Forum » Loža » Turistična agencija Nikal
Turistična agencija Nikal
carlos63 ::
S turistično agencijo Nikal bi odšli v Turčijo. Ima kod izkušnje z to agencijo? V poštev pride tudi Oskar, vnedar je precej dražji.
HyperGL ::
Bil na jugu Turčije, točneje v Antaliji... precej let nazaj... večinoma je šlo tako: prebivanje v praznih hotelih (izven sezone smo bili), ki so primarno namenjeni ruskim turistom (vsi napisi so najprej v cirilici, šele nato v lokalnem in drugih mednarodnih jezikih)... Čez dan te pa vozijo na oglede, urco ali dve po znamenitostih, zelo površno in zelo na hitro, večino dneva pa izgubiš z organiziranimi ogledi pri lokalnih šerifih in trgovinah/proizvodnjah z lokalnimi izdelki (v Turčiji so to bile fabrike tepihov večinoma).
Vse vstopnine v muzeje, galerije, itd... so dodatno obračunane (ampak to imaš že napisano v ponudbi agencije).
Jaz na tak način ne bi rad videl več nikakršne države ali mesta.
Saj ji zato pravijo Agencija NikaR :D
Vse vstopnine v muzeje, galerije, itd... so dodatno obračunane (ampak to imaš že napisano v ponudbi agencije).
Jaz na tak način ne bi rad videl več nikakršne države ali mesta.
Saj ji zato pravijo Agencija NikaR :D
mzakelj ::
Sam sem bil isto z njimi v Turčiji in ravno slabih izkušenj nisem imel. Ok morda malo tečna vodička. Vse je ponavljala dvakrat. Drugače pa vredu vse skupaj. Je pa res da če greš na turo kjer so tudi polet z balonom si raje sam organiziraj. Nam so hoteli prodati polet za 250€ po glavi, sami smo si organizirali za 90€ na glavo. Kar se pa tiče ogleda tovarne tepihov in zlatarn pa je tako da se nekako ne moreš izogniti. Vsaka agencija katera pripelje turiste v Turčijo MORA to vsebovati. Drugače ne morejo delovati v Turčiji. In verjetno je isto Egipt itd ... Mene ni motilo. Sem si kupil original jakno za 400€ z certifikatom direkt iz tovarne kjer jih delajo za vse vodilne znamke. Tudi carina in vse so uredili. Normalno taka jakna stane v EU tam nekje okrog 1600€. In ni bila ponaredek, ker sem jo moral dati skozi carinski postopek na letališču.Postopek traja 5 minut, da preverijo račun itd in te spustijo naprej.
FoxKnox ::
Super agencija in super vodeno ter seveda super poceni. Ob enakem programu ceneje od drugih agencij.
Poleg subvencioniranih izletov po Turčiji (Likija Kapadokija) sem bil z njimi tudi na Kubi. Skratka, GRAB IT predno bo zasedeno.
Kar se pa tiče usnja in jaken :
So nekateri sopotniki na bazarju ugotovili , da so v tovarni jakno preplačali vsaj 100 %.
Ista jakna za tretjino cene, če se ti da malo cenkat
Poleg subvencioniranih izletov po Turčiji (Likija Kapadokija) sem bil z njimi tudi na Kubi. Skratka, GRAB IT predno bo zasedeno.
Kar se pa tiče usnja in jaken :
So nekateri sopotniki na bazarju ugotovili , da so v tovarni jakno preplačali vsaj 100 %.
Ista jakna za tretjino cene, če se ti da malo cenkat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FoxKnox ()
fikus_ ::
Če greš v Turciji kaj kupovat na bazar, moraš glihat za ceno. Če ne, jim ni najbolj prav, če pa potem ne kupiš pa sploh ne, je dobro da imaš zdrave noge, če naletiš na "pravega" prodajalca, ali pa vsaj preslišiš, kaj vse za tabo govori.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
FoxKnox ::
Če greš v Turciji kaj kupovat na bazar, moraš glihat za ceno. Če ne, jim ni najbolj prav, če pa potem ne kupiš pa sploh ne, je dobro da imaš zdrave noge, če naletiš na "pravega" prodajalca, ali pa vsaj preslišiš, kaj vse za tabo govori.
Pa še nekaj je dobro vedeti o teh turških bazarjih : Vsak ima tri nivoje
Poceni ponaredki na štantih, teh se izogibamo.
Trgovinice z kvalitetnimi ponaredki in replikami, kjer se lahko poceni kupi vse brende.
SHOW ROOM ON DEMAND. Tam se dobi top replike, ki so enakovredne originalom {Ure, Jakne, torbice , suoerge ) za pol cene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Turčija - 20% padec valute v 12 urah , kaj točno se dogaja? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 39590 (29944) | Zheegec |
» | Nakupovanje v TurčijiOddelek: Loža | 9569 (9136) | Karen |
» | Potovanje v Gruzijo in AmrenijoOddelek: Loža | 2934 (2561) | Kasali |
» | Počitnice Turčija vs Grčija ?Oddelek: Loža | 7421 (6848) | barbarpapa1 |