Forum » Operacijski sistemi » Šumniki v winXP
Šumniki v winXP
xylem ::
Kako v winXP naštimam pravilen prikaz šumnikov/sičnikov v sistemskih oknih in dialogih?
Pri regionalnih nastavitvah imam vse možne nastavitve naštimane pod 'slovenia', čžš-ji se mi povsod drugod pravilno prikazujejo.
Hvala in lp
Pri regionalnih nastavitvah imam vse možne nastavitve naštimane pod 'slovenia', čžš-ji se mi povsod drugod pravilno prikazujejo.
Hvala in lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
waters ::
Predvidevam, da moraš iti pod Regional and language options - Advanced- Language for unicode programs in dej še tam Slovenian če že nimaš. Men se je to tut dogajalo da sem vse naštimal Slo sam tam sem pozabil.
LP
LP
Imam vse nastavljeno, vendar mi črko 'č' še vedno kaze narobe v sistemskih oknih/dialogih...?
lp
lp
Tudi to sem imel nastavljeno. Problem je rešil šele slovenski interface za xp-je, ki sem ga instaliral čez.
Hvala vsem in lp
Hvala vsem in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo Windows 10 Cloud konkuriral Chrome OS?Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15807 (13475) | xmetallic |
» | arhiviranje - inkrementalno kopiranjeOddelek: Programska oprema | 3286 (2243) | Nikonja |
» | record screenOddelek: Programska oprema | 1209 (1142) | PaX_MaN |
» | Ameriški patentni urad je Microsoftu odobril patent za FAT datotečni sistemOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 5560 (4118) | darkolord |
» | Uporabniki Firefoxa niso za oglaševalceOddelek: Novice / Brskalniki | 3327 (3327) | necromncr |