Forum » Programska oprema » Excel problem - cannot open file
Excel problem - cannot open file
TomLeeChan ::
Zdravo,
Danes sem probal odpreti en excel dokument, ki sem ga še včeraj uporabljal, ampak mi napiše: excel cannot open the file because the file format or file extension is not valid
Poskušal sem "Open and repair", spreminjal iz .xlsx v .xls in ne deluje, dodal sem permission na Everyone ... pač nič ne deluje, dokument je pa res pomemben.
Please help!
Danes sem probal odpreti en excel dokument, ki sem ga še včeraj uporabljal, ampak mi napiše: excel cannot open the file because the file format or file extension is not valid
Poskušal sem "Open and repair", spreminjal iz .xlsx v .xls in ne deluje, dodal sem permission na Everyone ... pač nič ne deluje, dokument je pa res pomemben.
Please help!
Barbarpapa2 ::
Pozdrav.
Malo banalen predlog a vendarle. Poskusi odpreti z Libre Office... Meni je v preteklosti že parkrat pomagalo...
Lp
Jože
Malo banalen predlog a vendarle. Poskusi odpreti z Libre Office... Meni je v preteklosti že parkrat pomagalo...
Lp
Jože
Sem probal. Dost mi zašteka program, vrne mi pa ven iste hieroglife (kao 76 strani), isto, kot pa pri načinu spremembe .xlsx v .xls
Torej, ne dela :(
Torej, ne dela :(
zip sem dal, notri so mape in neka datoteka
sem pa ugotovil, kje je šlo narobe. v enmu drugmu excel fajlu sem breakal linke, in tudi ta je sedaj corrupted in ne gre odpret. zgleda, so bile neke cross-reference?
kaj nardim z zipom?
sem pa ugotovil, kje je šlo narobe. v enmu drugmu excel fajlu sem breakal linke, in tudi ta je sedaj corrupted in ne gre odpret. zgleda, so bile neke cross-reference?
kaj nardim z zipom?
Ko grem v zipu na xl in posamezen sheet, ko hočem extrahirat, mi napiše 2 errorja, the archive is corrupt, ter no files to extract
Dejansko ne dela. Pravi, da je kao fajl prazen, a velik je 2,6MB ... obupal sem, ne vidim več rešitve, da mi uspe
mirator ::
Poskusi še z vprašanjem na forumu Matjažev.net ali pa prosi za pomoč direktno na Microsoft.
Hvala, probam še to varianto.
Nisem niti vedel, da lahko na MS pošljem datoteko. Hvala za to
Javim izzid
Nisem niti vedel, da lahko na MS pošljem datoteko. Hvala za to
Javim izzid
pero50 ::
mogoče imaš v datoteki shranjene kake prejšnje različice. desni klik, lastnosti in izberi pravi zavihek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel LibreOffice 5.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 62775 (28540) | noraguta |
» | Program evidencaOddelek: Programska oprema | 4068 (3497) | Qushaak |
» | kopiranje dela teksta iz večih datotekOddelek: Programska oprema | 809 (650) | kerrigh |
» | Brezplačen program za reševanje poškodovane XLS datotekeOddelek: Programska oprema | 3335 (2897) | imagodei |
» | Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 24519 (16057) | BlueRunner |