Forum » Strojna oprema » Tipkovnica iz Amazon.de črta/praska na tipki TAB
Tipkovnica iz Amazon.de črta/praska na tipki TAB
Rad21 ::
Na Amazon.de sem kupil tipkovnico Razer Huntsman Tournament Edition. Že nova je imela črto/prasko na tipki TAB.
Kaj naj naredim?
Kaj naj naredim?
- spremenilo: Rad21 ()
Furbo ::
Tipkaj.
Tipkovnica je potrošni material.
Tipkovnica je potrošni material.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
DarwiN ::
Spomni se, da gre 800 milijonov ljudi po svetu vsak dan lačnih spat, ti se pa obremenjuješ s takšnimi oslarijami.
Če maš takšno črto na monitorju, pol bi bila druga zgodba.. Ampak na neki usrani tipkovnici?
Če pa res ne moreš spat zaradi tega, pa kupi custom kapico.. Tole denimo.
Če maš takšno črto na monitorju, pol bi bila druga zgodba.. Ampak na neki usrani tipkovnici?
Če pa res ne moreš spat zaradi tega, pa kupi custom kapico.. Tole denimo.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
eEdbM ::
samo brez milosti kontaktiraj support, zagotovo dobiš nekaj EUR nazaj ali pa kak bon... sam se odloči, če je vredno prepričevanja in čakanja na zamenjavo, ne obremenjuj se za neke klice k solidarnosti, si pošteno plačal in imaš pravico figurativno udariti s pestjo po mizi, če nisi zadovoljen z dobavljenim... fino je tudi, če imaš zgodovino predhodnih nakupov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eEdbM ()
infiniteLoop ::
Kaj naj naredim?
Piši na slo-tech.com [/s]
Oprosti za trollanje, je blo preenostavno pa sem moral zagrizti.
Bolj resno: Če te res moti, so moje izkušnje z zamenjavo artiklov an amazonu zelo dobre. Ponavadi nič ne vprašajo ampak kar zamenjajo. Zna biti drugače, če si kupil na amazonu od tretje firme - ampak probati vseeno ne škodi.
Osebno bi se pridružil mnenjem zgoraj - jaz vem, da ne pazim tak dobro na svoje stvari, in da bi prej ali slej tudi sam pridelal kako prasko, zato me ne bi motila tam že od začetka.
None of us is as dumb as all of us.