Forum » Pomoč in nasveti » Google drive problem z šsumniki in znaki
Google drive problem z šsumniki in znaki
ggaljot ::
LP
Že nekaj časa imam problem z pisanjem šumnikov in znakov v Google drive. Uporabljam preko Chrome. Enako je z Firefox in Brave. Enako mi ne piše šumnikov, ko sem tipkal naslov teme. Na nekaterih straneh tudi ne vidim šumnikov.
Imam MAC M1, OS Sonoma 14.4.1., Apple Key Board
Hvala.
Že nekaj časa imam problem z pisanjem šumnikov in znakov v Google drive. Uporabljam preko Chrome. Enako je z Firefox in Brave. Enako mi ne piše šumnikov, ko sem tipkal naslov teme. Na nekaterih straneh tudi ne vidim šumnikov.
Imam MAC M1, OS Sonoma 14.4.1., Apple Key Board
Hvala.
feryz ::
Kaj si nervozen?
Znano je, da imajo otroci problem s predlogi na razredni stopnji. Počakaj da še malo zraste in mu bo šlo bolje.
Ta cajt bodo pa še šumnike porihtali v Chromu. In Key Board.
Znano je, da imajo otroci problem s predlogi na razredni stopnji. Počakaj da še malo zraste in mu bo šlo bolje.
Ta cajt bodo pa še šumnike porihtali v Chromu. In Key Board.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 693875 (410) | BojanE |
» | Firefox na (Windows) tablicahOddelek: Programska oprema | 973 (722) | Lonsarg |
» | panasonic plazma, šumniki v podnapisihOddelek: Zvok in slika | 1308 (1191) | proton |
» | Kako bomo rekli SSD-jem? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12166 (10228) | Pyr0Beast |
» | igre for mouse onlyOddelek: Igre | 1842 (1549) | jamiroq |