Forum » Na cesti » Zavarovanje skuter 125cc
Zavarovanje skuter 125cc
demogill ::
Aha, no glede na to da bom vzel nov motor me zanima če se splača vzeti kasko, in koliko bi bila cena? Hvala
MaliJanez ::
Aha, no glede na to da bom vzel nov motor me zanima če se splača vzeti kasko, in koliko bi bila cena? Hvala
Počakaj da najdem svojo kristalno kroglo z vsemi odgovori...
Raje pojdi malo ven na zrak, vidim da imaš preveč časa, in ti je že malo dolgčas..btw. hvala hojnik@ za odgovore
MaliJanez ::
Ko sprašuješ butasta vprašanja, pričakuj butaste odgovore..kako naj vemo koliko pride kasko za en motor, če ne našteješ informacij ključnega pomena, kakor cena novega, kw, premijski razred (popust) itd..?
Ko sprašuješ butasta vprašanja, pričakuj butaste odgovore..kako naj vemo koliko pride kasko za en motor, če ne našteješ informacij ključnega pomena, kakor cena novega, kw, premijski razred (popust) itd..?
Pa dobro zakaj se potem sploh oglašaš? Zanima me približno za, nov skuter 125cc. Če nimaš kaj za povedat bi bil lahko že iz olike preprosto samo tiho
stratosD ::
obvezno zavaraovanje gre po moči v kw - kasko pa na novonabavno ceno/vrednost skuterja.
Zavarovanje naredi tam kjer imaš zavarovanje za avto (če ga imaš) - bo znatno ceneje...
Zavarovanje naredi tam kjer imaš zavarovanje za avto (če ga imaš) - bo znatno ceneje...
Andy9 ::
Jaz sem lani kupil Hondo PCX, jo nisem zavaroval kasko, sta pa sodelavca kupila oba Aprilio 125 in sta doplačala za kasko okoli 200€. Oba polno bonifikacijo pri avtu.
Če padeš s skuterjem, je škoda lahko takoj 1000€, ker je vsak kos plastike zelo drag.
Če padeš s skuterjem, je škoda lahko takoj 1000€, ker je vsak kos plastike zelo drag.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Na cesti | 234621 (4895) | Lonsarg |
» | Kasko za motorOddelek: Na cesti | 3966 (3263) | val46 |
» | Avto majhna škoda na parkirišču, cenilec pa komplicira (polica Triglav, LJ) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14890 (8698) | LeQuack |
» | Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 74976 (42567) | ;-) |
» | ZavarovanjeOddelek: Na cesti | 1697 (1414) | SkIDiver |