Forum » Pomoč in nasveti » Nvidia nadzorna plošča
Nvidia nadzorna plošča
strom_15 ::
Pozdravljeni.
Upam, da mi bo kdo znal pomagati. Zakaj se včasih (zelo poredko) dogaja, da se kako monitor (za cca 1s) ponovno resetira in takoj postavi nazaj in potem v opravni vrstici poleg ure na desni strani spodaj izgine Nvidia nastavitev (tista zeleno-črna ikona za nastavitev). Sam imam računalnik prižgan 24/7 in to se dogaja npr enkrat na 20 dni (naključno kot bi malo zmrznil in se takoj pobral in potem izgine tista Nvidia spodaj). Ko ga resetiraš se ponovno pojavi. Tudi če dam na nastavitvah pri opravni vrstici da naj bo Nvidia v opravni vrstici se ne prikaže.
Računalnik je i9 10900 in W11.
Upam, da mi bo kdo znal pomagati. Zakaj se včasih (zelo poredko) dogaja, da se kako monitor (za cca 1s) ponovno resetira in takoj postavi nazaj in potem v opravni vrstici poleg ure na desni strani spodaj izgine Nvidia nastavitev (tista zeleno-črna ikona za nastavitev). Sam imam računalnik prižgan 24/7 in to se dogaja npr enkrat na 20 dni (naključno kot bi malo zmrznil in se takoj pobral in potem izgine tista Nvidia spodaj). Ko ga resetiraš se ponovno pojavi. Tudi če dam na nastavitvah pri opravni vrstici da naj bo Nvidia v opravni vrstici se ne prikaže.
Računalnik je i9 10900 in W11.
Riff ::
konfiguracija sistema pa je ? ,čr ti vse normalno dela da ni težav z grafično , mogoče pomaga posodoibtev gonilnikov na zadno verzijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naroči me na upravno enoto (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 42949 (24270) | preiskovalec |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 337548 (84058) | 21kiss |
» | Težava z windows 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3208 (2129) | Andy9 |
» | Pretečen Vozniški IzpitOddelek: Na cesti | 5542 (4886) | --MiRaLdInJo |
» | Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Operacijski sistemi | 191903 (157842) | Icematxyz |