Forum » Loža » Kako najlažje do sedme stopnje
Kako najlažje do sedme stopnje
Eduardo ::
Morda kdo tukaj zna svetovati kako najlažje do sedme stopnje. Še najbolše kakšen management ali podoben hokus pokus. Seveda s plačilom šolnine, po možnosti 100% online. Po možnosti z blizu nič dela. Nujno v EU.
Imel bi, ker bi izgledalo boljše pri napredovanjih. Imam pa šesto stopnji iz pamtiveka tehnične smeri.
Imel bi, ker bi izgledalo boljše pri napredovanjih. Imam pa šesto stopnji iz pamtiveka tehnične smeri.
- spremenilo: Eduardo ()
chrush ::
Doba omogoca studij na daljavo, ampak brez dela ravno nebo slo. Ce si ze dovolj bister, da se ne rabis ucit, bos moral vsaj tedenske naloge delat.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Je dodiplomski program sedma stopnja? Kaj je "SOK raven: 7. EOK raven: 6. EOVK"? Potrebujem večinoma za tujino.
In pa wtf psihologija magisterski program online? Kaj to se hecajo? Dva letnika?
In pa wtf psihologija magisterski program online? Kaj to se hecajo? Dva letnika?
fikus_ ::
Edi, pokliči tja in povprašaj.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zakaj bi se hecali. Enako bi lahko rekli za tebe, da se hecas. Rad bi imel neki papir, vseeno kaj, po moznosti kaksen management. Vse to je isti kurac, ki ni vredno nic, razen za javno upravo.
Za javno upravo? Ti pa si komediant. Tam verjetno tega študija 30 let ne odplačaš. Uporabno je za koncenrne.
Psihologija mi je še vedno cvetka. V dveh letih šolanja lahko služiš od nič do nekje 100€/h in si verjetno popolnoma zaseden. Resen posmeh tistim, ki so šli težjo pot do tega naziva in morajo vsakomur razlagati kako so oni bili v Ljubljani. Če hočeš prodati nek management je pač dekoracija, ko si že nekje. Namesto Rolexa.
Psihologija mi je še vedno cvetka. V dveh letih šolanja lahko služiš od nič do nekje 100€/h in si verjetno popolnoma zaseden. Resen posmeh tistim, ki so šli težjo pot do tega naziva in morajo vsakomur razlagati kako so oni bili v Ljubljani. Če hočeš prodati nek management je pač dekoracija, ko si že nekje. Namesto Rolexa.
V glavnem SOK 7 je menda Uni diploma prve stopnje, SOK 8 Uni diploma druge stopnje, SOK9 Magister, SOK 10 Doktor. Če bo še koga zanimalo.
Citirajo Januša Lapajne:"Najlepša hvala za vso podporo, ki ste mi jo nudili skozi vsa leta študija. DOBA Fakulteto z veseljem priporočam vsem, s katerimi se pogovarjam o kariernem napredku. V Švici živi kar nekaj Slovencev, ki jim je diploma omogočila zaposlitev."
Citirajo Januša Lapajne:"Najlepša hvala za vso podporo, ki ste mi jo nudili skozi vsa leta študija. DOBA Fakulteto z veseljem priporočam vsem, s katerimi se pogovarjam o kariernem napredku. V Švici živi kar nekaj Slovencev, ki jim je diploma omogočila zaposlitev."
Zgodovina sprememb…
Rias Gremory ::
Kontaktiraj kakšnega poslanca. Poglej malo kdo je imel "uvožene" listine za izobrazbo.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
PersonaRuda ::
Da se tudi v Sloveniji priti do diplome brez da prestopiš prag šole in brez da delaš izpite ali napišeš diplomsko. Kontaktiraj Franca Kanglerja, bivšega župana Maribor za dodatne informacije:
mail: predsednik.maribor@sds.si
Mariborski SDS dobil novega predsednika. Ta je postal Franc Kangler!
https://e-maribor.si/mariborski-sds-dob...
Mestni odbor SDS Maribor
https://www.facebook.com/mosdsmaribor/
Namreč Franc "glup ko kura*" Kangler ima diplomo, čeprav je celo srednjo šolo prepisoval od nemškega ovčarja Pikija, da je sploh naredil policijsko šolo. Brez njega niti policaj ne bi bil. Ljubkovalno so ga klicali "copata", Kanglerja; ne pesa.
Franc je kasneje diplomiral, čeprav ima že bralne težave, kaj šele povzemanje in tudi diploma se je izkazala za plagiat, dokler ni prestopil v SDS, kjer so uredili (Snežič in kompanija), da diploma uradno ni plagiat, čeprav je 100% identična še eni diplomi. Imamo tako prvi primer v svetu, kjer sta dva človeka do črke natančno isto razmišljala in zapisala do pike natančno isti zapis. Tako, da tudi to se da "urediti".
Najboljše, da pošlješ mail (sem ti ga priložil zgoraj) in ga osebno povprašaš, ker tukaj lahko samo ugibamo kaj vse je potrebno storiti in koliko to stane? Napiši en taki preprosti mail:
Serbus Franca,
ču sem, da si si zrihtal diplomo brez, da bi hodil v šolo in tudi prepisana diploma se na koncu ni štela za plagiat. Mi lahko daš kake infote na koga se naj obrnem? Maš buteljko v dobrem.
Lp
Eduardo
mail: predsednik.maribor@sds.si
Mariborski SDS dobil novega predsednika. Ta je postal Franc Kangler!
https://e-maribor.si/mariborski-sds-dob...
Mestni odbor SDS Maribor
https://www.facebook.com/mosdsmaribor/
Namreč Franc "glup ko kura*" Kangler ima diplomo, čeprav je celo srednjo šolo prepisoval od nemškega ovčarja Pikija, da je sploh naredil policijsko šolo. Brez njega niti policaj ne bi bil. Ljubkovalno so ga klicali "copata", Kanglerja; ne pesa.
Franc je kasneje diplomiral, čeprav ima že bralne težave, kaj šele povzemanje in tudi diploma se je izkazala za plagiat, dokler ni prestopil v SDS, kjer so uredili (Snežič in kompanija), da diploma uradno ni plagiat, čeprav je 100% identična še eni diplomi. Imamo tako prvi primer v svetu, kjer sta dva človeka do črke natančno isto razmišljala in zapisala do pike natančno isti zapis. Tako, da tudi to se da "urediti".
Najboljše, da pošlješ mail (sem ti ga priložil zgoraj) in ga osebno povprašaš, ker tukaj lahko samo ugibamo kaj vse je potrebno storiti in koliko to stane? Napiši en taki preprosti mail:
Serbus Franca,
ču sem, da si si zrihtal diplomo brez, da bi hodil v šolo in tudi prepisana diploma se na koncu ni štela za plagiat. Mi lahko daš kake infote na koga se naj obrnem? Maš buteljko v dobrem.
Lp
Eduardo
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: velikBrokoli ()
Če ti ne poznaš teh zadev ne pomeni, da jih ne poznajo ostali. DOBA je že kar OK opcija.
Kangler me zanima točno nič. Si mislim, da tudi če bo kdo drug kdaj šel skozi temo ga ne bo zanimalo kako ti ne maraš Kanglerja.
Kangler me zanima točno nič. Si mislim, da tudi če bo kdo drug kdaj šel skozi temo ga ne bo zanimalo kako ti ne maraš Kanglerja.
Odgovarjal sme na tvoj prvi post, kjer iščeš diplomo za (skoraj) nič dela in dal sem ti uradni primer v Sloveniji, katerega lahko preveriš tudi v spletu, ker je bilo ogromno novic napisanih na to temo. Ne vem kaj te je zmotilo, če sem ti pa dal na pladenj točno to kar iščeš...
Morda kdo tukaj zna svetovati kako najlažje do sedme stopnje. Še najbolše kakšen management ali podoben hokus pokus. Seveda s plačilom šolnine, po možnosti 100% online. Po možnosti z blizu nič dela. Nujno v EU.
Tudi če, ne razumem zakaj je bil potreben Kangler rant. Nisi dal na pladen kar iščem ampak kje morda lahko dobim informacijo.
V bistvu ti samo ugibaš, drugi so že bili konkretni. Ker samo ugibaš je vse kar dejansko ostane tvoj Kangler rant. Ta pa je slab, dejansko se pritožuješ čez SDS z njihovim načinom komunikacije.
V bistvu ti samo ugibaš, drugi so že bili konkretni. Ker samo ugibaš je vse kar dejansko ostane tvoj Kangler rant. Ta pa je slab, dejansko se pritožuješ čez SDS z njihovim načinom komunikacije.
Zakaj Kangler? Ker ni hodil v šolo in ima diplomo. Ker je sprva bila diploma plagiat in so potem še to uredili, da ni več. In on je diplomiral z nič dela. Točno to ti iščeš in dal sem ti ta primer in še od njega uradni na spletu dostopen mail, kjer se lahko pozanimaš kaj vse je bilo potrebno storiti, da ima na koncu diplomo za (skoraj) nič vloženega dela. Ne iščeš ti ravno ta način pridobitve diplome? Sem mogoče narobe interpertiral tvoj prvi post?
Vanich ::
Kaj mogoče šteje častni doktorat? Recimo, Janša si lasti enega iz *Kosova. Pa tudi sicer so fakultete in druge izobrazne ustanove na *Kosovu ene izmed najboljših, kvalitetnih in najbolj cenjenih na svetu. Mogoče bi probal tam?
Kaj mogoče šteje častni doktorat? Recimo, Janša si lasti enega iz *Kosova. Pa tudi sicer so fakultete in druge izobrazne ustanove na *Kosovu ene izmed najboljših, kvalitetnih in najbolj cenjenih na svetu. Mogoče bi probal tam?
OP je napisal, da išče najlažjo možno pot do diplome v EU. Kosovo ni EU. Jaz sem mu dal uradni mail od osebe, kjer se lahko direktno pozanima (jaz sigurno ne mislim še to narediti in mu čisto vse na pladnju prinesti) kako je prišla do diplome s (skoraj) nič dela. To namreč OP išče in tako se glasi tudi njegov prvi post v tej temi.
Vanich ::
Kako si pa EU sploh drzne ne priznati tako cenjenih diplom kot so *kosovske? Če so dobre za Janšo, so dobre za vse!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
OP (Eduardo, kateri se je danes "prvič" registriral) sprašuje točno za ta način do katerega je prišel Franc Kangler do diplome. Ima njegov mail. Naj se pozanima za podrobnosti iz prve roke, ne pa, da ko vse to dobi na pladnju še dalje išče načine do diplome s skoraj nič dela v EU.
Franc Kangler je skopiral diplomo
https://old.delo.si/novice/slovenija/fr...
Diplomant Franc Kangler je kopiral od začetka do konca
https://www.dnevnik.si/1042567685
Kangler poiskal strokovnjake: diploma ni plagiat?
https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/ka...
Kanglerjeva diploma na vrhovno sodišče
https://old.delo.si/novice/slovenija/ka...
Stroka: Kanglerjeva diploma ni plagiat
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...
Franc Kangler je skopiral diplomo
https://old.delo.si/novice/slovenija/fr...
Diplomant Franc Kangler je kopiral od začetka do konca
https://www.dnevnik.si/1042567685
Kangler poiskal strokovnjake: diploma ni plagiat?
https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/ka...
Kanglerjeva diploma na vrhovno sodišče
https://old.delo.si/novice/slovenija/ka...
Stroka: Kanglerjeva diploma ni plagiat
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...
PersonaRuda je izjavil:
OP je napisal, da išče najlažjo možno pot do diplome v EU. Kosovo ni EU. Jaz sem mu dal uradni mail od osebe, kjer se lahko direktno pozanima (jaz sigurno ne mislim še to narediti in mu čisto vse na pladnju prinesti) kako je prišla do diplome s (skoraj) nič dela. To namreč OP išče in tako se glasi tudi njegov prvi post v tej temi.
Po čem sklepaš, da je to najlažja pot? Zna biti, da moreš prej desetletja lezti komu v rit. To je morda najlažja pot zate, zame to ne deluje. Glede na tvojo SDS stil retoriko ti lahko takoj garantiram, da tvoj način, ki ti je najlažji zame ne bo deloval. Čisto različno funkcionirama.
Vseeno hvala? Lepo, da si se potrudil.
PersonaRuda je izjavil:
OP (Eduardo, kateri se je danes "prvič" registriral)
Včeraj! Kdo pravi, da prvič? Ti kar nekaj predvidevaš. SDS stil...
Zgodovina sprememb…
Doba bo po mednarodni prepoznavnosti najboljsa izbira. Imeli so prvi studij na daljavo za sedmo stopnjo. Sam sem bil med prvimi studenti in diplomanti te smeri vendar, kot ze receno, brez dela ne gre. Imas precej tedenskih nalog, ki jih moras opraviti in ce jih ne, si precej zbijes moznosti, da lahko pristopis k izpitu, poleg tega zafrkens se skupino, s katero si pri dolocenem predmetu skupaj.
Kar se izpitov tice so vecinoma online. Kar sem dejasno moral iti tja, je bilo pri predmetu javno nstopanje in tuji jeziki ita, nem, medtem ko anglescina niti ne. Ce ti bo diploma res kaj pomagal, pa ves ti. Jaz vem, da mi javni upravi je, v gospodarstvu v avstriji pa me nihce ni vprasal, ce imam izobrazbo.
Kar se izpitov tice so vecinoma online. Kar sem dejasno moral iti tja, je bilo pri predmetu javno nstopanje in tuji jeziki ita, nem, medtem ko anglescina niti ne. Ce ti bo diploma res kaj pomagal, pa ves ti. Jaz vem, da mi javni upravi je, v gospodarstvu v avstriji pa me nihce ni vprasal, ce imam izobrazbo.
PersonaRuda je izjavil:
Včeraj! Kdo pravi, da prvič?
Sem dal "prvič" v narekovaje, kar pomeni, da ugibam, da je to tvoj drugi, tretji ali že stoti račun? Očitno ne veš kaj pomeni, če nekdo da določen zapis v narekovaje?
PersonaRuda je izjavil:
Sem dal "prvič" v narekovaje, kar pomeni, da ugibam, da je to tvoj drugi, tretji ali že stoti račun? Očitno ne veš kaj pomeni, če nekdo da določen zapis v narekovaje?
Sitnariš in se pritožuješ kakor, da imaš monster PMS. V stilu Kangler buuuu, ga ne maram, ti nimaš avtoritete, ker si "prvič" prijavljen ... Kakor, da koga zanima.
Glede na to kako pišeš lahko imaš prvi račun že 50 let, pa še vedno ne bo ne vem kako zabavno brati kako povsod stlačiš Kanglerja. Tipa, ki ne zanima nikogar, katerega smo večinoma pozabili, potem pa se moremo na njega spominjati.
Sam sem bil med prvimi studenti in diplomanti te smeri vendar, kot ze receno, brez dela ne gre. Imas precej tedenskih nalog, ki jih moras opraviti in ce jih ne, si precej zbijes moznosti, da lahko pristopis k izpitu...
Točno to! Brez dela ne gre. OP pa išče ravno to pot.
Zato pa sem mu napisal, da lahko ubere pot Franca Kanglerja, ker on je eden od primerov (seveda jih je več v Sloveniji, ampak je on eden najbolj znanih), da se dobi diploma tudi brez dela. In točno to Eduardo išče in dal sem mu kontakt, da se lahko iz prve roke pozanima kako priti do diplome v EU s skoraj nič dela.
Kar sem dejasno moral iti tja, je bilo pri predmetu javno nstopanje in tuji jeziki ita, nem, medtem ko anglescina niti ne. Ce ti bo diploma res kaj pomagal, pa ves ti. Jaz vem, da mi javni upravi je, v gospodarstvu v avstriji pa me nihce ni vprasal, ce imam izobrazbo.
Tnx. Mi ne bo pomagala, samo fino bi bilo imeti. Marketing... Če že bo očitno tale DOBA.
Če že bo očitno tale DOBA.
No na Dobi je ravno Kangler diplomiral. Lahko tudi njih vprašaš oz. rečeš, da bi rad študiral na isti način kot Franc Kangler.
Časnik Dnevnik razkriva, da je Kangler leta 2008 končal študij na mariborski zasebni šoli Doba, njegovo diplomsko delo z naslovom Pristojnosti župana v postopku priprave, sprejemanja in izvrševanja občinskega proračuna pa naj bi bilo skoraj v celoti prepisano. Najprej so diplomsko delo preverili z računalniškim programom turnitin.com, nato pa še "ročno".
https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...
Zelo dober komentar v samem članku:
concord
15. 12. 2012 12.40
+8
Preveril sem, koliko strani ima moja diploma ... ima jih natanko 131. "Diploma" s samo 49 stranmi, pa še na Dobi ... ma, to je smešno! Če je Kanger napisal/prepisal to diplomo, jo seveda lahko zagovarja! Postavit ga pred komisijo, pa naj razloži kaj to v njegovi diplomi piše. Pa brez skrbi, NI ŠANS, da se Kangler nauči niti 10 strani, ne pa teh bednih 49. Samo Kangler ne samo da diplome ni sam napisal, ni jo sam niti prepisal! Verjetno kakšna tajnica po njegovem nalogu.
zmago56
15. 12. 2012 13.30
+4
Sosedje, Hrvati so začel tudi tiste preganjat, ki spričevala in diplome prodajajo, ČE bi se to tudi pri nas zgodilo, bi bila še marsikatera diploma pod vprašajem.
borzojoj
15. 12. 2012 15.14
+6
Pod vprašajem bi morala postati tudi takšna fakulteta !!!!!!!!!!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
PersonaRuda je izjavil:
Zato pa sem mu napisal, da lahko ubere pot Franca Kanglerja, ker on je eden od primerov (seveda jih je več v Sloveniji, ampak je on eden najbolj znanih), da se dobi diploma tudi brez dela. In točno to Eduardo išče in dal sem mu kontakt, da se lahko iz prve roke pozanima kako priti do diplome v EU s skoraj nič dela.
Kjer samo zate ni delo lezti v rit celi SDS armiji. Vsak delo vidi drugače, ti pač imaš opravljene stvari katerih jaz nimam. Pri meni žal ne bo delovalo tako, kot je pri tebi ali pa bi pri tebi.
PersonaRuda je izjavil:
No na Dobi je ravno Kangler diplomiral. Lahko tudi njih vprašaš oz. rečeš, da bi rad študiral na isti način kot Franc Kangler.
Stotič, ti imaš prepogoje za Kangler navete, jaz jih nimam. To je kakor, da imaš lažjo pot za nekaj, ti jo podaš, ampak moraš znati kitajsko. Če ti znaš ta jezik jaz pa ne, zame pač ni lažje.
Ti konkretno imaš predpogoje, da te SDSovci imajo za svojega, pičiš njihovo retoriko itn. Jaz jih nimam. Zame ni lažje.
Zgodovina sprememb…
G0zdar ::
Kaj pa tole: Študij Smart Automation na Campus 02 v Gradcu (v angleščini).
Cena 370 evrov na semester. Veliko ceneje (in verjetno kvalitetneje) kot slovenske privatne fakultete.
Cena 370 evrov na semester. Veliko ceneje (in verjetno kvalitetneje) kot slovenske privatne fakultete.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: G0zdar ()
Odpade. Ta študij je res da je kvalitetnejši se pa tudi moreš dosti več učiti. OP pa išče varianto za dokončanje študija s skoraj nič dela...
PersonaRuda je izjavil:
Odpade. Ta študij je res da je kvalitetnejši se pa tudi moreš dosti več učiti. OP pa išče varianto za dokončanje študija s skoraj nič dela...
Ti samo sitnariš? Vidiš tisto kar znaš ti in priporočaš ti je zame težje, kar pa priporoča on pa je zame lažje. Ti imas SDS skillset, jaz imam tehničnega. Ti znaš nakladati po SDSovsko, jaz znam tuje jezike.
Ne samo, da sklepaš po sebi, še narobe sklepaš zame. Kaj to se dejanko že leta blamiraš z istim nickom? Da se po možnosti ve kdo si?
Zanimivo.
Zgodovina sprememb…
Zanimivo.
Ti le glej, da boš čez 15 let napisal (s svojim 1536. nickom) v to temo, kateri študij si opravil.
Kdo pa pravi, da ni moj prvi nick? Kdo pravi, da nisi ti pol foruma, da morda kdaj sam sebi daš prav? Imam občutek da nimaš dosti več poti za potrditev. Ker koliko Kangler haterjev pa najdeš? Večina je "Kangler kdo?".
Kdo pa pravi, da ni moj prvi nick?
Ti!
Daj zdaj pa prosim se malo skoncentriraj in se probaj spomniti kaj si pred tem pisal. Razen, če imaš spomin zlate ribice. Potem ti je oproščeno.
PersonaRuda je izjavil:
Včeraj! Kdo pravi, da prvič? Ti kar nekaj predvidevaš. SDS stil...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podjetnik Kangler (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14225 (3824) | tony1 |
» | Fax in neprimeren odziv profesorja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 32666 (19863) | Phantomeye |
» | Izdelava nalog po naročilu (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 31387 (26689) | bajsibajsi |
» | Hišne preiskave pri Mariborskem županuOddelek: Problemi človeštva | 5832 (4584) | poweroff |