Forum » Loža » Amazon gift card -> poslovno darilo
Amazon gift card -> poslovno darilo
Ashrack ::
Pozdravljeni
Poslovni partner iz tujine bi mi rad izdal poslovno darilo v nacinu da si nekaj v rangu 700 USD kupim iz Amazona. Trenutno nic ne rabim in me zanima ce je mozno da mi poslovni partner da Amazon gift card v vrednosti 700USD?
ps. Denarja zal ne more nakazati ker potem gre preko oddelka financ. To je pa izkljucno darilo iz oddelka na firmi.
Poslovni partner iz tujine bi mi rad izdal poslovno darilo v nacinu da si nekaj v rangu 700 USD kupim iz Amazona. Trenutno nic ne rabim in me zanima ce je mozno da mi poslovni partner da Amazon gift card v vrednosti 700USD?
ps. Denarja zal ne more nakazati ker potem gre preko oddelka financ. To je pa izkljucno darilo iz oddelka na firmi.
....
Jure14 ::
Vprašaj sosedee/prijatelje, če kaj rabijo.
Pa tisto naroči.
Al pa nekaj, kar boš lahko pri nas hitro prodal naprej.
Pa tisto naroči.
Al pa nekaj, kar boš lahko pri nas hitro prodal naprej.
tikitoki ::
Zakaj sprasujes nas? Vprasaj poslovnega partnerja, al pa naredi, kar ti je predlagal Jure13.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Služba in nedelujoč IT sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 3003 (1516) | starfotr |
» | Prenos denarja preko kriptavalutOddelek: Kriptovalute in blockchain | 4690 (3331) | tryhard |
» | PostgreSQL pomočOddelek: Programiranje | 2500 (1993) | Mato989 |
» | Kaj kupiti kot zahvalano darilo kitajskemu poslovnemu partnerjuOddelek: Loža | 2395 (1757) | St235 |
» | Kam prijaviti poslovanje brez računa?Oddelek: Loža | 3614 (2688) | SaXsIm |