Forum » Kaj kupiti » "Kaset-Rekorder"
"Kaset-Rekorder"
boštjan ::
idi v bigbang ali podobno trgovino in si kupi nekaj srednje klase.če znamke ne poznaš,raje je ne kopuj.mislim pa da kaka aiwa ali philips ne bi smela delat problemov.mislim pa da boš težko samo kaset rekorder dobil,bo še ziher cd-player mel poleg.
mchaber ::
A ti misliš diktafon? Vidu sm jih samo na male kasetice, pa se potem naknadno presnamejo na "kasete-za-moj-stopltm"
Sej ne bom vprašu zakaj ga rabiš..
Zakaj ga rabiš?
Sej ne bom vprašu zakaj ga rabiš..
Zakaj ga rabiš?
.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()
boštjan ::
vsaka podobna trgovina kot je BB bi morala to imeti.tud jaz sem pred nekaj leti kupoval diktafon,pa sem celo take videl,ko so lahko celo walkmani,torej lahko snemaš na tiste normalne kasete. kupo pa nisem ker so mi bili predragi,pa tudi rabil ga nisem več.
undefined ::
In kolk je povprečna cena takšne zadeve? Pa kupit se bolj splača tiste z malo kaseto, rajt?
BaRtMaN ::
Kakor sem gledal nekaj časa nazaj v Sonyjevem katalogu, so kakšni bolj konkretni modeli od 30k naprej. Vsekakor ga najprej test-talkej, ampak to itak že veš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri diktafon?Oddelek: Kaj kupiti | 7101 (5328) | jozekuch |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76965 (32663) | M.B. |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4374 (2763) | kapca81 |
» | Pisateljeva nova igračkaOddelek: Kaj kupiti | 1392 (1228) | Mipe |
» | Kateri mp3 predvajalnik, ki dobro snema?Oddelek: Zvok in slika | 1895 (1739) | nokia6310 |