Forum » Hlajenje in modifikacije » ThrotleŠalter!
ThrotleŠalter!

element ::
No, zadeva je taka. Rabu bi enga, k bi mi narisu/dau načrt za šalter, ki bi lahko večal napetost na podobnem način, k pr throtlu od joysticka. Npr. šalter bi bil en tak, drsni, k bi bil čist dol je napetost 0v, pol se pa veča na max 17v zgoraj (12v, -5v ozemljitev). To sm si zamislu, da če bi bla napetost, bi LED dioda gorela, če je ni, je izklopljena. Rabu bi take šalterje za 4 ventilatorje. Se pravi 4 šalterje (al tud ne?). Lahko bi bla led dioda tud 2 barvna. Dejte mi plis pomagat.  Aja, pa spisek delov potrebnih za izdelavo, pa načrt sta dobrodošla.
 Aja, pa spisek delov potrebnih za izdelavo, pa načrt sta dobrodošla. 

Če lahko napište u ta topic, drugače pa je tu tudi moj mail.
Če lahko napište u ta topic, drugače pa je tu tudi moj mail.
- spremenil: element ()

morphling1 ::
Na tem linku: variable speed controlers je en lep način kako narediti take šalterje, ledico in drsni upor bi se dal dost enostavno dodat oz zamenjat. 
http://www2.arnes.si/~mlivak/   Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :) 

element ::
morph..., link je broken, ker ne morem odpred, bi bil pa hvaležen, če bi mi kdo načrt na mail poslal, al pa sliko kle not vstavu.  

morphling1 ::
Meni link čisto lepo dela 
http://www2.arnes.si/~mlivak/   Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :) 

Bungee- ::
Veliiiiiko folkecov je sprasevalo po tem, pa sem stvari pac spravil na "papir"  Tole je povezava na moj vent regler, kakersen ze deluje pri Ziletu na 120mm 6,8W Sunonu ;)) Stvar spila !
 Tole je povezava na moj vent regler, kakersen ze deluje pri Ziletu na 120mm 6,8W Sunonu ;)) Stvar spila !  

Tole je povezava na moj vent regler, kakersen ze deluje pri Ziletu na 120mm 6,8W Sunonu ;)) Stvar spila !
 S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Knight rider led (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 16828 (11619) | T0RN4D0 | 
| » | Stikala za ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2092 (1681) | Racko | 
| » | Šalterji...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1829 (1686) | T0RN4D0 | 
| » | Šaltrji (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4482 (3674) | segi | 
| » | LED diode namesto neonke???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2286 (1919) | jRk0 |