Forum » Loža » Zenska na dajavo - dalec od oci dalec od srca
Zenska na dajavo - dalec od oci dalec od srca
Temo vidijo: vsi
Buggy ::
Starejsi sin (22), je bil v Bolgariji letos poleti in ocitno je nastalo nekaj resnega, saj zenska prihaja za en teden k njemu.
Imate mladi kaksne izkusnje s temi relacijiami na daljavo? Ne da me skrbi, ker je to njegovo zivljenje, vseeno pa v mojih casih te zadeve na daljavo niso funkcionirale, se bi pa rad poducil, ce je temu danes drugace.
Oba sta studenta v zadnjih letnikih, kjer je tud izmenjava opcija..samo vseeno si ne znam predstavljat kako te zadeve funkcionirajo ce sploh?
Kaksne izkusnje?
Imate mladi kaksne izkusnje s temi relacijiami na daljavo? Ne da me skrbi, ker je to njegovo zivljenje, vseeno pa v mojih casih te zadeve na daljavo niso funkcionirale, se bi pa rad poducil, ce je temu danes drugace.
Oba sta studenta v zadnjih letnikih, kjer je tud izmenjava opcija..samo vseeno si ne znam predstavljat kako te zadeve funkcionirajo ce sploh?
Kaksne izkusnje?
Ganon ::
V tvojih časih so te zadeve čisto lepo funkcionirale, a ne za vse, enako kot danes. Ne vem, zakaj se obremenjuješ s tem. Bo že sam videl, kako in kaj. Tukaj nihče nima kristalne krogle. Tudi s Tanjo iz sosednje vasi lahko "ne bi funkcioniralo". Življenje, pač.
Imas prav, samo kot stars nisem cisto preprican, da je ta varianta najboljsa zanj (imel je ze neko anglezinjo pa se ni dobro izslo)...itaq pa nimam kaj pri tem. Sej poskusam sam sebe prepricat da so samosvoji, sam kaj ko me vedno znova presenetijo s kaksno varianto oz zivljensko izkusnjo, za katero sem mislil da jo je ze predelal oz prestudiral. Z domacimi bejbami je vse dost bolj na easy al ne?
Res je ni moja stvar in nimam nikakrsnega namena se mesati v zadevo, ce bo zensko predstavil je tudi njegova stvar, prav tako imata priskrbljeno loceno stanovanje stran od mene.
Sam ne gre mi cisto skupaj, zakaj iscejo relacije zunaj?
Res je ni moja stvar in nimam nikakrsnega namena se mesati v zadevo, ce bo zensko predstavil je tudi njegova stvar, prav tako imata priskrbljeno loceno stanovanje stran od mene.
DamijanD ::
Zveza na daljavo je ravno nasprotno od dela na daljavo. Večina nas komot dela na daljavo, a samo redke zveze res uspejo oz. cvetijo na daljavo. Pa še to samo, če gre to za neko začasno stvar, kjer se samo čaka, da se pride skupaj...
Dzombic ::
Ce je zenska clean nima otrok nima baggage je super, dolgorocno zadeva "najverjetneje" tak ne bo laufala, sploh ce sta isto stara. Mulo naj konca solo si zivljenje naj uredi, kake muce v teh casih, one iscejo zmagovalca na ciljni crti, nece si ona lajfa skupaj z njim gradit.
Miki N ::
Ja balkanska lisica verjetno fura takele "rezervice" za razne hitre dopustke po raznih krajih - za čez jesenske počitnice je tudi Buggy Jr. dober.
djabi ::
Hehe, ravno včeraj bral en intervju na RTV/MMC:
Aleksander Zadel: Sekiranje je privilegij neodgovornih ljudi
Aleksander Zadel: Sekiranje je privilegij neodgovornih ljudi
Soodgovornost starša je, da stoji ob otroku na način, ne da mu nudi podporo ali pa neke vrste zaščito, ko gre kaj narobe, ampak da dejansko res v bistvu posega v najbolj vsakdanje odločitve otroka, da se ne bi zgodilo kaj narobe in seveda na ta način otroka odučuje, namesto da bi ga podučevali. Ga odučuje nekega samostojnega, odgovornega odnosa do življenja in razvoja teh kompetenc, kot jim danes tudi radi rečemo, ki ti omogočijo samostojno, odraslo, odgovorno življenje.
c3p0 ::
Odvisno, če je ženska 9+, oz. če finančno dobro shaja, kako je njena družina, imajo več kot vi? To so stvari za preverit. Revna ga ne bo nujno obrnila, je pa večja verjetnost.
OutOfTheBox ::
Ne vem, ker ne bi rad posploševal (in verjetno razlogov je toliko kolikor obstaja ljudi) ti pa lahko povem za znanca. On je verjel da si slovenke ne more dobit oz. obdržat. Domov je pripeljal in poročil azijko.
darkolord ::
Jaz imam izkušnjo s to zadevo na daljavo, pa se mi v bistvu zdi bolje, ker človeka na tak način precej bolje spoznaš, preden začneš kaj resnega.
V živo je sicer "kemija" takoj, vse tiste stvari, ki so pomembne za (daljšo) zvezo, pa kasneje... če sploh so.
Definitivno pa to ni za vsakega, saj gre za to isto časa (ali pa še več, ups) kot v živo. Pa potrpljenje moraš imeti.
V živo je sicer "kemija" takoj, vse tiste stvari, ki so pomembne za (daljšo) zvezo, pa kasneje... če sploh so.
Definitivno pa to ni za vsakega, saj gre za to isto časa (ali pa še več, ups) kot v živo. Pa potrpljenje moraš imeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
FrRoSt ::
Starejsi sin (22), je bil v Bolgariji letos poleti in ocitno je nastalo nekaj resnega, saj zenska prihaja za en teden k njemu.
Kaksne izkusnje?
To ni še nič resnega! Morda gre samo za študentsko izmenjavo in izmenjavo študentskih izkušenj!?
Veze na daljavo se obnesejo, redko. Če sta obadva tip za to! Drugače pa se iz Bolgarije na veliko izseljujejo, tako da, če imaš stanovanje in to, ni problema sploh! Delavno silo pa tudi potrebujemo....
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Netrunner ::
Če se vidiš vsak vikend potem ni panike, vendar to ne more trajati več kot kakšno leto ali dve.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Jarno ::
Po mojih izkušnjah se lahko obnese, če bosta vztrajala do ekonomske neodvisnosti.
Ker bo vmes čas, ko bo denarja manj.
Ker bo vmes čas, ko bo denarja manj.
#65W!
MIHAc27 ::
Jaz sem se dvakrat zaljubil na daljavo, pa je bilo hitro konec (bolj iz druge strani kot moje).
Poznam pa kar nekaj ljudi, ki furajo. En znanec se je pred kratkim poročil z Filipinko. Pa sodelavec ima punco iz Nizozemske, sosed je tudi bil poročen z azijko....
lahko rata, ampak eden se mora bit pripravljen preselit.
Danes je to mogoče lažje. Internet omogoča videoklice (včasih več kot tekst ni šlo). Pa avijoni letajo bolj pogosto kot včasih in se da it ceneje.
Poznam pa kar nekaj ljudi, ki furajo. En znanec se je pred kratkim poročil z Filipinko. Pa sodelavec ima punco iz Nizozemske, sosed je tudi bil poročen z azijko....
lahko rata, ampak eden se mora bit pripravljen preselit.
Danes je to mogoče lažje. Internet omogoča videoklice (včasih več kot tekst ni šlo). Pa avijoni letajo bolj pogosto kot včasih in se da it ceneje.
Kayzon ::
Blinder ::
Zgrešeno že od začetka.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
FrRoSt ::
Ja balkanska lisica verjetno fura takele "rezervice" za razne hitre dopustke po raznih krajih - za čez jesenske počitnice je tudi Buggy Jr. dober.
Kruta resnica ja.. Moderne zenske niso za nikamor.
Pr starem so ble vsaj za šporget! Danes pa res več ne veš, za kaj bi bile!?
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Stikalo ::
@Buggy razdalja spoh ni problem, poznam veliko ljudi na izmenjavi, ki so se zaljubili, poročili in sedaj živijo skupaj. Hec je, da če si bosta všeč to ne bo več zveza na daljavo. Lej nič te naj ne skrbi kar bo bo. Bo že sine zrihtal ;)
Nikonja ::
Jaz sem svojo hodil na daljavo cca 4 leta - cca enrkat na mesec za en teden bi bila skupaj. Meni je to bilo čist ok ker sem še vedno imel svoje življenje ločeno od nje, takrat ko sva bila skupaj pa sva dejansko bila skoz skup. Danes je še lažje ko imaš milijon način za komuniciranje, takrat (1999 - vem sm star) sva imela samo SMS-e in sva preživela.
Tko da se jaz s tem nebi obremenjeval ker itak nimaš kaj, pa če karkoli rečeš je velika šansa da se sin bo samo še oddaljil od tebe. Tko da bodi zraven kod popdpora in naj on tudi to ve, ker mislim da več kot to od tebe tudi ne rabi! Če bo mogoče sranje na koncu, pa ne začet z "I told you so" ker tega nobedn ne želi slišat. Itak se vsi učimo na svojih napakah, tudi če si videl enake vzorce pri drugih, še vedno zmeraj misliš "pri meni se to pa že ne bo zgodilo".... pa se!
Tko da se jaz s tem nebi obremenjeval ker itak nimaš kaj, pa če karkoli rečeš je velika šansa da se sin bo samo še oddaljil od tebe. Tko da bodi zraven kod popdpora in naj on tudi to ve, ker mislim da več kot to od tebe tudi ne rabi! Če bo mogoče sranje na koncu, pa ne začet z "I told you so" ker tega nobedn ne želi slišat. Itak se vsi učimo na svojih napakah, tudi če si videl enake vzorce pri drugih, še vedno zmeraj misliš "pri meni se to pa že ne bo zgodilo".... pa se!
neutronium ::
Kaksne izkusnje?
Bolgarija je skoraj kot sosednja vas Jaz sem svojo našel več kot 10 000 km stran Nisem aktivno iskal drugje, naključje pač, pa firbec na začetku... Tudi pred tem sem bil s slovenkami v zvezah. Tudi nimam fetiša na azijke, so mi kakšne druge ženske bolj vizualno privlačne. Ampak tako je naneslo. Bil sem podobnih let kot tvoj, par let starejši, konec študija... Od tega je že 10+ let. Še vedno sva skupaj. Je pa trajala združitev leta... Takrat nisem dobil nove delovne pogodbe, ostal sem brez rednih dohodkov, bila je gospodarska kriza in pristal sem v zelo slabem finančnem položaju. In so minila med enim in drugim obiskom 3 leta. Moja je v tem času razvila kariero, imela višjo plačo kot jaz v Sloveniji (tako, da tudi to, da ženske iz revnejših držav iščejo sponzorje ne drži kar povprek)... Vendar na obisk ni mogla , ker je bila iz t.i. države tretjega sveta in bi moral biti garant, pa že tako jim vize zavračajo skoraj avtomatsko. No nekako se je potem tudi meni izboljšala situacija in sva se poročila in odločila, da poskusiva tu pri nas... Tako, da relacija Bolgarija, Slovenija je tisočkrat lažja za obvladovat. Pa še EU je. Je pa tako kot pri vseh zvezah, ni pravila. Osebno celo mislim, da je manj razhodov v zvezah na daljavo. Poglej si statistiko koliko klasičnih zvez razpade, že skoraj vsaka druga...
Da pa v tvojem času zveze na daljavo niso funkcionirale je pa posledica tega, da so bile komunikacije počasnejše. Pa tudi pot na drug konec sveta je bil podvig kot za časa Kolumba Čeprav ni res, da zvez na daljavo ni bilo. Moja starša sta bila okoli 60 km narazen in sta si pač pisala pisma (mobitelov ni bilo, niti stacionarnih telefonov nista imela na voljo) in sta se vsake toliko videla. Tudi avtov nista imela in sta bila odvisna od javnega prometa. 60 km takrat je enako kot danes 600 km.
Lonsarg ::
Problem zvez na daljavo je edino to, da clovek potencialno caka in dolgo(leta) sam to remote zvezo.
Drugo je, ce je to samo "zvezica" na daljavo in doma dalje isce. Je pa problem ce prakticira to samo en, drugi pa caka :)
Torej problem postane, ce taka zveza traja predolgo v remote nacinu predno se udejani v dejansko zvezo.
Drugo je, ce je to samo "zvezica" na daljavo in doma dalje isce. Je pa problem ce prakticira to samo en, drugi pa caka :)
Torej problem postane, ce taka zveza traja predolgo v remote nacinu predno se udejani v dejansko zvezo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
2dark ::
Kaksne izkusnje?
Sej to ne funkcionira v nedogled. Razen, če bosta skupaj začela živet.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
PovemVfaco ::
Na daljavo se obnese super, jaz mam vedno ene par vzporednih na daljavo poleg lokalnih, samo ne smeš se samo skoncentrirat na eno, to je itak vedno mimosun pr ženskah, ker najbolj rade tekmujejo med sabo in kot odgovoren moški jim moraš omogočit, da izživijo svoj instinkt in poslanstvo. Kaj češ boljšega kot met par opcij za občasna srečanja na različnih koncih Evrope, pa vmes ko se dobivaš z lokalnimi ženskami, ti tiste oddaljene še pošiljajo sugestivne posnetke, fotke, mislim, kirga desca pa bi motilo, halo? Saj sinu se neki svita, glede na to, da je pred Bolgarko mel tudi Angležinjo, samo kot vedno, lokalnih domačih ekološko pridelanih sezonskih tudi ne smeš zanemarjat, pa še nizek co2 odtis majo. Bolgarke specifično pa tud priporočam, sem se švasal z eno iz Burgasa in je bila super, gotovo top 33 %.
WhiteAngel ::
PovemVfaco je izjavil:
Na daljavo se obnese super, jaz mam vedno ene par vzporednih na daljavo poleg lokalnih, samo ne smeš se samo skoncentrirat na eno, to je itak vedno mimosun pr ženskah, ker najbolj rade tekmujejo med sabo in kot odgovoren moški jim moraš omogočit, da izživijo svoj instinkt in poslanstvo. Kaj češ boljšega kot met par opcij za občasna srečanja na različnih koncih Evrope, pa vmes ko se dobivaš z lokalnimi ženskami, ti tiste oddaljene še pošiljajo sugestivne posnetke, fotke, mislim, kirga desca pa bi motilo, halo? Saj sinu se neki svita, glede na to, da je pred Bolgarko mel tudi Angležinjo, samo kot vedno, lokalnih domačih ekološko pridelanih sezonskih tudi ne smeš zanemarjat, pa še nizek co2 odtis majo. Bolgarke specifično pa tud priporočam, sem se švasal z eno iz Burgasa in je bila super, gotovo top 33 %.
Ogljični odtis lol
PovemVfaco ::
Kruta resnica ja.. Moderne zenske niso za nikamor.
Pravega jagra še nobena lisica ni motila nikoli, zaka pa nekteri vse gledate z vidika piščanca al pa kunca, pa ne vem.
acookook ::
Jaz pa bi skoraj rekel, da je nekdaj ful lažje blo imeti vezo na daljavo. Je oče šel delat v Nemčijo, in je veza vseeno laufala, vmes pa sta še mene dobila. Js si ne predstavljam, da bom s katero, ki bi bla z drugega konca Slovenije, al pa kje od znotraj.
.
Horas ::
Jaz pa bi skoraj rekel, da je nekdaj ful lažje blo imeti vezo na daljavo. Je oče šel delat v Nemčijo, in je veza vseeno laufala, vmes pa sta še mene dobila. Js si ne predstavljam, da bom s katero, ki bi bla z drugega konca Slovenije, al pa kje od znotraj.
ja, foter se ti je pa medtem kurbal gor. mogoče tudi mama tukaj.
vsi tisti ki hodijo delat v tujine se kurbajo. ne se slepit.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
¤janezvalva| ::
Kaksne izkusnje?
90% čist nateg. tako kot vse ostalo iz balkana.
this.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ¤janezvalva| ()
Zimonem ::
Neven zakaj se kot fotr sekiraš 9krog njegovih razmerij? Kaj pa če njega mine/najde lokalno lovačo in punca ostane sama tam dol.
Mislim moraš imet kar jajca , da vplivaš na neko razmerje. Sam se bo opekel sam bi vedel.
Mislim moraš imet kar jajca , da vplivaš na neko razmerje. Sam se bo opekel sam bi vedel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Phantomeye ::
Ne sekiraj se, star je 22 let. Če je prava, je prava, če pa ni bo pa 100x zamenjal če je treba.
Moj kolega je poročen z bejbo (sta rojena v različnih državah) in skupaj živita mogoče 50% časa. On dela v tujini, kjer tudi uradno živita, ampak ona je dosti naokoli (potuje).
Moj kolega je poročen z bejbo (sta rojena v različnih državah) in skupaj živita mogoče 50% časa. On dela v tujini, kjer tudi uradno živita, ampak ona je dosti naokoli (potuje).
Hvala vsem za kontruktivne odgovore.
Ma se niti ne sekiram, bolj me zanima kako to v teh casih funkcionira, ker 30+ let nazaj bi bilo to zame osebno nepredstavljivo. No se zdej mi je, ce sem cist posten
Svet se spreminja in danes je ze samo nacin kako potencialnega partnerja spoznas spet drugacen kot je bilo to vcasih.
Ko mi je kolega iz US pred 20 leti govoril, da ob delu nima casa in nacinov spoznavanja zensk in da je prijavljen na vec online site-ov za iskanje partnerja, mi je bilo cudno sedaj pa je to pogost kanal za spoznavnaje ljudi tudi pri nas.
Predvsem me zanima, ce je pri trenutni mladini relacija na daljavo pogosta zadeva in kako se jim obnese.
Drugac je bil kot receno pri njej poleti (vikend imajo ob Crnem morju), zdej pa za njegov RD prihaja ona k njemu. Seveda kej dost tudi ne pove, kar je sicer cist razumljivo
Ma se niti ne sekiram, bolj me zanima kako to v teh casih funkcionira, ker 30+ let nazaj bi bilo to zame osebno nepredstavljivo. No se zdej mi je, ce sem cist posten
Svet se spreminja in danes je ze samo nacin kako potencialnega partnerja spoznas spet drugacen kot je bilo to vcasih.
Ko mi je kolega iz US pred 20 leti govoril, da ob delu nima casa in nacinov spoznavanja zensk in da je prijavljen na vec online site-ov za iskanje partnerja, mi je bilo cudno sedaj pa je to pogost kanal za spoznavnaje ljudi tudi pri nas.
Predvsem me zanima, ce je pri trenutni mladini relacija na daljavo pogosta zadeva in kako se jim obnese.
Drugac je bil kot receno pri njej poleti (vikend imajo ob Crnem morju), zdej pa za njegov RD prihaja ona k njemu. Seveda kej dost tudi ne pove, kar je sicer cist razumljivo
LukiYo ::
Vse je ok, tudi če ne bo ratalo, kar se zna zgodit točno takrat, ko neka druga privlačna fizična oseba nasprotnega spola prečka pot enem od njiju.
FireSnake ::
Zgrešeno že od začetka.
Če sta oba dovolj predana pa zatrepana in pripravljena delat v isti smeri komot rata.
Diplomirat in it skupaj živet.
Ni mus, da je v štartu zgrešeno.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
acookook ::
ja, foter se ti je pa medtem kurbal gor. mogoče tudi mama tukaj.
vsi tisti ki hodijo delat v tujine se kurbajo. ne se slepit.
No, ne vem....za fotra loh rečem, da sem mu podoben - tak po glasu, kot tudi določene poteze vidim v njemu. Včasih si želim, da ne bi.....
.
Blinder ::
Ko bo bulgarka prišla v slovenijo in opazila, da ima dosti "trga" tudi v slvoeniji, bo tega fanta v priliki nadomestila z boljšim.
Do takrat, ko bo v bulgariji, pa jo itak bodo osvajali drugi tipi. Še ženske v vezah varajo in pustijo svojega partnerja za boljšega, kaj šele ženska, ki ima partnerja zelo daleč.
Do takrat, ko bo v bulgariji, pa jo itak bodo osvajali drugi tipi. Še ženske v vezah varajo in pustijo svojega partnerja za boljšega, kaj šele ženska, ki ima partnerja zelo daleč.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Pobes ::
Imam frenda 10let+ sta bila "par" na razdalji 5000km.
Potem ko je dala baba ultimat za korak naprej jo je pustil in sedaj živi v svoji sobici pred ekranom in sanja :D
Problem je bil , ker se je tip karnaekrat odločil, da bi bilo prenaporno da bi se on moral z nekom ukvarjat 24h, je bilo lažje vsak dan čvekat po skypu in ko je rekla adijo si pač ugasnil skype :)
Tako je ubogi punci zapravil najlepša leta.
Potem ko je dala baba ultimat za korak naprej jo je pustil in sedaj živi v svoji sobici pred ekranom in sanja :D
Problem je bil , ker se je tip karnaekrat odločil, da bi bilo prenaporno da bi se on moral z nekom ukvarjat 24h, je bilo lažje vsak dan čvekat po skypu in ko je rekla adijo si pač ugasnil skype :)
Tako je ubogi punci zapravil najlepša leta.
Matejjjjj ::
Moj sošolec na faksu se je v času izmenjave na Poljskem v gimnaziji zaljubil v Poljakinjo. Kasneje sta se zaradi razdalje razšla. Vmes je imel veliko drugih. Po koncu faksa sta se ponovno našla, doktoriral je v tujini. Zdaj živita v tretji državi, je lastnik startupa vrednega več kot je vrednih večina slovenskih največjih podjetij. Ne posegaj v zgodbo!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matejjjjj ()
No, ne vem....za fotra loh rečem, da sem mu podoben
Vprašanje je ... kolko starega Buggyja je v tamalem Buggyju ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
IL_DIAVOLO ::
Take babe si načeloma tip pripelja domov, ko mu drugega vec ne preostane. Kaj pa bolgarke in ostale babe iz revnih drzav vidijo v Sloveniji, pa nimam pojma.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Pri teh letih imaš lahko tudi promiskuiteten odnos. stvar dogovora bajbrž pa ne bosta tastu hodila govort, da se imata rada pa se še fukarta okoli.
Odnos med dvema človekoma ni samo, Fuki, fuki, ampak vse drugo prej.
Odnos med dvema človekoma ni samo, Fuki, fuki, ampak vse drugo prej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Ja no, saj to je dejansko en plus telih daljinskih zvez - fukariš naokrog brez da bi izpadel neresen ali - hej, sem v zvezi!
hec rata, ko samo en gleda tako ...
hec rata, ko samo en gleda tako ...
Ma niti ni tako, v bistvu če sta iskrana med sabo si nekaj priznata. Pa veš zakaj si z nekom. Potem pa stvar odločitve. Nekje v študentskih letih smo nekako malo swingal. Potem pa tujina, pa spet drugi. Saj je šlo kako leto. Fletno samo ne za stalno. Ampak tisto je bil šele pekel.
Moj sošolec in njegova sta katolika, vzgojena v tem duhu, zato sta se ponovno spet našla po tolik letih, imata tudi otroke. Pa doktorate, pa milijardo vredno firmo, pa predavata pa... Kako narobe nabijate tule pa res ne razumem. a ste sami inceli?
Današnji generaciji mladih iz V Evrope, ki živijo v megamestih, je Slovenija premajhna. Kot nekak kurnik smo. Zato ne morejo ostati tu za dolgo. Brezvezni smo in naša delovna mesta so vse bolj brezvezna. Enemu Čehu ali Poljaku iz Varšave, Prage, Krakwa je živeti pri nas pod častjo, da se razume. Tako nizko smo padli. Dva dni dežuje pa nam že Hrvati, Bolgari, Poljaki postavljajo mostove...
Današnji generaciji mladih iz V Evrope, ki živijo v megamestih, je Slovenija premajhna. Kot nekak kurnik smo. Zato ne morejo ostati tu za dolgo. Brezvezni smo in naša delovna mesta so vse bolj brezvezna. Enemu Čehu ali Poljaku iz Varšave, Prage, Krakwa je živeti pri nas pod častjo, da se razume. Tako nizko smo padli. Dva dni dežuje pa nam že Hrvati, Bolgari, Poljaki postavljajo mostove...
Zgodovina sprememb…
milijon premoženja ja, če vse seštejem. nisem pa niti blizu njemu. In družino in vse ostalo... Hiša, stanovanje, vikend, avti, ž.zavarovanja, delnice, prihranki... Ne imenujem pa žensk "babe"
Zgodovina sprememb…
Še pravi 8maš miljen v kešu. Un pa milijardo? Saj nepremičnin in investicij ne štejeta? Bog in vzdržno življenja vaju bogati.
IL_DIAVOLO ::
milijon premoženja ja, če vse seštejem. nisem pa niti blizu njemu. In družino in vse ostalo... Hiša, stanovanje, vikend, avti, ž.zavarovanja, delnice, prihranki... Ne imenujem pa žensk "babe"
Jaz tudi ne, ko me cujejo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Tko imamo. Ocitno jima zadeva funkcionira. Po 14dni sta en pri drugemo cez leto. Zdej sta oba ze dostudirala in ona razmislja da bo prisla magisterij delat v Slovenijo. Tamal ga bo lahko vpisal, ona je pa pri nas zamudila rok, ker nekako nimajo posinhroniziranih teh rokov.
Dela ze tecaj iz slovenscine in trenutno jo imamo tudi s samo na dopustu. Lej, zgledata srecna jaz se nimam pravice vtikat v zadeve, lahko zadevo sprejmem in roko na srce je cist kjut ter pridna. Kar me preseneca zelo dobro skuha, kar je za punce njene starosti dosti redka lastnost.
Zivljenje je lepo, sploh ce se ne obremenjujemo s predsodki in nepotrebnimi problemi.
Dela ze tecaj iz slovenscine in trenutno jo imamo tudi s samo na dopustu. Lej, zgledata srecna jaz se nimam pravice vtikat v zadeve, lahko zadevo sprejmem in roko na srce je cist kjut ter pridna. Kar me preseneca zelo dobro skuha, kar je za punce njene starosti dosti redka lastnost.
Zivljenje je lepo, sploh ce se ne obremenjujemo s predsodki in nepotrebnimi problemi.
DamijanD ::
Fino.
Samo eno vprašanje (nebistveno pri tej temi). A je za tujce rok za vpis drugačen, ker kolikor je meni znano vpisi v magisterij še potekajo?
Samo eno vprašanje (nebistveno pri tej temi). A je za tujce rok za vpis drugačen, ker kolikor je meni znano vpisi v magisterij še potekajo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delo od doma se v Sloveniji očitno (še) ne bo uveljavilo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 52737 (18571) | Baja |
» | Applovi zaposleni se, tokrat zares, vračajo v pisarne (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 19640 (13393) | Mike_Rotch |
» | Za razliko od konkurence Google ne bo omogočal stalnega dela od doma (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19737 (15617) | LeQuack |
» | Vračilo preizkušenega artikla preko MimovrsteOddelek: Pomoč in nasveti | 11737 (6235) | c3p0 |
» | Ljubezen na daljavo... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12715 (9394) | D3m |