj se s takimi 44-letniki ne družijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
hamez66 ::
Bejba ni rekla ja, ni rekla ne, Čale je pa tudi ni vprašal. Kako pa vi pred spolnimi odnosi vprašate za "da"? Odkar je nov zakon, vedno vprašate za dovoljenje? Pisno, ustno ali morda preko aplikacije?
Nikjer ne piše, da bi bil Čale po novi zakonodaji obsojen. Ga je hotla vržti na foro in potem ni želela izpasti glupa.
Nikjer ne piše, da bi bil Čale po novi zakonodaji obsojen. Ga je hotla vržti na foro in potem ni želela izpasti glupa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Odrasli ljudje z razvitim cutom empatije nimajo s tem nikakrsnih tezav. Forumski inceli in samooklicani alfa moski pa pogosto postavljajo taka slaboumna vprasanja.
Zgodovina sprememb…
Super, ampak ni treba izključevati, ker nismo vsi tako popolni kot ti. Sicer ne spadam v nobeno izmed kategorij, ki si ju omenil. Incel nisem, prav tako se nisem oklical za alfa moškega. Zakaj trolaš?
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
Bejba ni rekla ja, ni rekla ne, Čale je pa tudi ni vprašal. Kako pa vi pred spolnimi odnosi vprašate za "da"? Odkar je nov zakon, vedno vprašate za dovoljenje? Pisno, ustno ali morda preko aplikacije?
Podpis pri notarju
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Super, ampak ni treba izključevati, ker nismo vsi tako popolni kot ti. Sicer ne spadam v nobeno izmed kategorij, ki si ju omenil. Incel nisem, prav tako se nisem oklical za alfa moškega. Zakaj trolaš?
Dokler teh spretnosti in sposobnosti empatije ne pridobiš vsaj mladoletnice pusti pri miru.
Bejba ni rekla ja
Tukaj bi moral nehati pisati. Si že vse povedal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Maš informacije, da mladoletnic ne puščam pri miru, ali na kaj nakazuješ? Pa da morda ne premorem empatije?
Rekli ste, da da pomeni da, in mene zanima, na kakšen način vi pridobite konsenz. Jaz mam partnerico še iz časov stare zakonodaje in sem spregledal spremembe v zakonu. Vi ste se zagotovo prilagodili.
Rekli ste, da da pomeni da, in mene zanima, na kakšen način vi pridobite konsenz. Jaz mam partnerico še iz časov stare zakonodaje in sem spregledal spremembe v zakonu. Vi ste se zagotovo prilagodili.
Zgodovina sprememb…
Ker si trol. Drugace se ne da razumet te izjave: Odkar je nov zakon, vedno vprašate za dovoljenje? Pisno, ustno ali morda preko aplikacije?
Raje odgovori na vprašanje, ki se glasi "kako pridobite konsenz?".
Da "preko empatije" ni enako kot verbalni "da" ali pisni "da".
Zgodovina sprememb…
Jaz mam partnerico še iz časov stare zakonodaje in sem spregledal spremembe v zakonu.kaj bi rad s tem povedal? Da ker sta v zakonu je tvoja last in posilstvo ne obstaja? Al si dejansko bi sposoben, kakor vsi normalni ljudje, vzpostavit odnos v katerem je spolnost konsenzualna? Ce slednje, zakaj potem trolas v tri dni? Normalnim ljudem se razumevanje konsenza s spremembo zakonske definicije ni popolnoma nic spremenilo.
Raje odgovori na vprašanje, ki se glasi "kako pridobite konsenz?".
Zakon ne zahteva ne pisnega ne verbalnega da.
Zgodovina sprememb…
Maš informacije, da mladoletnic ne puščam pri miru, ali na kaj nakazuješ?
Svet se ne vrti okrog tebe, jao. To boš najbolje že sam vedel. V tej temi se ukvarjamo s triperesno deteljico zlatko, čale in un ta tret. Po zgledu ta drugega sem apeliral zgornje.
Pa da morda ne premorem empatije?
Tle si se sam pofočkal. Kaj naj zdaj?
Kako pa "da pomeni da", če ni "da"-ja? To si potem domišljate, da vam ženska da, ker tako želi, v resnici pa morda samo ne želi izpasti glupa in se boji nasilja.
Tony1, napisal si, naj pustim mladoletnice pri miru, ne da naj pustijo mladoletnice pri miru. V redu, zdaj si predpostavil, da ne premorem empatije, ker da sem se pofočkal. Morda pa ti ne premoreš empatije ali ne veš, kaj to je.
Tony1, napisal si, naj pustim mladoletnice pri miru, ne da naj pustijo mladoletnice pri miru. V redu, zdaj si predpostavil, da ne premorem empatije, ker da sem se pofočkal. Morda pa ti ne premoreš empatije ali ne veš, kaj to je.
Zgodovina sprememb…
Kako pa "da pomeni da", če ni "da"-ja? To si potem domišljate, da vam ženska da, ker tako želi, v resnici pa morda samo ne želi izpasti glupa in se boji nasilja.
Vprqsaj se kako imata vidva s partnerko to urejeno (ce si ta del potem nisi zmisli). Ker ostaneta samo dva odgovora. Ali verjames da posilstvo v zakonu ne obstaja, ali pa sta s partnerko sposobna odnosa, ki ne zahteva, da pred vsakim spolnim odnosom obisceta notarja.
Zgodovina sprememb…
Jaz sem vas vprašal, kako pridobite konsenz, zakaj bi sebe spraševal, kako vi pridobite konsenz?
Ja pomeni ja, zahteva od obeh partnerjev da se prepricata da je spolni odnos v celoti soglasen. In to se preosja case by case pri cemer je vecja odgovornost nedvomno na mocnejsi strani (pa naj bo to custveno ali fizicno). In zacuda je velika vecina ljudi tega sposobna ne glede na to kako je zakonsko definirano posilstvo. Zaradi tiste manjsine, ki tega ne razume ( kamor nedvomno sodijo 30+ samooklicani alfa samci, ko podirajo 15letnice) pa je nujno da je do te spremembe zakonodaje prislo.
Pofočkal si se, da si ne predstavljaš, kako bi izgledal doktrina ja pomeni ja. To implicira manko empatije. Če ti nekdo to pove, pa to ni manko empatije. To je samo postavitev ogledala predte.
Do neke mere gre pohvaliti, da si nekaj časa ta manko pri sebi videl (tako lahko delaš na njem), ampak ni pa v redu, da nato tiščiš glavo v pesek in nato to projiciraš na druge.
Nič ne projiciram, še vedno vas sprašujem, kako vi pridobite konsenz, jaz imam zase zrihtano.
Jaz sem vas vprašal, kako pridobite konsenz, zakaj bi sebe spraševal, kako vi pridobite konsenz?
In si dobil odogovor, ki pa ga kot trol ignoriras: enako kot ga dobis ti, razen ce sodis v kategorijo degenov, ki verjame da v zakonu posilstvo ne obstaja.
Ne spadam v to kategorijo. Nisem tako lep in popoln kot vidva s Tony1jem, zato vas sprašujem kar vas sprašujem.
Super je, da sta vidva popolna in vama vse popolno lavfa, posebej v seksualnem življenju, ki je zelo pomembno za mentalno zdravje. To vajino zdravje kar seva v teh komentarjih, tako kul sta vidva.
Nič ne projiciram, še vedno vas sprašujem, kako vi pridobite konsenz, jaz imam zase zrihtano.
Ocitno nimas, ce moras to sprasevat, kljub temu, da si dobil ze 10 odgovorov.
10 komentarjev nabijanja, kako sta vidva kul, da ne premorem empatije in podobnega bullshita.
Zgodovina sprememb…
Magic1 ::
Sej ne vem če seksualnost štima. Pač je ni in tako ne rabijo konsenza (oziroma po njihovo vse "prav" delajo). V to smer gre danes...
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Zgodovinsko gledano se je razplodilo samo okoli 50% moških. Tako da zna biti dostop do seksa kar velika težava za tiste, ki nismo tako zelo popolni. Meni je sicer uspel razplod in sem zelo vesel, da mi je.
Vprqsaj se kako imata vidva s partnerko to urejeno (ce si ta del potem nisi zmisli). Ker ostaneta samo dva odgovora. Ali verjames da posilstvo v zakonu ne obstaja, ali pa sta s partnerko sposobna odnosa, ki ne zahteva, da pred vsakim spolnim odnosom obisceta notarja.
Mojo rajca, če jo na grobo včasih, da se nič ne vpraša, da samo navališ, včasih ji paše nežno, včasih med spanjem, velikokrat zjutraj, čez dan na pultu, zvečer pred spanjem, zunaj, na plaži, v avtu,.. pač ko je priložnost in da otroci niso ravno v istem prostoru, pač maš ključavnice po stanovanju in malo manj kričiš. Ko navališ nagrobo, je fajn, če ni koga doma, ker takrat najbolj poka in je najbolj vesela potem. Tukaj spraševati o JA in NE ne bi bilo smiselno in bi zajebalo vso spontanost.
Zgodovina sprememb…
mikhaair ::
Ja, ker ženske rade varajo. Včasih zaradi užitka, včasih za denar, včasih da ne bi izpadle glupe.
Ja, ker ženske rade varajo. Včasih zaradi užitka, včasih za denar, včasih da ne bi izpadle glupe.
Sploh zaradi rutine, ki postane dolgočasna čez leta, ji je fajn če jo kdo kaj malo drugače kresne! :D
Zgodovina sprememb…
Ja, vem, ampak saj ne diskutiramo o posiljevanu, temveč o pridobivanju konsenza. Mene je zanimalo, kako pridobite konsenz, pa sem dobil odgovor, da tako, da si domišljate, da ste ga dobili, ker tako zaupate lastni empatiji. Pa je čisto možno, da dobite samo zato, ker ženske ne želijo izpasti glupe, ali pa se bojijo, da boste še en mesec tečni.
Mojo rajca, če jo na grobo včasih, da se nič ne vpraša, da samo navališ, včasih ji paše nežno, včasih med spanjem, velikokrat zjutraj, čez dan na pultu, zvečer pred spanjem, zunaj, na plaži, v avtu,.. pač ko je priložnost in da otroci niso ravno v istem prostoru, pač maš ključavnice po stanovanju in malo manj kričiš. Ko navališ nagrobo, je fajn, če ni koga doma, ker takrat najbolj poka in je najbolj vesela potem. Tukaj spraševati o JA in NE ne bi bilo smiselno in bi zajebalo vso spontanost.
In glej si ga no, kljub temu sta sposobna imet partnerski odnos, kjer je spolnost soglasna brez da obiskujeta notarja. In to je osnova na kateri temelji ja, pomeni ja. Lahko pa sebe vspras kaj bi naredil, ce bi v neki tocki zacutil pri pratnerki nelagodje in nekaj ne bi bilo ok.
Ja in poanta vsega je, da nikoli ne veš, če je ja res ja, samo domišljaš si. In to vam po vaše daje pravico, da žalite druge in se postavljate in važite s svojimi sposobnostmi empatije.
Ja, vem, ampak saj ne diskutiramo o posiljevanu, temveč o pridobivanju konsenza. Mene je zanimalo, kako pridobite konsenz, pa sem dobil odgovor, da tako, da si domišljate, da ste ga dobili, ker tako zaupate lastni empatiji. Pa je čisto možno, da dobite samo zato, ker ženske ne želijo izpasti glupe, ali pa se bojijo, da boste še en mesec tečni.
Ja, tako kot pri nesteto drugih stvareh v zivljenju. In ce zajebes si za to odgovoren. Prej pa je bila ta odgovornost prevaljena na zrtev.
Zgodovina sprememb…
Ja in gleda se od primera do primera. In če te ženska ne mara več in se daje dol z večjim frajerjem, imata skupne otroke, je čisto možno, da bo kdaj (na csd/sodišču) rekla, da vam je dala kljub temu, da si tega ni želela. Lahko, da bo govorila resnico, lahko pa se bo zlagala. Niso ženske svetnice, da bi bile vedno poštene.
Zgodovina sprememb…
Ja in poanta vsega je, da nikoli ne veš, če je ja res ja, samo domišljaš si. In to vam po vaše daje pravico, da žalite druge in se postavljate in važite s svojimi sposobnostmi empatije.
Poanta je da ce nisi 100% potem pac punco/fanta zapeljes domov, se vsedes na pijaco in pogovoris... Po starem pa si imel pravico navalit in dokler partnerja nisi ravno rabil pretepst, je bilo vse ok.
No in kaj točno v tem pogovoru govoriš, vprašaš in rečeš, da dobiš konsenz? Jaz do sedaj nisem spraševal ampak sem navalil. Se ne spomnim, da bi bilo kdaj kaj narobe, saj sem zelo redko navalil, ker je težko zbrati pogum, in ko sem, potem ni bilo težav. Ampak lahko, da so dale samo zato, da ne bi izpadle glupe, pa potem še nekajkrat.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere pesmi vam gredo na živce? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6888 (3546) | koyotee |
⊘ | Rajanje pred sodiščem za Čordiča (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7285 (4710) | luli |
» | Proslava včeraj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 15245 (10566) | solatko |
» | Mayer (Planet TV) "lovi pedofile" po TV (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13299 (10915) | vostok_1 |