» »

Zlatko vs Čale

Zlatko vs Čale

««
14 / 18
»»

Legon ::

hamez66 je izjavil:

Ja in gleda se od primera do primera. In če te ženska ne mara več in se daje dol z večjim frajerjem, imata skupne otroke, je čisto možno, da bo kdaj (na csd/sodišču) rekla, da vam je dala kljub temu, da si tega ni želela. Lahko, da bo govorila resnico, lahko pa se bo zlagala. Niso ženske svetnice, da bi bile vedno poštene.

Praksa drzav, ki so spremenile definicijo posilstva kaze da se to ne dogaja v nic vecjem stevilu.

In ja, kadar 30+ letnik obcuje z 15 letnicami jenpovsem pravilno, da je na njemu bistveno vecji del odogvornosi, da se preprica da je spolni odnos res soglasen. Jebat ha, pa naj ga drzi v hlacah ce tega ni sposoben.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

hamez66 ::

In na kakšen način naj se potem 30 letnik, ki se peča s 15 letnicami, prepriča, da bo spolni odnos konsenzualen? Ne sprašujem zase, sprašujem zaradi zakonodaje (jaz sem čez 40 :) ).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Magic1 ::

Fotra mora vprašat:)).
Magic

Magic1 je izjavil:

Smešno, ampak dober odgovor in sploh ne tako napačen. :D

majster123 ::

Ajde, Challe je Challe, sam ta nov komad je pa kar okej, i guess.
Pač reperji, morjo se mal dissat kao

tony1 ::

Magic1 je izjavil:

Lahko svojega ali od 15-letnice, bo oboje dovolj povedno. 8-)

Odvisno, iz katere kulture prihaja oče. V mnogih kulturah ni nič narobe s poroko ali spolnimi odnosi s 15 letnico. Tudi pri nas imamo določeno kulturo, ki je znana po zgodnjih nosečnostih.

Gotovo se lahko strinjamo, da je tista lahko zelo problematična.

Če bi se strinjal s tabo, bi priznal ksenofobijo. Mislim, da so vse kulture enakovredne.

D3m ::

hamez66 je izjavil:

Če bi se strinjal s tabo, bi priznal ksenofobijo. Mislim, da so vse kulture enakovredne.

Wat?
|HP EliteBook|R5 6650U|

hamez66 je izjavil:

Rofl, kaj ima enakovrednost s spostovanjem zakonodaje?

hamez66 je izjavil:

In na kakšen način naj se potem 30 letnik, ki se peča s 15 letnicami, prepriča, da bo spolni odnos konsenzualen? Ne sprašujem zase, sprašujem zaradi zakonodaje (jaz sem čez 40 :) ).

Kot ze receno, ce se ne zna, potem naj ga drzi v hlacah, ali pa odgovarja za to.

Zgodovina sprememb…

Legon, zgleda tudi ti ne znaš, če nočeš povedati. Glede spošovanja zakonodaje.. kolikor mi je znano, jih je precej v črnih gradnjah, pa jim to država dopušča. Možno, da gledajo skozi prste zaradi druge kulture. Ne vem pa, kakšna je situacija pri nosečnosti mladoletnic in tistih pod 15.

D3m, nič, malo trolam.

Ne vem pa, kakšna je situacija pri nosečnosti mladoletnic in tistih pod 15.

Nič posebnega.

Naredijo šolo do 12 leta in lepo povejo, da sedaj bodo pa imele družinsko življenje in so ob enem še vesele. :)

Pišem za naše cigane seveda.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Legon je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Rofl, kaj ima enakovrednost s spostovanjem zakonodaje?

Tony1 je napisal, da bi znala biti ta kultura problematična, jaz sem pa napisal, da ne želim izpasti ksenofoben (oboje sem parafraziral). V nekaterih kulturah se pač počnejo stvari, ki niso v skladu z našo zakonodajo, in kar tako počeš reči, da je neka kultura problematična, se sliši ksenofobno.

hamez66 je izjavil:

Legon, zgleda tudi ti ne znaš, če nočeš povedati. Glede spošovanja zakonodaje.. kolikor mi je znano, jih je precej v črnih gradnjah, pa jim to država dopušča. Možno, da gledajo skozi prste zaradi druge kulture. Ne vem pa, kakšna je situacija pri nosečnosti mladoletnic in tistih pod 15.

D3m, nič, malo trolam.

Rofl, no to pa je definicija ksenofobije.

Ce se vrnemo na temo. 30+ letnik ki spolno obcuje z 15 letnico je po defaultu na meji posilstva, zato 30+ letniki ki imajo stvari v glavi razciscene tega ne pocnejo. Challe ocitno ne sodi med te. Ker ce bi, potem bi se moral zavedat tega da obstaja zelo velika moznost, da ima punca pomisleke, je po pritiskom vstnikov, njega kot znane osebnosti,"noce izpast glupa,"... in ce bi imel v glavi vse razcisceno, bi mu to jasno dalo vedet koliko je ura.

Zgodovina sprememb…

Jimmy Carr ima krasen štos med shortsi na YT: opisuje kako se spogleduje z eno mladenko, ampak ne zna presoditi, a je stara 20 ali 30. In jo vpraša. In smrklja reče: 23. In ji pove, da mu je žal, ker je zapravljal njen čas.

Čale pa, menda, tega ne zna.

In zato kot nebroj drugih stvari je na koncu sodisce tisto, ki na posameznem primeru presoja kako in kaj, zato zakon seveda ne more podat podrobnih definicij, ki bi lahko zajele vsak primer posebej. Kar pa potem seveda daje maneverski prostor trolom, da nabijajonv tri dni.

Ker ce bi, potem bi se moral zavedat tega da obstaja zelo velika moznost, da ima punca pomisleke, je po pritiskom vstnikov, njega kot znane osebnosti,"noce izpast glupa,"

Kaj pa, če bi jo užalil, ker je ni nategnil sama pa bi izgubila samozavest med vrstnicami in posledično šla na štrik?

Kaj pa pol? :D

UBILI STE JO VI MORALISTI!
|HP EliteBook|R5 6650U|

To, da je zadeva v sivi coni, ker se po eni strani zahteva da, po drugi pa ni definirano, na kakšen način se pridobi ta da, daje maneverski prostor za diskusijo.

Da o tem, da ženske pogosto rečejo ne, čeprav si želijo, ne bi. Normalne moške pač mine želja, če ženska pride do njih in reče, da hoče fukat. Ponavadi moški tudi ne želijo takih, ki se jim ponujajo in želijo take, ki ponujajo nekaj upora.

In potem ženska reče ne, kljub temu da noge narazen in postaneta partnerja in sta skupaj še nekaj let, ampak dejansko je rekla ne, ni rekla da.

Eden trola, drugi ima pa manko kapacitet. Takšno utemeljevanje je smešno. Intelektualno je na ravni 13 letnika.

Čisto normalno je, da je del družbe tak, po Gaussu ne more biti drugače. Za takšne primer se je izumilo doktrino samo ja pomeni ja.

Ti si tisti, kar rad pove, da ne more dajati nasvetov, in potem daje nasvete.

D3m je izjavil:

Ker ce bi, potem bi se moral zavedat tega da obstaja zelo velika moznost, da ima punca pomisleke, je po pritiskom vstnikov, njega kot znane osebnosti,"noce izpast glupa,"

Kaj pa, če bi jo užalil, ker je ni nategnil sama pa bi izgubila samozavest med vrstnicami in posledično šla na štrik?

Kaj pa pol? :D

UBILI STE JO VI MORALISTI!

Kakšen frajer si, ker se znaš delati norca iz nesreče drugega.

Ko bo en čale srečal tvojega otroka boš pa bele vezalke dajal v bulerje.

hamez66 je izjavil:

Ti si tisti, kar rad pove, da ne more dajati nasvetov, in potem daje nasvete.

Vse odgovore na tvoje dileme in vprašanja si že dobil, ene petkrat. Če se ne usedejo, ni moj problem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

Ja, dobil sem odgovor, da v resnici ne dobite DA-ja, ampak si samo domišljate, da ga dobite. Kar lahko v določenih okoliščinah postane problematično. Takrat, ko zadeve ne špilajo več.

Zgodovina sprememb…

Nehaj trolati.

Ne trolam. Dejstvo je, da je zadeva v sivi coni, in večina heteroseksualnih moških, ki niso v vrhu zaželjenosti, se srečuje s situacijami, kjer ne vejo a bi ali ne bi ter kako bi. Samo nekateri ste pač tako lepi in privlačni, da se s tem še niste srečevali.

Pa sej tudi če dobijo ja, jim to nič ne pomaga. Kdo bo lahko dokazal, da je rekla ja? Pač mladoletnice se pusti pri miru. Problem je, da se bo zahtevalo da še odrasla ženska reče ja, ki ga na koncu noben ne more dokazat. Pač bo rekla, da je rekla ne in je tip kriv.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Kdo bo dokazal, da je rekla ne?
|HP EliteBook|R5 6650U|

hamez66 je izjavil:

Ne trolam. Dejstvo je, da je zadeva v sivi coni, in večina heteroseksualnih moških, ki niso v vrhu zaželjenosti, se srečuje s situacijami, kjer ne vejo a bi ali ne bi ter kako bi. Samo nekateri ste pač tako lepi in privlačni, da se s tem še niste srečevali.

Zdaj si pa razkril karte. Tle ponavljaš incelovsko propagando. :))

CiClon ::

Magic1 je izjavil:

Pa sej tudi če dobijo ja, jim to nič ne pomaga. Kdo bo lahko dokazal, da je rekla ja? Pač mladoletnice se pusti pri miru. Problem je, da se bo zahtevalo da še odrasla ženska reče ja, ki ga na koncu noben ne more dokazat. Pač bo rekla, da je rekla ne.

Pa sej to velja za vse, ne sam za mladoletnice.

Mi (jaz in prijatelji) smo meli take probleme še preden se je rodila beseda incel. Zdaj imamo druge probleme. Je pa eden podiral katero je hotel, pa tudi žena njegova mu spregleda skoke čez plot.

Tony1, po tvoje smo vsi moški enako zaželeni?

Zgodovina sprememb…

CiClon je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Pa sej tudi če dobijo ja, jim to nič ne pomaga. Kdo bo lahko dokazal, da je rekla ja? Pač mladoletnice se pusti pri miru. Problem je, da se bo zahtevalo da še odrasla ženska reče ja, ki ga na koncu noben ne more dokazat. Pač bo rekla, da je rekla ne.

Sej to se zdaj sprašujemo, kako se dokazuje ta ja.
Magic

To o cemer debatiramo so dileme, ki jih imajo najstniki, ki se prvic srecujejo s spolnostjo. V tej zgodbi pa nastopa 30+ oseba, ki bi ji te stvari morale bit ze davno jasne. In ker mu niso, seveda preganja 15 letnice, ker zenske njegovih let na take fore pac ne padajo.

fur80 ::

Sedaj pa naj en "normalen" moški pove, prej da je vsaj poljubil žensko prvič vprašal če lahko ali da je ženska njega vprašala? Vsak normalen moški najprej "navali" in potem vidi odziv, če ravno ne kriči NE nadaljuješ ali kaj vi naredite ali ste naredili? :D haha

fur80 je izjavil:

Sedaj pa naj en "normalen" moški pove, prej da je vsaj poljubil žensko prvič vprašal če lahko ali da je ženska njega vprašala? Vsak normalen moški najprej "navali" in potem vidi odziv, če ravno ne kriči NE nadaljuješ ali kaj vi naredite ali ste naredili? :D haha

Nekako tako ja. Samo ženska potem vedno lahko reče, da se ni strinjala in da si kar tišal vanjo, čeprav ji je pasalo in je rekla ne zato, da bi imel bolj trdega.

Magic1 je izjavil:

CiClon je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Daj ta odgovor je bil dam, za incele in samoklicane alfa samce pri notarju. Prakticno vsi ostali se v zivljenju ne znajdejo v situaciji kjer bi bilo to potrebno. Za tistih 0,1%, ki jih zgornja primera ne pokrivata pa je pristojno sodisce.

Zgodovina sprememb…

Od kod si pa potegnil ta 0.1%? SURS statistika? Ocena čez palec preko superiorne empatije?

Zgodovina sprememb…

Tam kot ti blodnje o tem da zenske vzburja ne in da se je s spremembo zakonodaje povecalo stevilo laznih ovadb za posilstvo.

Zgodovina sprememb…

Tega niti nisem napisal. :D To si spet po svoje nekaj pobrkljal.

Zgodovina sprememb…

Legon je izjavil:

Magic1 je izjavil:

CiClon je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Daj ta odgovor je bil dam, za incele in samoklicane alfa samce pri notarju. Prakticno vsi ostali se v zivljenju ne znajdejo v situaciji kjer bi bilo to potrebno. Za tistih 0,1%, ki jih zgornja primera ne pokrivata pa je pristojno sodisce.

In kaj ti pomaga, če si ti normalen, če ženska ni? Ti sklepaš mnogo preveč stvari. Naivčina.
Magic

fur80 je izjavil:

Ja. Smo razumeli, da imas 13 let.

Legon = Lakotnik29 = st215?

CiClon ::

Še boljša situacija je, ko se pojavi buyer's remorse. Ko boš eno slabo obdelal, se bo na koncu še sama sebe prepričala in verjela, da ni soglašala :) tak da slabi jebači smo sploh v nevarnosti!

Pa tudi moški lahko rečemo, da se nismo strinjali. "Nisem želel, ampak potem mi je zapasalo. Vseeno nisem dal konsenza."

Recimo v 7. razredu OŠ nisem dal konsenza, ko me je ena malo bolj poredna zašlatala.

Ali revežu prehitro pride in je v njenih očeh nesmiseno omadeževala svoje sveto telo.
Magic

CiClon je izjavil:

Še boljša situacija je, ko se pojavi buyer's remorse. Ko boš eno slabo obdelal, se bo na koncu še sama sebe prepričala in verjela, da ni soglašala :) tak da slabi jebači smo sploh v nevarnosti!

Ja, samo se kak konkreten primer ali statisticen podatek da se to res dogaja bo treba najt, pa bo ta argument pil vodo.

Taki, ki nimajo nobene prakse s ženskami, pač niso doživeli marsičesa. Sej tudi tipi smo marsikdaj doživeli buyer's remorse na lastni koži... Tudi ženske niso bile vedno vredne.
Magic

Zgodovina sprememb…

hamez66 je izjavil:

Pa tudi moški lahko rečemo, da se nismo strinjali. "Nisem želel, ampak potem mi je zapasalo. Vseeno nisem dal konsenza."

Recimo v 7. razredu OŠ nisem dal konsenza, ko me je ena malo bolj poredna zašlatala.

Zdaj smo prisli od spolnega obcevanja 30+ letnika z 15 letnico, na slatanje med vrstniki v OS? Resno?

Prišli smo od vprašanja, kako ti in tony1 pridobita konsenz, glede na to, da sta superiorno empatična proti nam klošarjem, ki sprašujemo take stvari. Tam v 7. razredu sem bil star okoli 14 let.. Blizu famozne petnajstice. Ni bilo konsenzualno, kot vidiš, me še danes matra.

Zgodovina sprememb…

hamez66 je izjavil:

Prišli smo od vprašanja, kako ti in tony1 pridobita konsenz, glede na to, da sta superiorno empatična proti nam klošarjem, ki sprašujemo take stvari. Tam v 7. razredu sem bil star okoli 14 let.. Blizu famozne petnajstice. Ni bilo konsenzualno, kot vidiš, me še danes matra.

Sam čaki, da se klima še malo spremeni in če imaš denar, boš hitro obtožen.
Verjetno se lahko še jaz bojim, ko sem imel eno 17 letnico v dvajsetih. Mogoče je olajševalna okoliščina, da sem lahko prespal pri njej s dovoljenjem njenih staršev.
Magic

Zgodovina sprememb…

hamez66 je izjavil:

Problem je, da challe sale ni bil 14 let ali pa 15 let ko se je to zgodilo. Potem bi se lahko diskutoral o tem kako revez ni mogel razumet v cem je problem. Ko imas pa 30 letnika, ki spolno obcuje s 15 letnico so pa en malo drugacna merila.

Matra te pa ravno toliko, da lahko trolas naprej.

Magic1 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Sam čaki, da se klima še malo spremeni in če imaš denar, boš hitro obtožen.
Verjetno se lahko še jaz bojim, ko sem imel eno 17 letnico v dvajsetih. Mogoče je olajševalna okoliščina, da sem lahko prespal pri njej s dovoljenjem njenih staršev.

Kater del te tvoje epopeje je po tvoje primerljivns tem da 30 letnik spolnonobcuje s 15 letnico? Tolk da dobimo perspektivo kaj tocno ima tvoj primer relavantnega za dodat k debati.

Zgodovina sprememb…

««
14 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Rajanje pred sodiščem za Čordiča (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
807660 (5085) luli

Sredin Mnozicni Protest (proti pogoju PCT) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6514088 (12766) PrihajaNodi
»

Proslava včeraj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12916003 (11324) solatko
»

Mayer (Planet TV) "lovi pedofile" po TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7613827 (11443) vostok_1

Več podobnih tem