Forum » Loža » Prodaja vozila in prepis
Prodaja vozila in prepis
twom ::
Ne prodajam vozil prav pogosto, nazadnje pred desetletjem.
Če pride preprodajalec po motor, in začne mutit glede prepisa..., kaj gre lahko narobe?
Ima firmo, tudi račun na avto.net, negativnega pa nisem nič našel na googlu. Bolj me zanima glede prepisa v čem je fora...
Če pride preprodajalec po motor, in začne mutit glede prepisa..., kaj gre lahko narobe?
Ima firmo, tudi račun na avto.net, negativnega pa nisem nič našel na googlu. Bolj me zanima glede prepisa v čem je fora...
twom ::
Ne prodajam vozil prav pogosto, nazadnje pred desetletjem.Sem samo hotel povedat da nimam izkušenj.
Ko naredita prepis, mu izročiš denar. Nič prej.Prodajam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: twom ()
2dark ::
Ne vem, kaj bi mutil. Spiše se pogodba, gresta naredit prepis. Pred podpisom , prešteješ denar. To je to. Vse ostalo ni normalno in se ne gremo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
BuDi79 ::
Assass1n ::
Preprodajalec bi verjetno rad, da se potem prepiše motor direktno na kupca, ko ga bo našel. Da nima težav iz davčno oz. je hobi preprodajalec, da ga nebi jahali.
Če bi rad mirno spal prepiši direktno na prepisih. Na tehničnih vse urediš. Prideš tja reci prodal bi motor in ti bodo vse povedali. Tablico pustiš gor če je registriran, če bo odjavil jo pa rabiš vrnit.
Nasvet, da vzameš v roke denar preden gresta od doma je dober, ker kot je rekel ti tam znajo zbijat ceno.
Za stroške se zmenita prej, čeprav je vsega cca 30€.
Če bi rad mirno spal prepiši direktno na prepisih. Na tehničnih vse urediš. Prideš tja reci prodal bi motor in ti bodo vse povedali. Tablico pustiš gor če je registriran, če bo odjavil jo pa rabiš vrnit.
Nasvet, da vzameš v roke denar preden gresta od doma je dober, ker kot je rekel ti tam znajo zbijat ceno.
Za stroške se zmenita prej, čeprav je vsega cca 30€.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sumljiv kupec avta? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9187 (4907) | BCSman |
⊘ | Prodaja avta za par 100 evrov in kupci iz jugaOddelek: Na cesti | 2525 (1655) | zobnik |
» | Registracija / prepis vozila s pooblastilom? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26158 (10173) | johanblond |
» | Prepis avta (novi zakoni) in tenični pregled?Oddelek: Na cesti | 31519 (11236) | smacker |
» | Prodaja avta - "keš" na roke (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14774 (12505) | smacker |