Forum » Pomoč in nasveti » Telekom bridge modem - web UI
Telekom bridge modem - web UI
Excavator ::
Imam Telekomov modem+router combo (Innbox G92), kateri ima web ui na IP-ju 192.168.1.1
Innbox je v bridge-u, PPPoE sejo postavi moj router, kjer imam urejene tudi VLAN-e za NEO.
Imam DHCP pool med 192.168.0.2 - 192.168.0.253.
Ali je kakšna možnost, da iz mojega omrežja dostopam direktno do web vmesnika za Innbox? Router je TP Link AX5400.
Nekaj sem probaval že nastavljat Static Routing, pa mi ni ravno uspelo.
Innbox je v bridge-u, PPPoE sejo postavi moj router, kjer imam urejene tudi VLAN-e za NEO.
Imam DHCP pool med 192.168.0.2 - 192.168.0.253.
Ali je kakšna možnost, da iz mojega omrežja dostopam direktno do web vmesnika za Innbox? Router je TP Link AX5400.
Nekaj sem probaval že nastavljat Static Routing, pa mi ni ravno uspelo.
starfotr ::
Lahko imaš TS modem v router načinu, tvoj router pa v AP načinu. Tako lahko dostopaš do modema.
zelezni ::
Živijo,
@Excavator, pišeš, da si uredil VLAN-e za NEO na TP-Linku. Ali bi bil tako prijazen in napisal, kako? Ali pa če kar pošlješ kakšno zaslonsko sliko, prosim?
Glede tvojega vprašanja pa ti lahko povem, da so mi včeraj dali Telekomov G86 v bridge na tak način, da je ohranil večino svojih osnovnih funkcij. Vsi LAN porti so bili uporabni, WIFI, DHCP, vse to je delalo. Mogoče imam ravno zato problem, da mi NEO vključen v router ne dela...
@Excavator, pišeš, da si uredil VLAN-e za NEO na TP-Linku. Ali bi bil tako prijazen in napisal, kako? Ali pa če kar pošlješ kakšno zaslonsko sliko, prosim?
Glede tvojega vprašanja pa ti lahko povem, da so mi včeraj dali Telekomov G86 v bridge na tak način, da je ohranil večino svojih osnovnih funkcij. Vsi LAN porti so bili uporabni, WIFI, DHCP, vse to je delalo. Mogoče imam ravno zato problem, da mi NEO vključen v router ne dela...
Excavator ::
Živijo,
Na koncu sem rešil takole:
- klical Telekom, da mi dajo modem v brige in vse porte v trunk, ugasnejo wifi itd.
- na TP-Linku nastavil vlan mode v Bridge, ter željen port v IPTV (če je custom konfiguracija, je menda port 3999)
Sem pa obupal nad idejo dostopa do modema, ker mi itak nič ne koristi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 427717 (1885) | clancy |
» | Telekom Neo in Asus router (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 21900 (10256) | Ghost007 |
» | Kako vzpostaviti omrežje z več ruterji in enim modemom? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 27577 (8443) | fpopla87 |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33184 (12092) | Lonsarg |
» | problem innbox-router-udpxy?Oddelek: Omrežja in internet | 4757 (3959) | Daniel |