Forum » Zvok in slika » Philips 58PUS7505/12 (okvara)
Philips 58PUS7505/12 (okvara)
grezar8 ::
Pozdravljeni vsi skupaj. Zanima me ali je morda kdo od vas že imel sledečo težavo?
Tv se prižge normalno in obstoji na Philips logotom, nakar se pokaže črn zaslon za nekaj časa in se potem znova zažene in pokaže zopet logo itd.. Skratka je v nekakšni zanki.
Na hrbtni strani sem odstranil tisto plastiko, da bi videl, če bi bilo na kateri plošči kaj zažgano, vendar ni bilo videt ničesar.
Je že kdo imel podobno težavo?
Tv se prižge normalno in obstoji na Philips logotom, nakar se pokaže črn zaslon za nekaj časa in se potem znova zažene in pokaže zopet logo itd.. Skratka je v nekakšni zanki.
Na hrbtni strani sem odstranil tisto plastiko, da bi videl, če bi bilo na kateri plošči kaj zažgano, vendar ni bilo videt ničesar.
Je že kdo imel podobno težavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsake "toliko" ne zazna GPU in BIOS preverjanje obstane ne beli LED stopnji.Oddelek: Pomoč in nasveti | 643 (426) | slitkx |
» | Mac OS Snow Leopard na PCOddelek: Operacijski sistemi | 4707 (3255) | Gray_Warden_ |
» | Msn TEŽAVA...!!! čudna zadevaa...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1862 (1487) | d3n!5 |
» | Philips 32PFL5322 - Kdo jo ima in kak deluje DVI>hdmiOddelek: Kaj kupiti | 4267 (3352) | TornadoTDi |
» | OS na USBjuOddelek: Operacijski sistemi | 2223 (1894) | Spajky |