Forum » Pomoč in nasveti » Microsoft Copilot Slovenija
Microsoft Copilot Slovenija
edi45 ::
Zdravo,
ali je že kdo probal Microsoftov Copilot? Zgleda zelo zanimiva stvar, predvsem zaradi dela v Excelu in podobno. Ali je že v Sloveniji? Saj namreč mi ga ne gre kupiti na microsoftovi strani. 365 že imam, sedaj pa bi rad še sprobal copilota.
ali je že kdo probal Microsoftov Copilot? Zgleda zelo zanimiva stvar, predvsem zaradi dela v Excelu in podobno. Ali je že v Sloveniji? Saj namreč mi ga ne gre kupiti na microsoftovi strani. 365 že imam, sedaj pa bi rad še sprobal copilota.
edi45 ::
Včeraj sva s sodelavcem hotela kupit copilota(28€ na mesec), saj je kot nekakšna razširitev v 365 za pomoč pri delu v Excelu itd..ima tudi nameščen windows 11 ampak nikakor ni šlo opraviti nakupa. Niti ne ponudi Slovenije med državami, kjer izbereš lokacijo. Tako da sem sklepal da še ni uradno podprt v Sloveniji iz strani Microsofta? Ker ga skoz izpisuje, vrača na home page od 365. Na spletu pa tudi nisem nič našel.
tomlin ::
OutOfTheBox je izjavil:
Copilot je prosto dostopen na bingu. Al si imel v mislih kaj drugega?
V win10 na bing.com mi dela isto kot na win11, kjer je že v opravilni vrstici. Ves čas mi pa ponujajo reklame za msoffice. zoprna zadeva
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova verzija Windows 11 prihaja v torek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16990 (7136) | MrStein |
» | Microsoft predstavil 365 Copilot, algoritemskega pomočnika za pisarniške paketeOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5074 (3171) | Zako |
» | Bing zabeležil porast uporabnikovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4320 (2208) | AtaŠtumf |